Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Izzys
Inkaaa
wiecie co ja zrobiłam? wypełniałam koleżance ankietę i trzeba było podać rok urodzenie, i wpisałam 1962:sofunny:

Czego dotyczyla ta ankieta?

To była ankieta do pracy mgr :wink: a ten rok to przez pomyłke mi się taki wpisał :sofunny: nie wiem skąd mi się to wzięło :lup:

Inkaaa
wiecie co ja zrobiłam? wypełniałam koleżance ankietę i trzeba było podać rok urodzenie, i wpisałam 1962:sofunny:

Dobra jesteś:) :sofunny::sofunny::sofunny:
agata220207
Izzys
agata220207
Witajcie dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz. Mam na imię Agata i w tym roku skończę 30 lat. Jestem mamą Mateusza. Nasz syn ma złożoną wadę serca. W maju ubiegłego roku miałam ciążę obumarłą. Od listopada staramy się kolejny raz. Zastanawiam się czy jeszcze nam się uda. Bardzo chcemy mieć jeszcze dziecko. Strach jest ogromny ale chęci chyba jeszcze większe.

Witaj
Przykre to co piszesz i jak kazda z nas obwiniasz siebie i szukasz przyczyn dlaczego...?
Takie życie, jedni maja na raz dwa trzy to czego pragną inni musza czekac i przejsc baardzo dużo...co czesto boli....Oby z Mateuszem bylo cały czas dobrze, bo jest ciężka "wada", znam dzieci z ta wada i nie jest latwo.

Ja o kolejne dziecko staram sie juz 7msc i nic tylko co miesiąc @ i pytanie dlaczego...życie..., ktore nie zawsze rozpieszcza...nie zawszen mamy to czego pragniemy.
Ale mysle, że uda sie nam wszystkim...

Dużo za nami ale jeszcze przed nami najgorsze. Powiem tak z tym obwinianiem jest różnie ale jakoś daję radę:) Mateusza wada jest jedną z najgorszych w Łodzi, bo jest tam pod opieką nie ma takiego drugiego dziecka z tym zestawem wad.
Kupiłem testy owulacyjne jutro będę robić pierwszy. robiłam hormony w tamtym tygodniu. wizytę u gina mam 1 lutego. zobaczymy.

Agatko przytulam i zyczę jak najwiecej zdrówka dla Mateuszka. A dla Was cierpliwości w walce z chorobą....
Trzymam kciuki za staranka

***** co za swiat, ze dzieci umieraja cierpia choruja...

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc

agata220207
Izzys
agata220207
Witajcie dziewczyny. Jestem tu pierwszy raz. Mam na imię Agata i w tym roku skończę 30 lat. Jestem mamą Mateusza. Nasz syn ma złożoną wadę serca. W maju ubiegłego roku miałam ciążę obumarłą. Od listopada staramy się kolejny raz. Zastanawiam się czy jeszcze nam się uda. Bardzo chcemy mieć jeszcze dziecko. Strach jest ogromny ale chęci chyba jeszcze większe.

Witaj
Przykre to co piszesz i jak kazda z nas obwiniasz siebie i szukasz przyczyn dlaczego...?
Takie życie, jedni maja na raz dwa trzy to czego pragną inni musza czekac i przejsc baardzo dużo...co czesto boli....Oby z Mateuszem bylo cały czas dobrze, bo jest ciężka "wada", znam dzieci z ta wada i nie jest latwo.

Ja o kolejne dziecko staram sie juz 7msc i nic tylko co miesiąc @ i pytanie dlaczego...życie..., ktore nie zawsze rozpieszcza...nie zawszen mamy to czego pragniemy.
Ale mysle, że uda sie nam wszystkim...

Dużo za nami ale jeszcze przed nami najgorsze. Powiem tak z tym obwinianiem jest różnie ale jakoś daję radę:) Mateusza wada jest jedną z najgorszych w Łodzi, bo jest tam pod opieką nie ma takiego drugiego dziecka z tym zestawem wad.
Kupiłem testy owulacyjne jutro będę robić pierwszy. robiłam hormony w tamtym tygodniu. wizytę u gina mam 1 lutego. zobaczymy.

Ja chyba tez przejde sie do mojego gin. pewnie stesknil się już za mną hi hi
Albo dam sobie jeszcze jedna szanse...:eee:

Pozdrawiam...Iza
:angel_star:

15tydź. 27.02.12http://s10.suwaczek.com/201311064859.png
http://s6.suwaczek.com/201005221774.png

Witam Kobitki stare i nowe:love:

Inkaaa ja tez chcem wiadomosc na priv:smile_move:

Yvone dobrze, ze Kalinka juz sie lepiej czuje:smile:

Karola my tez odkladalismy starania dosc dlugo, a potem juz bylam blisko 30 i trzeba bylo zdecydowac i to w sumie ja zdecydowalam, przed slubem zawsze mowilismy ze chcemy miec rodzine, wiec przycisnelam m

Mosia
no dziwna ta @, a to jest Twoja pierwsza po ciazy? kurde nie pamietam

nie jeszcze nie. boję się. bo ja kupię i będę powtarzać, to znowu zrobię sobie nadzieję.. rozumiecie o co mi chodzi??
czekam do weekendu, zobaczymy po. wtedy łatwiej mi będzie wyskoczyć choćby po test niż teraz z chora Kalinką.

Czyzby nastepna miala dolaczyc do wrzesniowek?:smile_move: Normalnie epidemia ciaz:smile_move:

To ja przesylam zarazliwe fluidki:

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&