Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

Dzien dobry....
u Was pogoda do bani a u nas od 2 tyg upaly i to takie jakich irl nie miala od 16 lat.....wiec korzystam ile moge i dzisiaj ograniczam sie do 5 min w pracy co by tylko modele odebrac i wyslac do laboratorium.....:smile_move::smile_move:

Oliska spi,je i bawi sie ladnie wiec poki co tylko obserwuje ......
Wczoraj z wojazy wrocilysmy ze slicznymi bucikami (6 i 7 para Olisii- na co moj A swierdzil ze idzie w slady mamy ...) mnostwem ciuchow dla mnie O i A i piekna torba dla babci.....to taki godzinny wypad do CH w celu ochlodzenia sie bo wczoraj ponad 30st.
Aha-bojowe zadanie na dzis-zaklepac nocleg na dlugiiiii weekend w Walii :D bo ja zrobilam sobie pt,so,ndz,pn wolne ....a co :D

Radosci- sliczne zdjecia z krakowskich wojazy :d swietnie wygladasz....i Luby rowniez:smile_move:

Kawke stawiam na dobry poczatek dnia i lece na sniadanko :D

Milego wtorku!!!

Witam dopołynełam do was dosłownie udało mi sie tylko bezpiecznie Gajke do złobka odprowadzić po czym lunęło tak że cała jestem mokra nawet majty :sofunny::sofunny:
Moniq mam tylko jedno takie zdjęcie
Radość super zdjęcia
Anulka :kawa::kawa:zawsze a petycje o lato również podpisuje
Olimpia widzę zę zakupowe szaleństwo a z pogody korzystaj i prześlij jej trochę do nas

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

witam z Pyzula na kolanach:)
wczoraj mielismy z T filmowy wieczorek, obejrzalam ( a wczesniej przeczytalam) "Ps. Kocham Cie", super historia, az sie poryczalam...poszlam spac ok 1 ,a o 6 wstala pyza!
GDA GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!!! (ja chyba zastartuje za 2 lata:) )
oli ty zakupocholiczko! czytajac Ciebie mam wreazenie,ze mam jedna setna Twoich zbiorow ubraniowych hihihi:smile_move:
Justys przebieraj mokre majciory hihihi
mnie akurat taka pogoda jak najbardziej odpowiada bo juz 2 tydzien siedzimy z chora Pyzka w domu:)
apropo-dzis byl lekarz , pyzula lepiej,ale antybiotyk jeszcze do niedzieli:), no i rzecz jasna siedzimy nadal w domku:), ja juz glupieje,bo jestem gadzina podworkowa:)

milego dzionka:36_1_21:

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

Gość Olimpijka

ala0000
Gda, gratuluję!!!!

Oli, zlituj się i daj troche lata do nas. Ty wszystko możesz więc i z tym sobie poradzisz. Ocal nas przed zagładą braku lata!!!!

Kawa!!!

Miłego dnia!

Alu- teoretycznie moge wszystko ale na cuda trzeba poczekac :D
Olisia drzemie, bylysmy juz u mnie w pracy a teraz podczas nieobecnosci Szkodnika-prasowanie i sprzatanie :D

Gość Olimpijka

kronkiś
witam z Pyzula na kolanach:)
wczoraj mielismy z T filmowy wieczorek, obejrzalam ( a wczesniej przeczytalam) "Ps. Kocham Cie", super historia, az sie poryczalam...poszlam spac ok 1 ,a o 6 wstala pyza!
GDA GRATULACJE OGROMNE!!!!!!!!!!!!!! (ja chyba zastartuje za 2 lata:) )
oli ty zakupocholiczko! czytajac Ciebie mam wreazenie,ze mam jedna setna Twoich zbiorow ubraniowych hihihi:smile_move:
Justys przebieraj mokre majciory hihihi
mnie akurat taka pogoda jak najbardziej odpowiada bo juz 2 tydzien siedzimy z chora Pyzka w domu:)
apropo-dzis byl lekarz , pyzula lepiej,ale antybiotyk jeszcze do niedzieli:), no i rzecz jasna siedzimy nadal w domku:), ja juz glupieje,bo jestem gadzina podworkowa:)

milego dzionka:36_1_21:

Kochana-fakt ciuchy i buty to to co lubie i widze ze Oliska tez sie wciagnela....przebierac i przymierzac moze godzinami :D
natomiast moje zbiory nie za wielkie bo regularnie co 2,3 miesiace
leci paczka do pl----> wymiana garderoby :D ale za to w pl znajomi maja radoche :D

uciakam bo nie wyrobie sie :D

Gość Olimpijka

ala0000
Eh tam Olimpia, ja wiedziałam do kogo zwrócić się z tą sprawą - u mnie już dziś słońce!!!! Dzieki!!!

grunt to miec na kogo zwalic :D dobrze ze to pozytywna sprawa :D heheheh sciski i korzystajcie z pogody ....ja prasuje ,prasuje,prasuje....