Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Moniq :(
Olimpijka super fotki, zakupy udane? Co do dzieci, to fakt co pisze Moniq, z jednym mialam luzik :) teraz zaś atrakcji moc (na zdrowie odpukać nie mogę narzekać, ubiegły rok tylko ospa, mimo przedszkolnego startu, teraz wirusik gardło - w grupie Uli nie ma obecnie 17 osob)
Patusia :Śmiech:
Justyna u mnie dwójka z nadmiarem sił (na szczęście od pół godziny już ich nie ma w pobliżu) i uziemiona od tygodnia w domu :Padnięty:

Wszędzie o tym piszę, ale zrobiło to na mnie ogromne wrażenie i różne refleksje. Dziś msza (a ta dość kameralna bo dla dzieci i w tzw. dolnym kościele) była w intencji 65. rocznicy małżeństwa. Śliczna - elegancka para staruszków otoczona bliskimi.

Witam wieczornie-niedziela niedzielą, ale prasowanie czeka-odpokutuje dzis wczorajsze ploty z sasiadka-....ale dzielimy sie z K rowno:):)on wszystkie ciuchy dziewczynek, ja nasze:) i jest równowaga:)

Moniq-strasznie mi przykro, masz racje z tymi marudami-ja tez tak mam ze jak tylko jedno w domu to aniołek, ale przy dwójce cięzko by wszyscy byli xały czas zadowoleni:)

Oli-cudna Olimpijka....u nas tez była faza na malowanie łapkami-a teraz chowam farby bo Maja najchetniej codzienie by malowala-a przy raczkującej Mili to niemozliwe niestety:)

Justys-jak gołabki??:):)mi tez narobilas smaka:)

ide ulokowac deche przed TV

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Ann
Moniq :(
Olimpijka super fotki, zakupy udane? Co do dzieci, to fakt co pisze Moniq, z jednym mialam luzik :) teraz zaś atrakcji moc (na zdrowie odpukać nie mogę narzekać, ubiegły rok tylko ospa, mimo przedszkolnego startu, teraz wirusik gardło - w grupie Uli nie ma obecnie 17 osob)
Patusia :Śmiech:
Justyna u mnie dwójka z nadmiarem sił (na szczęście od pół godziny już ich nie ma w pobliżu) i uziemiona od tygodnia w domu :Padnięty:

Wszędzie o tym piszę, ale zrobiło to na mnie ogromne wrażenie i różne refleksje. Dziś msza (a ta dość kameralna bo dla dzieci i w tzw. dolnym kościele) była w intencji 65. rocznicy małżeństwa. Śliczna - elegancka para staruszków otoczona bliskimi.

Udane udane, 2 pizamy + komplet czapka,szalik i rekawiczki......no i plaszczyk hihi
Inus-i u nas malowanie lapkami tylko od swieta jako wielka nagroda....dla O najlepiej nigdy ich nmie chowac , musimy na poczatku ustalic regule, zegarek z budzikiem i heja.....

dobry wieczor :)

u mnie awaria kompa była:Padnięty:
mieliśmy dziś imprezę urodzinową:Śmiech: tort super... błękitny... z wieszykiem... no super i smaczny do tego:lol: dzieci kupa:Histeria: ale było na prawdę wesoło... byli też goście nie proszeni ale mile widziani:Śmiech:

nefre... śliczny bąbelek! samych pogodnych dni i spokojnych nocek! gratuluję jeszcze raz

dla Waszego usmiechu wieczornego tekst Natanka
-mamusiu, a Ty wiesz z czego byly zrobione diozaury??????
-??
- z miesa!!!!!

:sofunny::sofunny:

spóźnione życzenia urodzinowe dla naszej Alicji

widzę że mowa o nogach... u nas kapcie kupione w piątek rozmiar 26... mam nadzieję że do końca zimy ponosi:Padnięty: w piżamki też się zaopatrzyliśmy... dwie z autami:lol: do tego mama przysłała paczkę... i były tak dwie bluzy dla kacpra i spodnie rozmar 98... ciut za duże... ale rękawek podwinę i będzie super:Śmiech:

moniq trasznie mi przykro z powodu straty przyjaciółki.... :(

patusiu twoja zu jest przeurocza pod każdym względem...

byliśmy wczoraj u M. z kacprem sami... było super... sto razy bardziej wolę chodzić z kacprem sama niż z teściówką...
ale po drodze do M. zaszłam do sklepu jeszcze i stoimy z kacprem w kolejce... on zobaczył lizaki i mówi "mamuś chcę ciuciu!" więc mu tłumaczę że nie... bo w domku ma i się teraz ubrudzi i najwyżej później... on kilka razy powtórzył i ja kilka razy powtórzyłam... jak już stwierdził że mnie nie przekona mówi do pani ekspedientki " Pamim chcem ciuciu " :Padnięty: mały cwaniak...

mineralka suuuuuuuuper:lol: mi tego życz... i to dużo i jak najszybciej:love:

i na sam koniec zdrówka dla chorowitków wszystkich oby szybko poprzecodziło....

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Dzień Dobry

Ja już na nogach T wyszedł do pracy ale ja głupia baba zamiast spac to wstaje (ale dziś mam urlop więc co mi tam a w ogóle to mam w tym tygodniu 2 zmianę)dziś troszkę mam spraw opłaty,komisja w PZU,okulary nowe dla Natalki

OLI super że zakupki udane

ANN super Szymi niezły malarz z niego,a i śliczny avatarek czy to nowy rysunek Uliśki???

ANIOŁKU niezły cwaniaczek z Kacperka,to czekam na fotki urodzinowe

Miłego i spokojnego poniedziałku

witam poniedziałkowo :)

patusia ja też druga zmiana:lol:
miałam mieć nocki ale odwołali w ostatniej chwili...

ann szymi uzdolniony jak uliśka :) super

my dziś też mamy do załatwienia kilka spraw...
zapłacić za mieszkanie, do kantoru muszę iść... wszystko bym szybko załatwiła ale postanowiłam że kacper idzie ze mną więc czas załatwiania się wydłuży :) jeszcze kurtkę na zimę dla kacpra też chciałam kupić i może jakieś cieplejsze butki bo u nas niby ma być koło nawet 5 stopni w tym tygodniu:Padnięty:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

zdroweczka dla wszystkich

ann moi dziadkowie obchodzili 60lecie malzenstwa kilka lat temu. mieli odnowienie przysiegi malzenskiej. rzeczywiscie bardzo wzruszajace to bylo tymbardziej ze oni zawsze tacy zakochani w sobie... dwie poloweczki.

a u nas wszystko ok. bartusiowi przebily sie dwie dolne piatki i zszedl mu napletek. w zasadzie to bartek nie daje sobie dotknac siusiaka ale w sobote przy zmianie pieluchy sprobowalam naciagnac skorke i o dziwo wyskoczyla glowka :-)
poza tym to podcielam bartkowi wlosy i wyglada fatalnie. mial juz takie dlugie wlosy jak dziewczynka (mnie sie bardzo podobaja dlugie wlosy u chlopcow) ale jakos zachodzily mu na oczy a nie chcial robic za ucho wiec stwierdzilam ze podetne. bartek nie bardzo chcial wspolpracowac wiec efekt: wyglada jakby mial miske na glowie...:Szok:

milego dzionka dla wszytkich

u nas za tydzien beda szczepionki na swinska grype. w pierszej kolejnosci beda szczepieni ludzie z grup podwyzszonego ryzyka, czyli kobiety w ciazy, astmatycy, itp. pytalam sie juz lekarza i bartek sie kwalifikuje ze swoja astma. teraz decyzja nalezy do mnie czy zaszczepic czy nie... boje sie i nie wiem co wybrac... chyba go zaszczepie i siebie tez jesli bedzie mozliwe..