Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

ja miałam na oboadek krokiety i barszczyk jak by ktoś chciał....

wkurrzyło mnie to że jaki prawem decyduje ONA za mnie ?
jeszcze poszlam na pierwszy ogień miałam miec ocene przepisaną z innego indeksu to baba powiedziała ze za jej zachowanie nie przepisze mi oceny, ale ja ubłagałam i się udało mam w nosie że to 3 :d

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

mięsko, kapustka, grzybki - wszystko gotuję (osobno) mielę przez maszynkę, doprawiam i farsz gotowy, a placki normalnie jak naleśniki tylko cukru nie daję poźniej zawijam obtaczam w jajk i bułce i smażę

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

nie jadlam z ryżem,

z mięska to do krokietów najlepsze są płucka ale ...nie każdy je lubi ( choć w farszu ich smaku nie czuć), i nie zawsze sa w sklepach u nas

a jak robisz te z ryżem ??

ze statystyki to coś naściemniam taki temat wybrałam " METODY BADAŃ STATYSTYCZNYCH" ale z ekonomii to juz fakciory muszę :15_8_217: a o MARKETINGU nawet nie myslę a bynajmniej się staram nie mysleć :yyy:

a w okolicy Kielc też nie ma mgr??

Co do krokietów to ja robię z kapustą, pieczarkami i żółtym serem ::):
Nie wiem dlaczego, ale jest mi strasznie zimno... Mam na sobie bluzkę z długim rękawem i dwie bluzy, siedzę i się telepię z zimna :Histeria: Mam nadzieję, że nie łapie mnie choroba, bo w listopadzie byłam na chorobowym 3 tygodnie :Szok:
dbozuta dasz radę na egzaminach ::): Na którym jesteś roku? ::):