Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

-hello

serdeczności dla Julci!!

gratulacja dla Szanownej Pani Mgr :):)nefretete-super,że się udało!!!

Nie wiem czy Agnieska dostała mojego wczorajszego smsa,a jak nie to wszystkiego naj ( i kupki) dla Ali!!

piękne zdjęcie widziałam!!

Justyśka-trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek!!

inka-super ciuszki dla mMai a i wieczór był chyba udany ?

Mada-leczonko!!zdróffka

olimpia-suuuuperaśni tiger!!

ja od środy non stop:Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko::Kiepsko:!!cały czas jest mi nie dobrze,nie mam siły ani energi do jakiejkolwiek pracy(ps.nie jestem w ciąży).nic mi się nie chce,nie mam ochoty na nic..........

lecę
nie przynudzam..

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Gość Agnieszka31

witam niedzielnie

dzien mija na lenistwie, znaczy w miare mozliwosci

moj tata i A znalezli sobie hobby- sklejanie modeli, czy wszyscy mezczyzni ja starosc dziecinnieja?????

K8i- dzieki za smsa, przepraszam ze nie odpisalam, a tak w ogole chyba podjade po Ciebie i zabiore Cie do lekarza zebys zrobila badania, idz kochana jutro, nie ma co czekac!!!!!!!!!!!!!!

Moniq- Noah robi jakes postepy w "rolowaniu" sie???? Alka dalej len skonczony!!!!!

witam zguby, bo cos tu dzisiaj cichutko :)
agnieszka, Noas lezy, jak jest na brzuchu to potrafi sie na plecki przewrocic ale z plecow na brzuch nie ma mowy, za to wygina sie tak ze lepiej od nie jednego weza :) udaje mu sie zobaczyc to co ma za glowa :lol:
no i rwie sie do siadania, brzuszki robi non stop, ciagnie te rece do przodu a razem z nimi glowke :) no ale oczywiscie mu nie wychodzi wiec polega i marudzi :lol:

justyna, :brawo: dla glodomorka :)
u nas dzis na obiad bylo 100ml marchewki z szyneczka i 130ml mleczka do popicia :)

ja tez dzis nic nie robie, siedze przed kompem bo dzieci spia, tatus zreszta tez :lol:
stepper to chyba kupie nowy bo te okazyjne na aukcjach to chodza po prawie tyle samo co nowy (sam w sobie tanszy ale jak sie dorzuci koszta przesylki)

Gość patusia23

no no ale tu dziś pustki :Oczko:
ja po obiadku pospałam 2h z Zuzą a teraz Zuza leży z tatusiem :Śmiech:

no brawo dla wszystkich głodomorków to ja też się pochwalę Zuza zjadła 200ml zupki marchewkowej z mięskiem :Oczko:

MADALENKA lecz gardełko

ja idę po :kawa:ktoś chcę