Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

witam

JULECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!/COLOR]

u mnie totalna klapa, Alka zamiast spac po 19.00 zasypia po 22.00, wiec wieczory dla siebie mam z glowy
wczoraj dopadl mnie taki bol glowy ze az wymiotowalam, to chyba ta migrena

z dobrych wiadomosci to to ze odebralam bony, tylko co z tego, chcialam podjechac do sklepu i kupic cos za nie ale diabelek z tylu tak wyl ze sie nie dalo
przed wyjsciem chcialam ja nakarmic ale Alka miala w planie cos zupelnie innego i pozniej burczenie w brzuszku dalo znac o sobie. Dziecko nie bierze pod uwage to ze przeciez nie zablokuje pol miasta aby ja nakarmic, moze jutro uda mi sie zgrac wszystko i podjade cos kupic, w lodowce pustki nawet chleba nie ma, na sniadanie jadlam makaron z jakims sosie do szybkiego podgrzania, nie polecam!

K8i wlasnie odpalila kompa wiec czekam na info jak bylo u lekarza, mam nadzieje ze wszystko ok a przeziebiebie wnet Patusi zniknie

hej hej

witamy po dłuuuuuuuuuuugiej przerwie

Mada moja skazowa Iguleczka raz na czas dostaje na policzkach i brodzie potworny rumień, smaruje wtedy kremem ELIDEL (na receptę i niestety drogi). Przechodzi błyskawicznie, może zapytaj lekarza??????

Igula dalej tylko na piersi i do 6 tego miesiąca nie zamierzam nic wprowadzać, dostała bebilon pepti ale nie raczyła spróbować :)

Inka cudny spacer, my do rynku jeszcze nie dotarłyśmy

Podczytuje na bieżąco ale bardzo absorbujący egzemplarz mi się trafił i nie mam kiedy pisać...

http://www.suwaczek.pl/cache/f394251958.png

Gość starletka

witam

nie nadrabiam bo jak to pisze Madalenka padam na cyce :D Moje dziecko pierwszy raz w swojej karierze urządziło mi mega koncert życzeń :(
Płakał od rana do godziny 15:20... o ile można nazwać to płaczem...
a ja w pewnym momencie razem z nim z bezsilności i z żalu, że nie potrafię mu pomóc do tego marudna Natalka...
ale co tam wraca wszystko do normy i jeśli tylko zdąże zjeść śniadanie to nie będzie tak źle..

Madalenka widziałam cudną fotkę z synkiem :) Ślicznie razem wyglądacie

noo i wszystkiego dobrego dla Julici