Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Justina

Kochane!

W tegoroczny Dzien Kobiet przesylam Wam moc zyczen, aby Wasze marzenia o byciu mamami sie spelnily. Przyjmijcie prosze moje fluidki, mam nadzieje, ze sie przydadza:love:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Justina
Kochane!

W tegoroczny Dzien Kobiet przesylam Wam moc zyczen, aby Wasze marzenia o byciu mamami sie spelnily. Przyjmijcie prosze moje fluidki, mam nadzieje, ze sie przydadza:love:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Justina dziękujemy Ci bardzo ::): My też mamy taką nadzieję, że się przydadzą i w tym roku w końcu nam się uda... Ja Tobie życzę wszystkiego co najlepsze, żebyś była najszczęśliwszą mamą na świecie ::):

Witam porannie ::): Mama odebrała mi rano wyniki i wszystko jest w normie ::): bardzo mnie to cieszy :D Jak zwykle martwiłam się bez potrzeby :sofunny:
Właśnie nastawiłam pranie, jeszcze muszę zrobić sobie coś na śniadanko, a o 12 jadę do pracy...

Witam ja siedzę na dworku i piszę z Wami :)

U mnie narazie spokojnie dzionek mija w pokoju ogarnełam, powoli czas płynie.

Dziewczynki podpiszcie listę obecności

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

patrzymy bo powoli można meblować nasz maly domek jeden pokój gotowy a zawsze łatwiej jest kuupować pojedyńczo meble niż wszystkie naraz i się zaporzyczać tylko boje sie że na góre szafa nam nie wejdzie :d ale szafe dałabym na dół do salonu i dokupiłabym narożnik i ze dwie komódki

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Inkaaa dom to dużo powiedziane nasze cacuszko bedzie mialo ok. 45 m2 całe 2 pokoje aneks kuchenny łazienka

Pokój na poddaszu prawie gotowy, mąż sobie wygospodażył kawałek z pokoju na taki swoj pokoik tam na elektrooniczne rzeczy :)

Inkaaa idź ja tez miałam problem z kobietami w ciąży i małymi dzidziusiami, aż zostałam zaproszona do koleżanki która była w ciąży i sie zaraziliśmy :) ostatnia @ miałam 23 października, 29 października byłam u ciężarnej koleżanki a 2 grudnia test pokazał II piękne kreski :)

Madzialska dużo zdrówka życzę :)

Oto fluidki dla Was dziewczyny :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

To ja jednak idę zarażać się od koleżanki, mam nadzieję, że to ja zaraże się od niej, a nie ona ode mnie :)

Jedziemy zaraz na zakupy dziecięce-pomogę jej wybrać materacyk i pościel.

Potem mamy już do odbioru szafeczkę pod tv i może żyrandol kupimy. Jak już wszystko będzie to pochwalę się :)

Frojdel, dzięki za fludiki, zebrałam troszkę :)

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr2n0akkmhqze2.png
Maciuś-ur.2.12.2011-2710g, 54cm
http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0a68r5hfdc.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/047/0470729a0.png

Nie ma sprawy,oby zaowocowały :) - kolejne fuidki :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&77

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Witam i ja

Frojdel dziękuję a fluidki, może w koncu sie przydadzą...

ja juz jeżdzę swoim samochodem w KOŃCU:)

Byłam dziś w ZUSIE w koncu pozałatwialam swoje sprawy pomyslnie się udało....