Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Olimpijka

martusia
anulkafajny ten twoj termometr. niedrogi i wiecej funkcji ma. u nas ten co kupilam byl najtanszy. tylko te nieszczesne kapturki trzeba nakladac. ale chyba bede je przemywac i beda do wielorazowego urzytku.
jeszcze raz zdrowka dla mikiego

a ja chyba dostalam okres. tydzien temu mi sie skonczyl i znow???? przeciez na tabletkach jestem... co to moze znaczyc?

moze znaczyc ze masz zle tabletki......ja tak mialam i teraz mam wszczepiony implant w ramie z samym progesteronem i poki co jest ok......generalnie jesli masz tabletki a nie badali ci poziomu hormonow to dam sobie reke uciac ze tu tkwi problem...

reszte doczytam jutro bo intensywny weekend przede mna
buzki

Olimpijka

a ja chyba dostalam okres. tydzien temu mi sie skonczyl i znow???? przeciez na tabletkach jestem... co to moze znaczyc?

moze znaczyc ze masz zle tabletki......ja tak mialam i teraz mam wszczepiony implant w ramie z samym progesteronem i poki co jest ok......generalnie jesli masz tabletki a nie badali ci poziomu hormonow to dam sobie reke uciac ze tu tkwi problem...

tylko ze ja na tych samych tabletkach od 11 lat z przerwa na ciaze i nigdy nie bylo problemow..