Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

Hej laseczki.

Mosiu koniecznie pochwal się tym co macie dla Maluszka. A macie już brykę wybraną?

Ja zaczynam świrować. Mam czas i pomyślałam, że pomyszkuje po aukcjach w poszukiwaniu pomysłu na prezenty gwiazdkowe. No i wymyśliłam, że teściom bym kupiła koszulki: będę babcią/dziadkiem. No i załapałam dno. Zaczynam się nakręcać. W sobotę mam wg lekarza zrobić bete. Byłby piękny prezent na święta. Idę się zając jakąś pracą bo zaraz będę ryczeć...

"Nowy dzień przynosi now

Kaori do soboty nie ma dołow, pozytywne myslenie pozostaje, a ja trzymam kciuki żeby się udało:)

Mi się dziś w nocy śniły takie głupoty, że masakra jakieś płatki sniegu wielkości talerzyka deserowego, kuna która zamiast d...y miała głowę kota, a wogole to byłam w domu chrzesnej mojego M. i piekłam szarlotkę. Nawet nie wiem jak to sprawdzić w senniku

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Hej dziewczynki . Ja ostatnio nie miałam weny do pisania. Wczoraj spałam z 2 godziny w ciągu dnia a potem do 1.30 zasnąć nie mogłam.
Kaori to już w sobotę beta? Ja poczekam sobie spokojnie do 25-28.10 i zrobię zwykły test ale jakoś nie czuję żeby coś z tego było. Choć też się nakręcam, chodzę i oglądam sutki he he jakby coś już tam można było zobaczyć. Świruję.
Wczoraj mieliśmy niezłą przygodę. O godz 22 wietrzyliśmy mieszkanie bo przypalił mi się tłuszcz w piekarniku i wleciał nam nietoperz. Takiego okrzyku jaki wydał mój chłop nie słyszałam zaczął biegać po mieszkaniu. Myślałam że padnę ze śmiechu bo ja to się takich stworzeń nie boję. W końcu chłop mi uciekł na korytarz a ja złapałam biedactwo w ściereczkę i uwolniłam :36_2_25:. Będzie co wspominać całe życie.Do tej pory płaczę ze śmiechu na samą myśl.
Mosiu pokaż nam chociaż łóżeczko wózek i malutkie buciorki. Ja też mam prawie wszystko u teściowej w domku i mam nadzieję że już długo nie będzie czekało.
debozuta niezły sen ta kuna ...
Kaorinie jesteś nerwowa po Pregnylu? Ja chodzę jak bomba zegarowa.

Szymonek jest już z nami.
Miłość matki to siła, która sprawia, że zwykły człowiek potrafi dokonać rzeczy niemożliwych.
http://www.suwaczki.com/tickers/82do3e5emigsm8f5.png
:Aniołek: Kochamy Cię Adrianku(34tc) . Na zawsze w naszych sercach