Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Hej laseczki :)
Mam nadzieje, ze mnie nie wypisalyscie z forum ? :oops:
Maz byl w domku od czasu mojego ostatniego posta wiec standardowo nie mialam kopmletnie czasu na net...
Jak Wam minely Swieta i Sylwester? Mam nadzieje, ze ok :)
Moja Juleczka niestety Wigile spedzila w domku :( Miala temperature (wczesniej tzn w niedziele musielismy ekstra leciec na wizyte domowa do pani doktor bo mala dostala jeszcze wysypke na calej glowce, brzuszku i plecach i zielone kupy) prawdopodobnie bylo to uczulenie na nowa herbatke albo mleko i do tego miala czerwone gardlo wiec jej nie ciagnelismy (tym bardziej ze ciotki byly zakatarzone) tylko chodzilismy po kolei na wszystkie trzy kolacje (mojej tesciowej, mojej mamy i meza babci). Nie tak sobie wyobrazalam pierwsza wigilie Julki, ale trudno, nie chcialam ryzykowac tego, zeby trzeci raz w ciagu trzech miesiecy zycia byla chora... teraz juz jest ok, czuje sie dobrze, martwia mnie tylko zielone kupki :(, zmienialam teraz jej mleko wiec poczekam jeszcze ze dwa dni, moze to od tego...
Za to w Sylwestra ubawilam sie jak nigdy, Julka zostala z dziadkami (po raz pierwszy zreszta) i na poczatku mialam ochote dzwonic co 5 minut czy wszystko ok, ale po trzecim telefonie juz po polnocy gdy sie okazalo, ze ladnie sobie spi uspokoilam sie i dopiero zaczelam sie bawic :) Wytanczylam sie za wszystkie czasy :) Bylo super :D Za to dzisiaj czuje sie fatalnie, boli mnie gardlo jak cholera, (albo od zimnego piwa, albo od spiewania) i w ogole jestem jakas zblazowana, mam nadzieje, ze sie nie rozloze na dobre...
Aha i dostalam po polnocy w sylwka okres...tak na dobry poczatek nowego roku :P
Kochane mam nadzieje, ze mnie nie wyeksmitujecie za takie nieobecnosci :)
Zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :D

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

Gość patusia23

Witam!!!

VEANN:Uśmiech:

ANIOłEK JUSTYNKA dzień dobry

u nas nocka niespokojna ale to chyba po wczorajszym szczepieniu!!!Zuza teraz śpi,T szykuje się do pracy,Natalka już w szkole,a my znowu same:Smutny:

weszłam 30min.temu do Natalki do pokoju chciałam posprzątac klatkę z papugą(papuga leżała nieruchomo):Płacz::Smutny:Natalka się zapłacze!!!muszę to jakoś delikatnie jej powiedziec!!

hej dziewuszki!!

doczytałam w końcu Wasze pościorki!!:)super,że większości z Was udały się Świeta i Sylwester!!
widzę też,że u wielu z nas panuje choróbsko w domkach!!życzę zatem zdrówka dla najmłodszych i tych troszkę starszych!!

OLIMPIJKO,NO MASZ JUŻ KOCHANIE 5 MIESIĘCY!!Z TEJ OKAZJI ŻYCZYMY CI WSZYSTKIEGO,CO NAJLEPSZE!!ŻEBYŚ NADAL BYŁA TAKIM SKARBEM DLA SWOICH RODZICÓW JAK DO TEJ PORY JESTEŚ!!

dziękujemy za życzenia powrotu do zdrówka!!
NIESTETY,MY NADAL WALCZYMY Z CHORÓBSKIEM PATRYCJI,A I JA DOŁĄCZYŁĄM DO GRONA ZACHORZAŁYCH I NA ANTYBIOTYKU :(podobnie jak u córy zapalenie gardła i krtani(u mnie to raczej wynik żłopania zimnego malibu na Sylwestra-stara a głupia:duren:).na szczęście patrycja była na tyle pogodna i radosna w sylwka,że pozwoliła nam wyjść na zabawę do mojej siostry.z córką zostali moi rodzice(nie bałąm się jej im powierzyć,gdyż moja mama była kiedyś pielęgniarką na noworodkach i ma wprawę w opiece nad chorymi maluszkami.na szczęście patrycja nie wymagała żadnej interwencji szpitalno-lekarskiej i pokazała sie dziadkom z jak nalepszej strony).
my jutro na kontrolę do pani dr i zobaczymy czy tygodniowa antybiotykoterapia coś pomogła????(małą nadal ma katar i trochę pokasłuje).

