Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

patusia23
OLIMPIA foteczka super,tak że będzie niezła imprezka!!!Mój T też studiował we wrocku awf:Oczko:i wspomina mile jak zawsze powtarza to były czasy!!!

Będąc w ciąż (w 4 miesiącu )namówiłam T na przejażdżkę do Wrocławia nie było by w tym nic dziwnego gdyby to nie była prawie 24 ale zgodził się bo ja chciałam spacerek po rynku o tak późnej porze:Nieśmiały::duren:było super!!!!

Oj byly to czasy byly :) a o tej porze lubie plac solny bo tam zawsze moje ukochane tulipany kupuje :)

Wywalam fotke bo sie chlopaki mi zbuntują :) ciesze sie ze wam sie podoba bo ja miedzy ionnymi dla takich widokow i temp przyszla zime na dominikanie planuje :)
Byłysmy u lekarza i oto wiesci: Oliska czysta tylko gorne drogi oddechowe zapchane tzn dobrze że czyszcze i mam tak dalej robic do tego jeszcze olbas przy łóżeczku i tyle, gardlo czyste, wszystko ok tylko...obserwowac obserwowac i jeszcze raz patrzec bo zapalenia maja to do siebie ze w tak mlodym wieku to kwestia godziny i jest!!! Wazy 7630 gr i jest szczesliwa ze jej pani doktor dala naklejke...oj co ona z nia wyczyniala :) Zatem poki ma humor---> a jak widzialyscie ma---> wcina wszystko co jej dam to tylko patrzec temp i czy nie kaszle i takie tam.

Widzialam gdzies krokiety i małą dziewczynke co wcięła mleczko i jak uslyszala o krokietach to je oddała hehe. I ja poprosze :)

hello!!!

witajcie kochaniutkie!!!

na wstępie witam nową mamusię: Happymama-super,że do nas dołączyłaś!!!pisz często i pochwal się koniecznie Swoimi pociechami!!a z której części warszawy pochodzicie,jeśli wolno zapytać?

heheeeheheh
a ja Ali osobiście złożyłam życzonka na jej 5 miesięcznicę :):):):):)gościłyśmy dziś u siebie naszą forumową Agnieszkę 31 z Alicją!! naprwdę było baaaardzo miło i sympatycznie!!super dziewczyny,a Aluśka po prostu boskie dziewczę ;)cichutka,ładniutka,uśmiechnięta!!te cechy odziedziczyła z pewnością po mamie!!fajowe kobietki!!
myślałam dziś,że fajnie by było gdybyśmy się mogły wszystkie na raz spotkać,ale to chyba mało realne,co?

olimpia-ucałuj swojego chorowitka ode mnie (chociaż na zdjęciach nie wygląda jak chory dzidziuś;)).czekmy na wieści od lekarza!!

korniś-nie daj się zapuszkować w domu!!walcz o swoje dobro kobieto!!Ty także zasługujesz na szczęście i spełnienie!!nie pozwól sie nikomu stłamsić!!

mada-dobrze,że Kajtula lubi ludzi i się ich tak bardzo nie boi!!moja patrycja ma pewne niepokoje odnośnie niektórych osób i to też jest problem!!

czekamy na powrót Bloomoo!!

paula-to się bidak naczekał na tą monetę!!ale,jak pasja to pasja!!nie ma przebacz!!

patusia-krokiety powiadasz?hm........lecę!!

aga521-no posikałam się ze śmiechu!!mój mąż również,jak ujrzał Twa córę z lekkawo brudnym pyszckiem!!!bardzo twarzowy makijaż!!;)

noooo!!trzeba posprzątać po obiedzie!!jutro na szczepienie!nie lubimy tego,ale jakoś przetrwamy!!

będę podczytywać!!piszcie kochane,piszcie!!

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

MONIK z serem żółtym i z pieczarkami:Oczko:

OLIMPIJKA dobre wieści super że nic poważnego córuni nie jest i oby tak zostało i szybko się skończyło kciukaski zaciśnięte:Oczko:a krokieciki proszę bardzo!!!!!:Oczko:

K8I super spotkanko!!!:brawo:fajnie by się było tak spotkać,krokieciki proszę zaraz zabraknie dla mojego T

a to zdjęcia z pierwszej kąpieli moich córeczek(dzisiejsze)
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/SSL22913.JPG
http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/SSL22910.JPG

Moje dziewczynki już w łóżkach Zuzia zjadła 250ml kaszki i śpi (pewnie już do rana jak od paru dni)już śpi a Natalka bajkę ogląda a ja już mam czas dla siebie T powinien za godzinę wrócić z pracy!!!

MADALENKA proszę

Składniki:
Ciasto:
- 2 szklanki mąki,
- 1 szklanka mleka,
- 2 szklanki wody (najlepiej przegotowanej i ostudzonej),
- 2-3 jajka,
- 1 łyżeczkę soli,

Farsz:
- 35 dag pieczarek,
- 45 dag kwaszonej (kiszonej - jak kto woli) kapusty,
- 1 duża cebula,