Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem, było go niewiele, ale odczuwam od piątku cały czas wilgoć, cały czas mi mokro, wkładki zmieniam co chwilkę, zimno w stopy i dłonie (mam strasznie chłodne), ale też jestem przeziębiona to pewnie dlatego.
Dzisiaj rano zanim wstałam z łóżka mierzyłam temp z ciekawości i miałam 36,8 w ciągu dnia mam 37,2.
Jak obserwowałam temp w trakcie cyklu to najwyższą temp miałam 36,95 w momencie skoku (owulacji).

Nęci mnie żeeby zrobić test, ale za chiny ludowe nie wiem kiedy to zrobić, może skuszę się i zrobie w weekend :)

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Dlatego o tym nie myśle, dwa razy ( w piątek i w poniedziałek przez chwilkę miałam dużo śluzu ale beżowego) później dużo takiego wodnistego, tzn nie widoczny na wkładce tylko czułam straszną wilgoć, wkładka była mokra do wymiany i tak co chwilkę, a dzisiaj, śluz biały, ale nie wiele go było. Nie wiem o co chodzi. Jakieś dziwne rzeczy się dzieją, ale może dlatego że mój organizm reguluje sobie cykle i dlatego :)

Witaj Mosiu, nie o ciąży bo u mnie nie ma z czego - tak myśle, choć nadzieja zawsze się tli. Mam cykle wspomagane luteiną i dzisiaj jest 30 dc (6 dzień bez luteiny), myślałam że już dawno ją dostane, a teraz nie wiem kiedy zrobić test, normalnie cykle mam 35-45 dniowe.