Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

buziaki dla miesięczniaczków :Całus:

Kajtek gorączka, lekarka nie wie, co to :/ raz jest, raz nie ma i katar druga 3 się przebija, moze to od tego, ale wykończona jestem. Kuba dzisiaj zakończenie roku miał, ładne swiadectwo przy niósł, dumna jestem z niego :-)
nie popisałam i nie poczytałam, bo Kajtuś marudny, ani ibum, ani efferalgan gorączki zbić nie chcą :(

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

Justyna - gorączkę ma od wczoraj, po południu dostał prawie 40 stopni, wiec poleciałam, bo byłam u mamy. Lekarka powiedziała, ze to zęby (źle przechodzi, wychodzą po kilka na raz:/), bo osłuchowo czysto, tlyko katarek niewielki, a dójki i trójki, a właścnie druga trójka sie przbija, sa połączone jakimiś kanalikami z zatokami i stąd katar. Daję ibum i efferalgan na zmiane i mam nadzieję, ze szybko minie, Prosiłam o siekoranie na badania (mocz), to powiedziała, ze nie ma takiej potrzeby, zeby przyjśc koło wtorku, jak będzie się coś dziać i tyle :/ Kacper też tak strasznie żębole przechodził. Mąż jest chory, więc nie wiem, czy też nie organizm sie broni tą gorączką przed czymś cieżsyzm, oby minęła!

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

Dominika
Justyna - gorączkę ma od wczoraj, po południu dostał prawie 40 stopni, wiec poleciałam, bo byłam u mamy. Lekarka powiedziała, ze to zęby (źle przechodzi, wychodzą po kilka na raz:/), bo osłuchowo czysto, tlyko katarek niewielki, a dójki i trójki, a właścnie druga trójka sie przbija, sa połączone jakimiś kanalikami z zatokami i stąd katar. Daję ibum i efferalgan na zmiane i mam nadzieję, ze szybko minie, Prosiłam o siekoranie na badania (mocz), to powiedziała, ze nie ma takiej potrzeby, zeby przyjśc koło wtorku, jak będzie się coś dziać i tyle :/ Kacper też tak strasznie żębole przechodził. Mąż jest chory, więc nie wiem, czy też nie organizm sie broni tą gorączką przed czymś cieżsyzm, oby minęła!

ja zrobiłam prywatnie badanie jak Gajka miała 3 dni taka goraczke oby jak najszybciej zeby wyszły

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Witam wieczornie:Całus:

Ja już po steperze i prysznicu pomału kończę dzień:Śmiech:
Jutro M ma nareszcie wolne to się nacieszymy sobą i wolnym czasem.
Dzisiaj miałyśmy pierwsze mycie ząbków pastą.
Poszło gładko:Śmiech:
Kupiłam NENEDENT bez fluoru.

OLIMPIA Ależ śliczne zdjęcia:Podziw: Uwielbiam te fotosy od ciebie bo jest ich cała masa, kadr po kadrze.A lodów zazdroszczę.....Jeszcze z 2 tygodnie i pozwolę sobie znowu na coś słodkiego:Męki: Olisia za to codziennie wcina lodowe wafelki. Jak przejeżdżamy koło budki z włoskimi to już sama rączki wyciąga cwanizna:Śmiech:
DOMINIKA Oby to rzeczywiście były tylko ząbki i temperatura szybko spadła...
No i oczywiście wielkie brawa dla KUBY!!!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png

witam

gratki dla Kuby i dla Natalki za swiadectwa i brawa dla dumnych rodzicow!!

buziaki dla Jasia, Zuzy i Weroniczki na miesiecznice!!

co do konca roku, ja tez juz dwuliterowa, 11 lat temu konczylam... :) cale wieki :duren:

madus, nosek do gory, co to za dolina?? buziaki, mysle o Tobie!!!

kronkis, i Ty w jakiejs dolinie?? co to za niz nad Polska panuje??

dominika, zdrowka dla Kajtka!!

i dla wszystkich potrzebujacych!!!

olimpia, piekne zdjecia!!!

a co do drzemek, stwierdzam stanowczo ze drugie dziecko spi mniej od pierwszego, u nas poranna drzemka kolo 11tej (30/40min) i po poludniu okolo 1.5/2godz :)

Natanek nadal chory, non stop kursuje miedzy lozkiem a WC, jak zapomni ze jest chory to wszystko ok, zwariowac idzie :)

Dobry!!!!!!