chciałam powiedzieć,że wszystkie zdjątka są bez wyjątku zjawiskowe!!i ann i mady i starletki i dominiki i ali i katiboss i orany nie pamiętam już!!

patusia-przykro mi z powodu papugi!!

mi tesz nasza kalsa kaputła :(

nie mam za bardzo sił na prace domowe,ale muszę trochę poprać,więc na razie zmykam!!

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Gość patusia23

ANIOłEK miłego spacerku!!!ja potem wyjdę jak Natalka wróci ze szkoły (pójdę z nią żeby poprawic jej humorek z powodu papugi)

K8I zdrowiejcie kochane niech to choróbsko szybko ucieka!!!!

moje dziecko szaleje w łóżeczku z zabawkami rzuca tłucze się a ja uciekam szybko zaścielic łóżko póki ona się grzecznie bawi!!!!

k8i cieszę się, że masz nieco lepszy humorek a prace domowe zostaw-wpadnę do Ciebie i z przyjemnością pomogę. Ann mnie kiedyś chciała w prasowanie wkręcić, ale to jedyna rzecz, której nie trawię -resztę zostaw mi :party: Mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejecie. Kurcze, niech już wiosna nadejdzie!!!!!! zimno, szaro, ponuro i maluszki ciągle chorują :Nieśmiały:
patusia okropnie mi przykro z powodu papużki Natalki - mam nadzieję, że zrozumie co się stało i nie będzie jej źle. Bidunia :Nieśmiały: Aha!!! dziękuję za zaproszonko :Oczko:

A ja mam jakiś słaby nastrój, ale bez powodu zupełnie...jakaś chandra mnie dopadła i nie wiem dlaczego. Wczoraj wieczorem popłakałam się mojemu męzowi, ale nie wiem dlaczego. Może to z powodu chrzcin - że nadal nie ma terminu, kasy.....już sama nie wiem. Chodzę mega zdołowana. Fakt, że tak na mnie działa styczeń, ale nie sądziłam, że będę wyła po kątach....:Nieśmiały::Nieśmiały:

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

mada-wyj tu ile wlezie!!!po to jesteśmy!!może to tylko taki chandzior Cię kochana dopadł!!każdego czasem dopanie i dusi!!!nie poddawaj się jemu!!!
dzięki za chęć pomocy,ale sądzę,że do czasu Twojego przyjazdu brudne ubrania same wyjdą z kosza.heehheh,może pójdą do sąsiada się uprać i poprasować???;) ja za to nie znoszę zmywać!!no nie lubię i już!!

o to wkleję Wam jeszcze czym sie dorobiłam na sylwka:
proszę,głupota ludzka nie zna granic:

http://m.forum.parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/tym_si_dorobi_am.jpg

powiem Wam jeszcze jedno.moje chore dziecko samo przekręca sie z plecków na brzusio i odwrotnie .i robi to w zaskakująco szybkim tempie!!!! leży 3 sek na plecach i myk na brzuch.gorzej w drugą stronę.trochę ciężej..

oooo mój skarb się przebudza.idę zrobic papu!!!!

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Gość patusia23

MADALENKAproszę:Uśmiech:głowa do góry kochana wszystko się ułoży,ja też nie raz płaczę i sama nie wiem dlaczego(czasami mi się coś przypomni i wyje)ale jak patrze na swoje skarby to uśmiech wraca oddam wszystko aby im było lepiej niż mi było!!!

K8I śliczne foteczki:brawo:no i :brawo:dla Patuni za przewracanie,moja Zu też już próbuje i czasami jej to wychodzi!!!

Kurka...nie wiem czy iść z Młodym na spacer czy lepiej nie....u nas jest -4, ale przez silny wiatr jest pewnie jakieś -6 przy skórze....chodzicie w takie temperatury???

k8i oh...tak ...ja tez poproszę takiego drina!!!!!!!!!
starletka to możemy razem ponarzekać...cosik w powietrzu jest chyba w styczniu, że takie smutaśne chodzimy.

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day