Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patusia23

Olimpijka
Patu- miło mi....w dobrym towarzystwie raźniej :) a jak z T??? dogadaliie sie??

tak jak wróciłam z pracy czekał na mnie (bo jak przyszłam do pracy to nie zaszłam do niego )był taki smutny przeprosił i jest ok jak ja go kocham:Śmiech::Śmiech::Oczko::Oczko:

ann no 3 amigos :Śmiech::Śmiech: wagowe pudzianki:Oczko::Oczko::Oczko: z każdym gramem kochane bardziej :Śmiech::Śmiech::Śmiech:

dominika zapodaj 2 kawkę i myśl tylko o efektach bo to coś pozytywnego a ja nie mogę się doczekać na zdjęcia p[o remoncie:Oczko::Oczko::Oczko:

patusia super że Zuzi się podoba w żłobku:Oczko:ja też od rana sprzątanko,na szczęście Wiktorek nie jest jakoś specjalnie upierdliwy i ładnie sie bawi:Oczko:

k8i kochana to zdrówka życzymy!!! mi sie czasem wydaje ze Wik zaczyna kasłać ale potem jest ok,może po prostu sie zakrztusi śliną ..a ja zaraz dostaje palpitacji :gasp::gasp:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

Hej dzewczyny,
ide na kawe bo jakos spiacy dzien dzisiaj...

Czy macie moze sposob na efektywne uzycie fridy ???????????? Moja cwaniara tak odwraca lepetynke, ze za cholere nie moge nawet sie z ta frida zblizyc, na gruszke reaguje tak samo :grrrrrr::grrrrrr::grrrrrr:

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

a tu juz od rana jak w ULU:):Śmiech:

Weroniczko i Zuziu serdeczności
K8I- :( kuruj Patulke
Katia- to ja poprosze kawusie...
Patusia-widze ze od rana na pełych obrotach...u mnie w druga strone ja do nocy tak mam-a rano wyleguje sie w łózku:):)
Olimpia,Ann, Happymama DZIEN DOBRY
Dominika-musisz przetrwac ale za to nagroda-wyromontowane mieszkanko da wielka satysfakcje:)

Maja pobiła wszelkie rekordy pobudek po kapieli na jedzenie-:Niewiniątko::Szok: 8 razydo rana!!!!!

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Gość patusia23

INKA no to Maja szaleje w nocy :Oczko:

VEANN ja jakoś daje rady chodź Zuza też się kręci,ja mam taki sposób ale nie wiem czy dobrze to wytłumaczę wygląda to tak:
Zuza leży ja siadam jakby na nią a bokami swoich kolan trzymam jej rączki jedną ręką fridę a drugą czasami główkę jak kręci a przy tym udaję wariata żeby nie płakała nie wiem czy mnie zrozumiesz:Oczko:

Gość Olimpijka

Dobra kochane ja susze wlosy i zbieram sie niestety do pracy :( cóz takie życie....dobrze ze czuje sie nie najgorzej wiec jakos dam rade...no i niestety mam duzo pracyw terenie i olimpia musi zostac w creche :( szkoda mi jej targac i no stop wkladac i wykladac z auta :(...........milego dnia i spokojnego przede wszystkim :)

Gość patusia23

Olimpijka
obra kochane ja susze wlosy i zbieram sie niestety do pracy :( cóz takie życie....dobrze ze czuje sie nie najgorzej wiec jakos dam rade...no i niestety mam duzo pracyw terenie i olimpia musi zostac w creche :( szkoda mi jej targac i no stop wkladac i wykladac z auta :(...........milego dnia i spokojnego przede wszystkim :)

no cóż taki nasz los:Oczko:miłego dnia i pamiętaj nie przemęczaj się

Miłego dnia, Olimpio

Zrobiłam dzisiaj 3 prania, z tego dwa po 2 razy robiłam, bo po wyjeciu pranie cuchnie stęchlizną :/ bęben czysty, proszek Dosia, ten, co zwykle, płyn do płukania ten, co zwykle, po każdym praniu pralkę zostawiam otwartą do wyschnięcia, komory do wsypywania proszku też otwieram po zakończeniu prania, wiec nie wiem, co jest grane Zrobiłam pranie na maksymalnej temperaturze możliwej na tym gracie - 60 stopni, w rzeczywistości to jest około 40 stopni, pusty będen z proszkiem do prania i nic to nie zmieniło - pranie zrobione po tym "pustym" praniu dalej capi :cry: :cry: :cry: już nie wiem, co jest grane spotkała sie któraś z Was z czymś takim ??

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)