Skocz do zawartości
Forum

Brak miesiączki..

Rekomendowane odpowiedzi

Mija wlasnie 37 dzien cyklu z reguly mam cykl 30 dniowy(zdarza sie czasem 32-34) w 18 dniu cyklu dostałam obfitych brązowych upławów(bylo to jednodniowe), nie biore tabletek antykoncepcyjnych, zrobilam test ciazowy wyszedl negatywny a miesiaczki jak nie bylo tak nie ma;co moze byc tego powodem?Zawsze mam bolesne miesiaczki jednakze teraz nic nie czuje- nie zanosi sie na to zebym dostala okresu, czuje jedynie delikatny bol (moze nawet nie mozna nazwac tego bolem) w podbrzuszu.Bede wdzieczna za porade.

Hej
Ja mialam raz do roku podobny problem jak Ty. Cykle podobne w czasie,bole przed , długie i bolesne i te brązowe plamienia. Kiedyś okres mi sie wydłużył o 55 dni. Zrobiłam 3 testy i nic, poszłam w końcu do lekarza i okazała sie , ze wszystko jest w porządku, a to tylke stres (spowodowany śmiercią dziadka). Moze w Twoim życiu ostatnio wydarzyło sie coś, co mogło spowodować przesuniecie okresu. A czasem organizm też się przestawia na jeden miesiac. Za jakis czas zrob dla pewnosci test jeszcze raz i ewentualnie idz do lekarza. Moze sama wizyta Cie uspokoi i wszystko wróci do normy - u mnie tak bylo.Pozdrawiam

http://lb5m.lilypie.com/8OQ1p1.pnghttp://lb2m.lilypie.com/Pmy5p2.png

No 2 tygodniowa to niekoniecznie. Mojej psiapsiole 2 nie wykryly prawie 4 tygodniowej .
Idz do lekarza i na bete - to da Ci pewnosc bo to domyslanie Cie wykonczy a nerwy moga byc szkodliwe dla ew ciazy.

Jako ze nie masz regularnych cykli ciezko cokolwiek powiedziec. Zdarza sie ze test wychodzi pozytywny nawet na pare dni przed @ al eto zalezy od poziomu hormonu.

Szczęsliwa mama