Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

Wy mi tu kochane o wiosnie a mnie z rowu 5 robotnikow wyciagalo, znaczy nie mnie a moj samochod a najlepsze ze 20metrow od domu wpadlam do tego rowu, na szczescie trafilam na ten mnejszy, a wczeniej Ala sobie w domu glowe rozbila, na szczescie tylko skora jest przecieta, bez krwi sie obylo,
ja chyba dzis nadrabiam piatek 13, hihihi

Buziaki Zuzankom!!!

P.S. Oczywiscie wina byly zablokowane kola na sniegu, mimo ze jechalam bardzo wolno, na jedyneczce

witam

no faktycznie cisza, same pracusie :)
ja wlasnie wrocilam z pracy i az mi wstyd bo nie poszlam po Noasia do opiekunki tylko K pojedzie po niego za 20 minut, ale w sumie czy ja po niego na nogach czy K po niego samochodem to w domu i tak o tej samej godzinie wiec sobie tlumacze ze nie taka wredna matka ze mnie
ale koncowke dnia w pracy mialam koszmarna, urobilam sie jak wol, no ale juz w domu..
za chwile jedziemy do rodzicow po Natanka, znowu zabiegani... zajrze jak wrocimy albo dopiero kolo polnocy :lup:
zdrowka nieprzerwanie dla wszystkich!!

Gość Agnieszka31

Justys- ja tez poprosze!!!!!!!!!!!!!!!!!

a moja Ala dala popis histerii jak jej wlaczylam DVD jak miala miesiac, widziala tate, mame i babcie opiekujacych sie jakims dzieckiem, wiem teraz co mnie czeka;
powiem szczerze ze mialam nadzieje ze przejdzie to bezstresowo