Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość starletka

Witam

Pogoda okropna brrrr - z jednej strony może dobrze bo i tak nie wychodzimy ale z drugiej może bardziej żywa bym była gdyby troszkę słonka wpadało przez okno

Natalka dalej temperatura a ja jakby ktoś po mnie walcem przejechał :Szok:
oby tylko leki zaczęły działać...

Martusia pytałaś o badania póki co to "tylko" mocz i krew ze wskazaniem na OB a potem się zobaczy - mam nadzieję, że OB wyjdzie dobrze
prawdopodobnie mam anemię i być może problem z nerkami (strasznie boli mnie dół pleców - do tego stopnia, że czasem mam problem żeby podnieść się z łóżka) - ale to się okaże - wpierw muszę wyjść z tej infekcji, która mnie trzyma

Justyna i mój humor do bani - wczoraj kolejne 100 zł w aptece poszło

no ale nic nie będę marudzić - byle do przodu

Gość Olimpijka

Witajcie
Ann-sliczne kominiarki...sama taka mialam za dzieciaka :) dnia swinii wspolczuje...na szczescie juz po mam nadfizeje

Goncie smutki dziewczyny

Patusiu-przyjmij moje kondolencje

JA w pracy do jakiejs 14 dzisiaj-taki mam plan bo obiecalam olimpii upiec ciasto czekoladowe :) a ja obietnic dotzrymuje....

sciskam i spokojnej reszty dnia zycze

Gość Agnieszka31

witam sie i ja

Olimpia- a na kogo czekasz w opisie??????przeciez A juz w domu??????

Starletka - zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dzis chcialam isc ze soba do internisty ale miejsc brak, no nic, dogorywac w domu mi pozostalo,

Gość Olimpijka

Agnieszka31
witam sie i ja

Olimpia- a na kogo czekasz w opisie??????przeciez A juz w domu??????

Starletka - zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja dzis chcialam isc ze soba do internisty ale miejsc brak, no nic, dogorywac w domu mi pozostalo,

na Bianke-corke mojego brata.........i na II kreski u mnie :D
zdrowka zyczymy.....

Gość Olimpijka

starletka
Agnieszka zdrowia życzę - mam nadzieję, że już jutro będziesz miała miejsce u lekarza

Olimpijka :Śmiech: to trzymam kciuki za te dwie kreseczki ::):::):::):

dziekuje....choc przyznam ze czuje ze to nie nasz czas jeszcze ale jedno jest pewne....Bianka bedzie na Swieta z nami :D mam taka nadzieje :D

Gość starletka

Olimpijka
starletka
Agnieszka zdrowia życzę - mam nadzieję, że już jutro będziesz miała miejsce u lekarza

Olimpijka :Śmiech: to trzymam kciuki za te dwie kreseczki ::):::):::):

dziekuje....choc przyznam ze czuje ze to nie nasz czas jeszcze ale jedno jest pewne....Bianka bedzie na Swieta z nami :D mam taka nadzieje :D

z pewnością przyjdzie dobry czas - a może już nadszedł :Oczko:

a Biance życzę szybkiej przeprawy na ten świat ::): (takiej terminowej)

cześć

w wielkim skrócie

u nas masakra
Jasiek miał (ma) katar od kataru złapał zapalenie ucha z od tego giga gorączke w dodatku wychodzi ostatnia piątka powodująca biegunke i wymioty - antybiotyk robi też swoje - mały ma giga odparzenia a że przebieram pampersa co pół godziny to piszczeć prawie nie przestaje (chwilowo padł) poprostu masakra totalna - ostatniej nocy spaliśmy tylko 3 godziny - oby dzisiaj było troszke lepiej...

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73mq7jshre.png

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44j4vsm7c39.png

http://www.suwaczki.com/tickers/oxp71zajtmx0mb6v.png

Gość Agnieszka31

Olimpia- ech, bardziej spodziewalam sie odpowiedzi ze juz 2 kreseczki sa!!!!!!!!!!!!!!!!!taka do opisu sobie historie wymyslilam,

Martusia- zdrowia dla Bartusia, aby to nic powaznego!!!

jakos udalo mi sie dostac do lekarza, po interwencji A od razu mnie przyjeli, hihihi

witam :)

oli, super ze sie staracie :) zycze dwoch kreseczek!! i szybkiego przyjscia na swiat Bianki (sliczne imie)

starletka, zdrowia u Was!!

wszystkim zycze spokoju, zdrowia i usmiechu!!

ja jutro dwie wazne rzeczy, w tym jedna to wizyta u chirurga z ustaleniem daty operacji, a drugarownie wazna :*

dzieci pelne energii jeszcze nie spia, ale zaraz ich zneutralizuje :) a potem na Chirurgow, jeden z rzadkich seriali jakie ogladam
potem troche dlubaniny i jutro dzien wolny od pracy ale stresujacy

milego wieczora :)

Gość Olimpijka

dzieki dziewczyny za mile slowa
Agnieszko-chcialabym zeby ta Twoja historia ktora sobie wymyslilas byla juz aktualna bo staramy sie juz dluuuugggoooo ale my cierpliwi i wiemy ze kiedys ten dzien nadejdzie.....
sciskam Was mocno i tzrymam kciuki za Moniq i Patusie....