Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Jest nadzieja :), ja się łudze mimo że w tym cyklu się nie przyłożyliśmy :).
Piersi bolą raz mocniej raz mniej, podobnie podbrzusze, choć dzisiaj częsciej i mocniej niż wczoraj i to niestety, albo stety napawa optymizmem że @ się jednak pojawi, ale dopóki jej nie dostane będe nadal się łudzić :)

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Trzymam mocno kciuki abyś za pare dni cieszyła sie jak Btg i Mamma z II kresek na teście i później objawów które będą zwiastowac fasolkę :)

Dzisiaj oprócz pobolewania podbrzusza, czasami coś zakuje mnie po lewej albo po prawej stronie, załaskocze, ale nie w środku chyba, dlatego mam nadzieję :)

Nie dziękuje, właśnie przed chwilką czułam mrowienie w podbrzuszu tak od prawej strony do środka, później kucie jakby skurcze z prawej strony (pare ich było), teraz spokój. Bolą mnie nogi w pachwinach - czasami, teraz boli mnie bardziej prawa pierś po zewnętrznej stronie ale sutki nie sa wrażliwe, moge je normalnie dotknąć.
Co cykl to inne rzeczy odczuwam, nie wiem co o tym wszystkim myśleć :), odkąd słucham swojego ciała to tyle rzeczy słysze - tragedia, a kiedyś nie zwracałam na to w ogóle uwagi :)

Będe tylko nie wiem kiedy go zrobić. Brałam luteinę i myślałam że do 3 dni po ostatniej tabletce dostane @, dzisiaj jest 5 dzień bez luteiny, a @ nie ma, ale objawy są takie jak przed @. Ostatnie dwa cykle były krótkie jeden 21 dni a drugi 24 dni, dzisiaj jest 29 dc i nic. Moje cykle bez luteiny wahają się pomiędzy 35-45 dni i nie wiem co z tym fantem zrobić :(

No właśnie ja tez nie wiem, chyba jeszcze poczekam przynajmniej do niedzieli, albo do wtorku. Jeżeli do wtorku nie dostane to zrobie test bo mój mąż ma w środe urodziny i chciałabym zrobić mu niespodzinkę, ale pewnie dostane do tego czasu @. Jeżeli @ sie pojawi to w prezencie mój mąż dostanie mnie :P

hej hej dziewczyny :36_1_67:

ja zaczęłam długi weekend właśnie.
tzn mam korki, zaraz przyjdzie pierwszy uczeń.
ale w domu to zupełnie inaczej.

frojdel trzymam kciuki, za wyregulowanie cyklu.

justina spokojnie. udawaj, że nic nie zauważasz - zero objawów.

ja pamiętam jak miałam czas intensywnych myśli o dzidzi, to normalnie wszystkie objawy miałam a nawet inne niestandardowe.
siedziałam na necie i tylko szukałam czy to może być objawem albo to....
masakra.
co takie pragnienie z nami robi.
teraz jest spokojnie.
jedną część świadomości przyzwyczajam do myśli, że może się w ogóle nie udać - muszę być tego świadoma. potem ból będzie mniejszy.
a druga część wciąż walczy, chodzi do lekarza i łyka tabletki.

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

Dzis 23dc, 5-7dni do @, nie bede zwracac na zadne objawy juz uwagi! Zeby to jeszcze byly jakies standardowe objawy, nie mam takich!

Madzialska wszystkiego najlepszego dla malzonka! i powodzenia we wstawianiu drzwi!
Mosia, udanego dlugiego weekendu! ja zaczynam jutro o 16!
Frojdel, jak tam u Ciebie dzisiaj objawy? jakies nowe sygnaly?

Witam :)
Dzisiaj jest 30 dc (6 dzień bez luteiny) znów lekkie pobolewanie w podbrzuszu, takie lekkie ciągnięcie, jak chodziłam do ubikacji to miałam wrażenie jakby miała mi macica wypaść, czułam ją całom.
Teraz jest już dobrze, bolą mnie piersi ale tylko po bokach i jak tylko jak dotykam, czyli inaczej niż przed @. Zazwyczaj przed @ piersi bolą mnie bardziej, jak chodze nie da się wytrzymać, jak leże, jak przewracam się z boku na bok - teraz jest lepiej ale to pewnie dzięki luteinie. Oprócz tego jak wróciłam do domu to zauważyłam na wkładce prawie biały śluz (lekko zabarwiony, taki ledwo widoczny - beżowo, żółty - coś takiego), jak go dotknęłam to stwierdziłam że jest lepki, ale bardzo delikatnie.
Cały czas czekam na @, jak do środy nie dostane @ to zrobie test :)

Nie chcę się nakręcać.

U mnie jest jakaś masakra, nic nie wiem, jedno jest pewne czekam na @ :), staram się być pogodna i nie myśleć i o dziwo mi to wychodzi, mam dobry humor, nie stresuje się, choć nie powiem gdybym nie dostała @ to chyba bym się ze szczęścia posikała :)