Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam się i ja ::): U mnie dzisiaj też pochmurno, wieje i jest chłodno, mimo tege, że na termomentrze jest 10 stopni. Jutro jadę do szkoły, w niedzielę zrobię sobie małe wagary :D mam zamiar zrobić jabłecznik z bitą śmietaną ::): ktoś reflektuje? :D

Hej hej moje kochane ::): Ja siedzę sama w domu, mój mąż dwa tygodnie pracował po 12 h, ale jeszcze Mu za mało i musiał iść do pracy w sobotę i w niedzielę... Po 12 jadę do kościoła, a później do rodziców na obiad ::): Robiłam wczoraj jabłecznik z bitą śmietaną i mi nie wyszedł... Dałam na biszkopt 950g jabłek, takich z wiaderka już przesmażonych, dodałam do nich dwie galaretki, a na górę dałam 250ml śmietany kremówki. Jak już wyłożyłam jabłka na biszkopt to stwierdziłam, że jest ich stanowczo za mało i kremówki mogło również być więcej... :Szok: No, ale trudno i tak się zje... nie mniej jednak wkurzyłam się, że nie wyszło tak jak miało wyjść...
dbozuta wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ::): Spełnienia marzeń, dużo radości, aby na Twoim niebie zawsze świeciło słoneczko ::):
http://www.varbak.com/grafika/zdj%C4%99cia-du%C5%BCy-kosz-kwiat%C3%B3w-nb4573.jpg
Jak tam tort od męża? :D Udał się? :D

mosia gdzie się podziewasz? ::):
żaneta jak się czujesz?
madzialska jak twoje gardło? Mam nadzieję, że już jest ok? ::):

Dzień dobry

Inkaa dziękuję, za życzonka

Tort od męża, jeszcze nie widzialam nie pozwala nam do kuchni wejść

Mosia, Madzialska, Gem jesteście ??

Zanetka Ciebie pozdrawiam bo w szkole jesteś

A to dla was http://www.przepisy-kuchenne.info/wp-content/uploads/2008/10/tort-smietankowo-czekoladowy-kopia.jpg

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Inkaa ponoc moj chlop od 6 wojuje w kuchn :o_noo:i, teraz to moja mama mu pomaga więc źle nie bedzie

Madzialska ja cały tydzień mialam tak samo, gardło, gorączka, na gardło piję syropek PINI

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Cześć Dziewczyny. U mnie bez zmian, w tym tygodniu też mam drugą zmianę, tak, że rano będę w domu. Nie mam na nic ochoty, a najbardziej dobija mnie takie "pocieszanie" i radzenie "Przestań myśleć to się uda"... Mówię Wam wysiadam już. Nie wiem skąd przekonanie, że jak się przestanie myśleć to się uda :36_19_2: Może to jakaś nowa metoda zachodzenia w ciąże? :sofunny: Szkoda tylko, że co poniektórzy już zapomnieli jak sami starali się o dziecko i o niczym innym nie myśleli ::): No, ale jak to się mówi - zapomniał wół jak cielęciem był :Psoty: :Oczko:

dbozuta
Dziewczynki ja poproszę o kciuki za nas, żeby wszystko było dobrze, jak wróce to zdam relację

dbozuta trzymam mocno za Was kciuki i czekam na wiadomości ::):

Idę myć włosy i szykować jakieś śniadanie, bo jeszcze nic nie jadłam.

Witam się i ja poniedziałkowo

My już od Pana doktora i wiecie co nie jest źle, wzioł mojego Marcina w obroty powiedział, że to nasienie nie jest NAJLEPSZE ALE I NIE JEST NAJGORSZE, w maju M. ma jechać na badanie nasinia ale tam w Szczecinie, zebyśmy gdzieś indziej nie robili.

A co domnie oczywiście mnie wypytał, zbadał zrobił mi 2 usg :o_noo: takie na brzuchu i domaciczne, jako że mam dziś 17 dzień cyklu i on nie widział, pecherzyka nawet pekniętego, zasugerował się że nie mam owu dał mi CLOSTLBEGYT kazał brać od 5 do 9 dc i robić testy owu, do czerwca mamy próbować właśnymi siłami jak się nie uda, to IUI.

Czy te wieści nie nastrajają optymizmem? Dziewczynki dziekuję za życzenia i kcikasy przydały się :D

tak, uprzedził, że albo mamy pokój wynająć albo codziennie jeździć, oni tam mieli dziwne usg KOLOROWE pierwszy raz w życiu takie widziałam

dbozuta
tak, uprzedził, że albo mamy pokój wynająć albo codziennie jeździć, oni tam mieli dziwne usg KOLOROWE pierwszy raz w życiu takie widziałam

to dobrze, bo Clo może mieć zły wpływ na endometrium. u mnie tak właśnie jest, że ani nie działa, ani nic nie polepsza, a endo biorąc Clo praktycznie nie wzrasta u mnie.
ale trzymam kciuki, żeby u ciebie zadział

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png