Skocz do zawartości
Forum

Czas wolny z dzieciaczkiem - Kraina Tęczy

Rekomendowane odpowiedzi

Ja chciałabym Wam zaproponować połączenie rozrywki dla Was z zabawą dla Waszych dzieci. W Warszawie 16 października rusza największe centrum zabawy dla dzieci (start o godzinie 10).

KRAINA ZABAWY TĘCZA mieści się na Skoroszach przy ul. Składkowskiego (CH Skorosze). Na olbrzymiej powierzchni ponad tysiąca metrów kwadratowych oferuje najmłodszym mnóstwo atrakcji.

Rodzice mają wejściówki za darmo a dzieciaki nie mają ograniczonego czasu na szaleństwa.

Więcej info tecza-skorosze.pl

Dzieci się bawią, a Wy w tym czasie możecie poczytać książkę, zjeść deser, wypić kawę i poplotkować :)

No i Warszawie przybyło największe w mieście centrum zabawy dla dzieci. Tylko w dniu otwarcia Krainę Zabawy Tęcza mieszczącą się w CH Skorosze przy ul. Składkowskiego odwiedziło aż 4 tys. osób.

Serdecznie Wam polecam to miejsce, naprawdę warto :) Myślę, że dzieciakom z Ursusa i całej Warszawy nowe miejsce bardzo się spodobało/spodoba :D

W weekendy dzieciaczków tam jest mnóstwo! Ja byłam z moim skarbem dwa tygodnie temu i było super :) Co prawda wrzawa niesamowita ale dzieciom aż się oczy świecą z radości. Odbywał się wtedy jeszcze kasting do galerii twarzy dla agencji aktorskiej. Ja tam tego nie biorę na zbyt poważnie ale mój synek chyba poczuł się jak gwiazda :) Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty... Jeszcze na pewno tam wrócimy

lilianka86
W weekendy dzieciaczków tam jest mnóstwo! Ja byłam z moim skarbem dwa tygodnie temu i było super :) Co prawda wrzawa niesamowita ale dzieciom aż się oczy świecą z radości. Odbywał się wtedy jeszcze kasting do galerii twarzy dla agencji aktorskiej. Ja tam tego nie biorę na zbyt poważnie ale mój synek chyba poczuł się jak gwiazda :) Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty... Jeszcze na pewno tam wrócimy

Ważna informacja:
11.11.2010 roku Kraina Zabawy Tęcza będzie dostępna dla dzieciaków między godziną 11 a 19, obowiązywać będzie świąteczny cennik biletów.
Więcej informacji na tecza-skorosze.pl