Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

TERAZ bierze jakieś witaminki, sam kupił w aptece:)

Mosiu pojechaliśmy rano do labo i się okazało, że pani która wykonuje badanie nasienia ( w całym labo tylko Ona to robi) wzieła wolne i ... mamy jechać w środę miedzy 17 a 20 na badanie :o_noo:

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Już pow wizycie teściów, przywieźli też szwagra z dziewczyną. Oczywiście wszystko skrytykowane a jak ze... ciśnienie nam podniosła stara myslałam, że mój tata ją wywali, siedzimy a TeściOWa do nas mówi.... '' ALE WIECIE JA WAM NIE POZWALAM MIEĆ DZIECKA" moj M. wywalił... a moj tata palnoł w celibacie nie żyją w klasztorze nie sa

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

dbozuta
Już pow wizycie teściów, przywieźli też szwagra z dziewczyną. Oczywiście wszystko skrytykowane a jak ze... ciśnienie nam podniosła stara myslałam, że mój tata ją wywali, siedzimy a TeściOWa do nas mówi.... '' ALE WIECIE JA WAM NIE POZWALAM MIEĆ DZIECKA" moj M. wywalił... a moj tata palnoł w celibacie nie żyją w klasztorze nie sa

jak to nie pozwala moze bedziecie sie pytac kiedy mozecie sie kochac albo zaprzeproszeniem wysrac :36_2_16:

boze umre!!!!!!!!!!! jajniki mnie bola :(
czyzby od tego okresu ?