kochanym urwiskom świętującym swe miesięcznice od 16 do dzisiaj WIELKA BUZIA

kOCHANE RYBKI!
MY ŻYJEMY!WYSZŁAM Z CHOROBY-nikt się nie zaraził
nadal patula nie je nic innego oprócz mleka i słoików!kombinacjom moim z normalnym żarciem nie widać końcaale moze na wyjeździe moje kobiety pomoga mi "naprawić" moją PAti rocznik 2007

niestety nie jestem na bieżąco,ale trochę odpiszę:

mada-cięzki okres Tobie w udziale przypadł!!nie dziwię sie,że dopadł Cię kryzys!mąż daleko,goście na głowie,nauka stoi,chcesz spełnic marzenia-nie możesz,jeszcze ten incydent z opiekunka.......życię nie umierać!!!!ale pamietaj,że z każdego dołka mozna wyjść!popatrz tylko na piękną uśmiechniętą buźkę Twojego małego facecika!!on potrzebuje silnej i uśmiechniętej mamy!!zobaczysz,ze pokonasz przeciwności losu,bo jestes silna!!!głowa do góry i do przodu!

gda-wszelkiej pomyślności w ten Magiczny Dzień!!!!trzymamy kciuki,aby wszystko poszło po Twojej myśli!!

dominika-przykro mi z powodu Kajtuli!!biedak sie namęczy ztą gorączką!ale moze masz rację,że chłopak walczy z zarazkami od taty?oby wszystko się szybko wyjaśniło na +!!

korniś-widzę,że problem słoiczkowy nie tylko u mnie zaistniał!!!!trzymaj sie dzielna kobieto!!!

aga-u mnie pati nie widziała i ciumkała cycka od 5 dnia życia,a teraz bardzo ją interesuje mój biust!!ciągnie mnie za stanik ile wlezie!!coś jej sie chyba poprzestawiało!!

olimpijka-dzilena dziewczyna z Twojej córy!!!widze,że pomaga mamusi jak tylko umie!wiesz,co?Twoja Oliśka tak ładnie zmywa,moja rboi pranie (selekcjonuje ubrania z kosza,zamyka drzwi od pralki,tak samo robi z szufladą na proszek),więc moze kiedyś jakąś mała podmainkę zrobimy?Ty mi podrzucisz Oliśkę,coby pomyła naczynia,a ja Ci patulę wyślę LGS-em i pranie Ci zrobi?heh?jak?pasuje?piękne z Was lalki a i mąż też niczego sobie

ann-tak jak pisałam ...wytchnienia!!!

justynka- gratuluję urlopu i męża przy boku na tak długi okres!!!

patusia-gratuluję pięknej cenzurki Natalki!!napewno to wileka duma mieć taką zdolną córę?

paula-gary i ściera-to widzę na codzień!!!ale dziś jest święto!!mój małżonek właśnie spędza upojny wieczór na zmywakuogłosiłam strajk głodowy,jak jeszcze raz w dniu dzisiejszym stanę przy zlewie!i takim cudem jestem tu z Wami!!miłego weekendu

moniq-zdrówka dla NATANKa!!!

co do spania w dzień-różnie u nas to bywa!czasem 2 drzemki-jedna ok 12 i ok 16 (jakieś 30-40 min),albo jedna tak (14-15-ok 1 -1,5h).

chwalę się,że moje dziecko jak najęte powtarza "mama" i tuli się tak pięknie,ze aż mi się serce raduje!wtula sie w moje ramiona jak taki mały miś!!cuuudne uczucie!!

za tydzień wybywamy i niestety nie załapię się na spotkanie z OLIMPIJKAMI!!!

tak poza tym,u nas nic ciekawego!jutro grill u teściowej (oczywiście bez męża,bo pracuje-tak samo wakacje) (no ale coś za coś)

my z patula latamy jak szalone-wszędzie na piechotę (w celu zrzutu kg i chęci wyrwania się z samotnego mieszkania)...i tyle!!!

a teraz lecę się wtuliś w wymoczone ręce mojej połowy,życząc udanego i spokojnego weekendu wszystkim!!

buziaki

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Gość Agnieszka31

witam

troche sie zagadalam i Ala dopiero teraz poszla spac
Ala tez sie stala przytularska, bardzo sie ciesze z tego powodu bo ja taka sama jestem, a wczesniej to nie chciala

K8i- to kiedy spotkanko????super ze juz zdrowa jestes i nikt nie zostal zarazony!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olimpio -zdjecia cuuudo!!!!!!!!!!!!!!!rezerwacja zrobiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Paula- uzywam dokladnie tej samej pasty dla ALi

Dominika- zycze zdrowia dla chorowitkow!!!!!!!!!!!a jesli to zeby to niech szybciuchem sie przebijaja