Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

darunia92
Dzień dobry:Hi ya!:

Nio niestety mnie wych....:( a no ludzie to bywaja okropni ale mam nadzieje że nie będzie zaciążona...tak tak ta mała psina:)

Inkaa,Yvone,Mosia,Liduszka,Justyna,Opsy,Świeżynka:Hi ya!::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love::Kiss of love:

a ja? ja też chcem :hmm:

No u nas się rozpadałlo :36_2_39: musiałabym się wybrać na solar:solara: bo czuję się jak mumia :8_1_221:

Oopsy Daisy
Różyczki z ''Asdy '' :sofunny:

No właśnie pada i pada- też by mi się solar sprzydał, ale odpuszczam na razie
mogli chociaż naklejkę odkleić :sofunny:

liduszka51
Witam!!!
Już po wizycie.Jestem jeszcze przed owulacją,pęcherzyki pełne a zwłaszcza jeden podobno jest duży,mam brać clo. jeszcze przez 4 dni.Dzisiaj bedzie romantico:D-m przyjeżdża a owulacja tuż,tuż.:36_1_21:
Oby tym razem się udało.:36_1_67:

:36_2_25::36_2_25::36_2_25: aa tak romantico- bierz bez gadania- zobaczysz jakie oczy zrobi :smile_move:
Oopsy Daisy
Lidzia to od drzwi już bierz Twojego :D

Mojemu się wczoraj w nocy zachciało :sofunny: Mówię gdzie :sofunny: A ten do mnie że on sobie już poradzi:sofunny:

Oopsy facet sobie w każdej sytuacji poradzi :smile_move:

no po takim wolnym powrót do pracy będzie upragnionym dniem- ja o kilku tygodniach nawet sie cieszyłam że wracam bo do ludzi się też chciało....
no i to tylko trzyma mnie dalej na tej pozycji- to że mam weekendy wolne i to że ludzie są ża**biści :D tak to już dawno bym się pięła po szczeblach kariery :sofunny::sofunny:

a wy gdzie kobitki??:36_3_15:
wiecie czasami ci panowie mnie zaskakują. widać że szukają tylko pretekstu żeby porozmawiać... no ja dzisiaj stałam poł godziny na parkingu po pracy...wdać było że biedak musiał się komuś pożalić, a przecież co będzie kumplom mówić jak mu żle....boju jacy ci nasi panowie w głębi są wrażliwi i delikatni......:11_2_114:
no a tu mój Halloweenowy look do pracy- 50's style :smile_move::smile_move:
https://lh6.googleusercontent.com/-lfF_Q3oAeKQ/UJIioBgTGmI/AAAAAAAAALc/S_xvArfcTYA/s512/2c14cff8-31f9-4bd2-8f3d-e07606ab6a09.jpg

Oopsy Daisy
Dzień dobry w ten piękny i słoneczny dzień :))

Uleńka taki look z lat 50 pasi Ci :)) Też sobie tak czasem chustkę wiążę na łepetynce:love:

Kobietki chyba na cmentarzach są....

:I love you1:
wiesz co normalnie spodobało mi się :D chyba częściej będę tak wiązać :smile_move: pimp up girl styl w ogóle mi sie podoba- takie podkreślanie kobiecości :36_2_25: