Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :), ja wróciłam z pracy pól godziny temu, zjadłam obiadek i pisze.
Ja również cieszę się że Was mam, mogę z Wami porozmawiać, na te tematy które są dla Was takie oczywiste.
Madziu powodzenia w kolejnych staraniach, ale masz isę fajnie dostałaś @ i znów możesz się starać :)
Justina trzymam kciuki żeby @ nie przyszła, żebyście na urlopie cieszyli się fasolką, a jeżeli @ się pojawi to powodzenia w staraniach :)
Mosiu powodzenia, niech cykl się wydłuży i życzę Ci żeby przy ostatnim spotkaniu z lekarzem on stwierdził że nadchodzi owulacja i niech starania będą owocne :)

U mnie 36 dc i nadal @ nie ma, piersi bolą ale tylko przy dotyku, są powiększone i nic poza tym, cały czas czekam na @ i kolejne starania :)

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Też jestem ciekawa, wszędzie gdzie tylko napotkałam temat z luteiną to czytałam po ilu dniach powinna pojawić sie @ i wszędzie pisze że po 3 dniach powinna się pojawić, a u mnie już 12 dni minęło od kiedy skończyłam brać luteinę i @ nie ma.
Staram się być spokojna i jeszcze poczekam do 45 dc i jeżeli nie dostane to znów zrobie test a jeżeli będzie I kreska (pewnie będzie jedna) to polece do lekarza.

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)