Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gda-gratulacje ciociu:)

K8I-no wlasnie duzo zalezy od wagi urodzeniowej prZy ciuszkach..Milenka ma 2 miesiace i choc super przybiera to ciaglemiesci sie w niektóre 56, ale genaralnie 62 juz tez dobre wiec w naszym przypadku 68-74 to bedzie jaies 3-6 mies

Martusia-nie martw sie tym ze Bartus malo mowi-zobaczysz ze jak sie rozkreci to poleci jak burza...synek mojej sasiadki tez dlugo nie mowil(teraz ma 2,5)...a obecnie super sobie radzi....Maja rzeczywiscie jakos ma lekka mowe-powtórzy wszystko i juz praktycznie dogadamy sie o co jej chodzi, co chcialaby zjesc....etc...ale podobno dziewczynki szybciej łapia
Najbardziej lubie jak zapytana o nazwisko słodko wymawia "Gajeśka"( prawie Gajewska)

Dominika-Witaj-jak Twoje urwisy?:)czy my sie kiedys spotkamy??:):)i nie ma tu na mysli sierpnia z wszystkimi:hihih...

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

zwariowaly, tyle napisaly!!

GDA gratulacje!!

martusia, nie martw sie tym ze Bartus nie mowi, kazde dziecko ma swoj rytm z mowieniem, to tak jak z chodzeniem!! Noas tez papla po swojemu i troche po naszemu, a Natanek zaczal mowic wczesnie i duzo, ja sie nie zamartwiam

dominika, witaj moja droga!! ciesze sie ze Cie czytam

agnieszka, dokladnie jak napisaly dziewczyny, odtatnie odliczanie!!!

k8i Ciebie tez milo mi przeczytac!!!!

u nas w miare, atanek goraczka,
Noas katar i kaszel
mama kaszel i katar
tata nic
jestem wypluta po pracy ale jakos sie doczolgalam, jeszcze dwa dni i spokojny week end...

Gość patusia23

Zaliczyłyśmy z Zuzą mały spacerek (Zuza już od jakiegoś czasu chodzi wszędzie nogami rzadko używamy wózka),zaliczyliśmy też zebranie u Natalki wszystko ok,Zuzanka już śpi Natalka bierze kąpiel

MONIK zdrówka niezmiernie dla Was

DOMINIKA
super że jesteś

MARTUSIA spokojnie jak Bartuś zacznie rozmawiac to mu się buźka nie zamknie (każde dziecko ma swój rytm rozwoju)

Ato tak dla ciekawostki
Papryfiutki

Gość patusia23

martusia
wiecie co, bartus caly czas ma zajady, nie mozemy sie ich pozbyc i do tego teraz pojawily sie jakies biale pecherzyki na ustach. wyglada jak opryszczka. czy myslicie ze moge zastosowac zovirax? w necie wyczytalam ze dopiero od 2 roku zycia no ale bart ma 1,5 wiec chyba ok? jutro wezme go do lekarza...

MARTUSIA a czy tylko na ustach ma białe pęcherzyki w buzi w środku nie?????

Gość Olimpijka

padam na cyce....Agnieszko- przywoioze Ci lapacza snow i powiem jak dziala...nie poznasz Alisona :D sama bedziesz wstawala bo bedzie za cicho :D

K8i- co ty wypisujesz za brednie...jak to rozczaruj sie...zakreceni ludzie to moje bratnie dusze wiec wiesz....bez takich mi tu-ja nie Papiez zeby sie obawiac :D buziaki i doc zekac sie spotkania nie moge

Moniq-zdrowka

Martusia-ja nie wim bo nas omija wszystko wielkim lukiem i wysypki i jakies zajady i choroby,katary kaszel i inne

hmmmmmmmmmm Gda- ciociu-gratulacje

nie pamietam wiecej-pracowalam intensywnie 15h i jestem wypluta...czuje sie jak kon po westernie....

Gość patusia23

Dzień Dobry

Miłego i spokojnego

INKA kciuki zaciśnięte

MARTUSIA opryszczka jest zaraźliwa byc może Bartuś zaraził się w żłobku z tego co wiem zwięszyc dla organizmu witamine C i cynk,a najlepiej do lekarza i będzie wszystko wiadome

Gość Olimpijka

DZien dobry
Ja dzisiaj wolne wiec laduje akumulatorki :D

Inka-kciuki zacisniete :36_3_1:

Planow na dzis mnostwo ale sil brak na ich realizacje wiec pewnie naj normalniej w swiecie bede robila nic bo wczorajszy dzien dal mi popalic....

:icecream:milefgo dnia