Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Agnieszka31

patusia23
MONIKOUETTE TO DLA CIEBIE
http://images31.fotosik.pl/60/ebf913a55e0b328dm.jpg

ale miałam zadanie robić Mikołaja:smieszne::sofunny:
witam

jeszcze nie nadrobilam tego co nastukalyscie, duzo tego i trudno bedzie

Ala spi wiec chwilka dla siebie, moglaby sobie pospac tak z godzinke ale to tylko marzenia

dzisiaj poczynilam male zakupy dla malej, kurtka i pajacyki i oczywiscie sliniaki poniewaz nie nadazam z praniem

pogoda do bani, szaro, buro i senno, bleeee

wczoraj o 19.00 przy karmieniu malej zasnelam i obudzilam sie po polnocy z pretensjami do A ze mnie nie obudzil
Mala przeprowadza strajk i budzi sie co 2 godziny, nie wyrabiam wiec INKA nie jestes odosobniona,

sterta prasowania czeka na mnie, juz od tygodnia biore sie za to z marnym skutkiem,

witajcie

co do artykulu to juz napisalyscie co i ja o tym sądze :)

Moniq-dokaldnie nasza sprawa co jak i kiedy :)

Inka- nie wszystko mi sie podoba i wkoncu to konkurs foto a nie wybory miss i mistera no nie??? a zreszta nie mam sie co tlumaczyc bo co poniektorzy i tak nie skumaja :)

Ann- jakbym mogla zmienic ta pogode to juz dawno byscie na dworku smigale ale co ja mala istotka moge jedynie zyczyc cierpliwosci i duzo sil :)

Aniolek- no wlasnie fakt ze to moja firma nie pozwala mi olac tematu bo to ja bede kary placic wiec wiesz 3 rano i heja do przodu :)

Ja wrocilam od kosmetyczki, fryzjera i z solarium i powiem Wam że energia to dzielic sie moge :) fajna sprawa polecam wszystkim :)

ide upitolic jakis gorący kubek bo od rana tylkko na platkach zyje :) :bardzoglodny: