Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczynki!!
Mój nastrój nawet nieźle. W pracy nie mam czasu myśleć bo urwanie głowy przed świętami:)
No i lepiej niż jakiś czas temu bo jak już się denerwuję to przynajmniej w pozytywnym sensie. To jest raczej takie podniecenie niż dołek więc ogólnie jest ok:)

I nie znam nikogo kto by jogę uprawiał choć słyszałam że bardzo fajna jest.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32042

Ja tam jogi nie uprawiam

Dobry wieczór tak w ogóle :happy:
Usnęło mi się koło 20 i dopiero teraz wstałam.W sumie niby 2 h, a jestem bardziej rozlazła taka.Czekam cierpliwie na list ze szpitala kiedy ta operacja będzie.I kurna trochę się boję bo jak oni będą do mnie jakimiś medycznymi zwrotami bajerzyć , a ich nie zrozumiem?Nie mam problemów z językiem ( w końcu z mężem po ang się porozumiewam tylko), ale jak ostatnio mi list wysłali z wynikiem rezonansu to zrozumiałam mało co :hahaha: z reszta mój nie lepszy był, zrozumiał tyle co ja:sofunny: wszystko takim medycznym językiem napisane :smiech:

http://davf.daisypath.com/2hwIp1.png

Witam i ja

Mosiu jak się macie ??

Madzia jak Maciej ??

Martynka nie tylko w owu jest szansa na ciąże, trzeba poprostu dać na luz :)

Moja teściowa ma nawrót raka, od nowego roku będzie miała raz chemioterapię raz radioterapię tak naprzemiennie, radio jest dla nas wszystkich czymś nowym i nikt z nas nie wie co nas czeka

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Di - serdeczne współczucia... Przehodziliśmy tylko przez chemioterapię - za to dwa razy.

martynko nawet w normalnym cyklu przytulając się dokłądnie w wycelowane dni jest około 25% szansy tylko na powodzenie - więc spokojnie

fluidkuję (tak mocno bo bardzo ciązowe przypadłości mi się we znaki dają)
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

http://www.suwaczki.com/tickers/860ii09k5wmt7c62.png

mosia
też się cieszę. i cieszę się, że Święta w domu.
niby rozwarcie się minimalnie może powiększyło ale nie ma konieczności, żebym szła do szpitala.
zaciskam nogi dalej :lol:

A ja zaciskam za Was kciuki :lol: :36_2_25: my na święta wyjeżdżamy. Mam wolne 23-28 grudnia więc trzeba korzystać ::):

Jedziemy do m babci i dziadka na wieś. Będzie tam cała rodzina mojego m. Bardzo lubię tam jeździć i się z Nimi spotykać, bo są tacy ciepli i rodzinni w przeciwieństwie do mojej rodziny... Do moich rodziców oczywiście też pojedziemy ::):