Skocz do zawartości
Forum

Jeszcze-nie-mamusie

Rekomendowane odpowiedzi

jak dobrze pojdzie to jade dziś zrobic badanie na ten zespół antyfosolipidowy, oczywiście tak sobie zakodowałam w głowie, że wyniki wyjdą złe ze juz mi się jechac odechciewa :noooo:

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

hej wam
fluidki lapie pelna geba :)
a my razem z S kupujemy pieska beagla
jeszcze niewiem kiedy ale na aalegro cos znajdziemy ;)
wszyscy mowia ze zglupielismy ale maz powiedzial im ze to bedzie nasze narazie dziecko
i zatkalo ich :)
jak sie czujecie u mnie @ leci dalej ale niech leci bo potem beda dzieci :D
buzka dla was

Di nie doluj sie bo klapa na goly tylek

Mosiu w tej kwestii tak

Zaneta śliczy piesio :)

ale paranoja żeby wyjkonać to badanie to pół województwa obdzwoniłam, żeby wiedzieć gdzie najkrócej sie na wynik czeka paranoja bede jechała 70 km w jedną stronę na pobranie krwi

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Witajcie! ::):
dbzouta masz klapsa ode mnie też za ten pesymizm! Na mnie to krzyczysz jak myślę, że będzie źle, a sama to co robisz babo?!
mosia dziękuję za fluidki ::): jak sie czuejsz? :love:
żaneta u mnie też od wczoraj leci, ale masz rację niech leci, a później będą dzieci :D :hahaha:
Ja mam zamiar zapisać się do ginekologa na siepień jeszcze, zapytam się go przy okazji jak długo muszę odczekać ze staraniami po tym naświetlaniu. Może uda mi się jeszcze przekonań Ł, żeby On też się w końcu zbadał, a nie czekał z tym do września :hmm: mam taką cichą nadzieję, że po tej przerwie w końcu uda mi się zobaczyć II kreseczki ::):

Dzień dobry

Byłam wczoraj na tym badaniu, zabierają 1 fiolkę krwi u mnie zeszło to 30 min... bo żył mi nie widać i za 10 dni roboczych powinien przyjść poczta do domku.

Inka, Żanetka zobaczycie w końcu te II magiczne kreseczki

Mosiu popriosze o fluidki

Madzia Żyjesz ??