Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czwartkowo
http://images49.fotosik.pl/356/2b3c7af93acac39b.gif

Wróciłam od lekarza, zbadał mnie, powiedział, że jest ok. Na badania mnie nie wysłał, powiedział, że ewentualną niedomogę lutealną można łatwo wyleczyć podając progesteron w postaci luteiny. I właśnie ją mi przepisał. Mam brać od 16dc przez chyba 10 dni.
29 listopada idę znów, bo mam do odebrania wynik cytologii..

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr2n0akkmhqze2.png
Maciuś-ur.2.12.2011-2710g, 54cm
http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0a68r5hfdc.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/047/0470729a0.png

madzialska
A i Frojdel, lekarz powiedział, że po 3 dniach po zakonczeniu brania luteiny @ powinna się pojawić.
Zakładając, że zaczne brac 16 dc przez 10dni to chyba mi się cykl wydłuży, bo bez luteiny powinnam @ dostać 11 listopada, a po luteinie 17, 18 lub 19 listopada...

Frojdel, moze za szybko zrobilas test i wyszedl negatywny

Dziewczyny dlatego dla mnie to takie dziwne chcę jeszcze poczekać do 45 dc i zobacze :)
Dzisiaj czułam podbrzusze, takie łaskotki i delikatne jakby mrowienie oraz swędzi mnie podbrzusze, piersi bolą i sie powiększone, ale nic poza tym. Miałam nadzieję że @ się dzisiaj pojawi po tych odczuciach ale narazie czysto.

nie mam żadnych objawów, które mogłyby wróżyć ciążę, jedynie zauważyłam mocz trochę ciemniejszy (ale nie wiem czy to cos może zwiastować ), dzisiaj miałam zachciankę na frytki i Mc Royala z Mc Donalda, pyszne :)

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Nie dziekuje! Jestem dzis bardzo spokojna, dalej nie mam zadnych objawow, ciazy czy @. Jedyne co sie pojawilo to takie dziwne skurcze w podbrzuszu.
Brzuch mnie nie swedzi tak jak Ciebie Frojdel, mnie nawet piersi nie bola
Jak @ nie pojawi sie jutro to chyba w sobote rano zrobie test

Frojdel
Dziewczyny dlatego dla mnie to takie dziwne chcę jeszcze poczekać do 45 dc i zobacze :)
Dzisiaj czułam podbrzusze, takie łaskotki i delikatne jakby mrowienie oraz swędzi mnie podbrzusze, piersi bolą i sie powiększone, ale nic poza tym. Miałam nadzieję że @ się dzisiaj pojawi po tych odczuciach ale narazie czysto.

nie mam żadnych objawów, które mogłyby wróżyć ciążę, jedynie zauważyłam mocz trochę ciemniejszy (ale nie wiem czy to cos może zwiastować ), dzisiaj miałam zachciankę na frytki i Mc Royala z Mc Donalda, pyszne :)

ja tez mam ciemnijeszy mocz ale nic wiecej :(
a moze Frojdel sie udało?!
moze zrob bete sobie bedziesz wiedziala :36_3_3:

Frojdel
Czekam na dobre wiadomości :), życzę Ci bardzo mocno II kresek, j ataż miałam dziwne skurcze poprzedzone mrowieniem jakiś czas temu, dzisiaj jest 37 dc i @ nie ma.

Wlasciwie to nie wiem czy zrobie w sobote test, boje sie ze jednak @ nadejdzie....Wyjezdzam tez z rana na urlop i nie chce byc w zlym humorze caly dzien w podrozy jesli wyjdzie negatywny. Poczekam jednak jeszcze z kilka dni

Żaneta22
Frojdel

ja tez mam ciemnijeszy mocz ale nic wiecej :(
a moze Frojdel sie udało?!
moze zrob bete sobie bedziesz wiedziala :36_3_3:
Ja bardzo duzo pije wiec moj mocz jest normalny. Pic mi sie chce bardziej niz zwykle

Justina
Frojdel
Czekam na dobre wiadomości :), życzę Ci bardzo mocno II kresek, j ataż miałam dziwne skurcze poprzedzone mrowieniem jakiś czas temu, dzisiaj jest 37 dc i @ nie ma.

Wlasciwie to nie wiem czy zrobie w sobote test, boje sie ze jednak @ nadejdzie....Wyjezdzam tez z rana na urlop i nie chce byc w zlym humorze jesli wyjdzie negatywny. Poczekam jednak jeszcze z kilka dni

gdybym byla wtakiej sytuacji wolalbym zrobic
moj maz mowi ze jak jest test negatywny to znaczy ze trzeba sie starac dalej
ale ile mozna