Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Inkaaa
Ja bym Was szybko nauczyła piec, oj tak tak! :smile_move: od razy miałybyście trzy prawe ręcę :sofunny:

To ja bardzo chętnie zapisuję się na nauki :)

Liduszko ja cały czas wynajduję nowe przepisy i wmawiam sobie, że może tym razem się uda he he Niestety nic z tego. Ostatnio wynalazłam rzucany biszkopt i zachęcona komentarzami, że rzeczywiście ten sposób się sprawdza, postanowiłam spróbować. Moje biszkopty zawsze pięknie wyrastały, ale po wyłączeniu piekarnika momentalnie opadały. Jaka była moja radość, gdy ciasto rzucone na podłogę nie opadło i było równiutkie. Szybko jednak entuzjazm opadł, gdyż biszkopt był suchy i twardy he he Na szczęście mój mąż jest aniołem do jedzenia i żebym nie wiem jak zepsuła to i tak zje i pochwali, że pyszne. A już najbardziej uwielbia moje zakalce :)

Tekst linka

Ściskam cieplutko
Monika

Treissi
Inkaaa
Ja bym Was szybko nauczyła piec, oj tak tak! :smile_move: od razy miałybyście trzy prawe ręcę :sofunny:

To ja bardzo chętnie zapisuję się na nauki :)

Liduszko ja cały czas wynajduję nowe przepisy i wmawiam sobie, że może tym razem się uda he he Niestety nic z tego. Ostatnio wynalazłam rzucany biszkopt i zachęcona komentarzami, że rzeczywiście ten sposób się sprawdza, postanowiłam spróbować. Moje biszkopty zawsze pięknie wyrastały, ale po wyłączeniu piekarnika momentalnie opadały. Jaka była moja radość, gdy ciasto rzucone na podłogę nie opadło i było równiutkie. Szybko jednak entuzjazm opadł, gdyż biszkopt był suchy i twardy he he Na szczęście mój mąż jest aniołem do jedzenia i żebym nie wiem jak zepsuła to i tak zje i pochwali, że pyszne. A już najbardziej uwielbia moje zakalce :)

Ja tam zawsze robię biszkpt rzucany :smile_move: najładniejsze biikszkopty wychodzą mi jak dodaje wiejskie jaja :kucharz:

Treissi
Ale tu się świątecznie zrobiło :) Jak tak czytam o Waszych planach 'wypiekowych' na Święta to i ja mam ochotę coś upiec. Niestety mam do tego dwie lewe ręce :( Może chociaż jakieś słodkości bez pieczenia zrobię...

zrób murzynka :D wszytsko wrzucasz do 1 miski i mieszasz i tatam :smile_move:
Inkaaa

no ba :D ja wpadne rekreacyjnie- na kawke :smile_move:

Ulala1986
no i kolejna w ciązy :36_1_4::36_1_4: wlaśnie dostałam smsa. cieszę się bo kolezanka po 40stce i mało czasu ma a moja beta dalej nie spada :36_1_4::36_1_4: mężowi nawet nie powiedziałam że bete jeszcze jest.....nie mam serca mu mówić....

Ula wiem, że łatwo powiedziec, ale uspokój się . Będzie dobrze... beta spadnie i będziesz mogła sie starac o kolejne dziecie :15_5_16:

http://lagm.lilypie.com/MiF3p1.png http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52006
(*)(*)(*) 25. 12.2008 40 tc