Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

My dziś spędziliśmy miłe po południe u chrzestnej Piotrusia, przyszli też inni goście z małą Patrycją, więc dzieciaczki miały zabawę :)

Ann, Kronkiś, Justyś, Starletka zdjęcia super, rodzinne, wesołe, piękne :)

Moniq mam nadzieję, że kciuki pomogły :)

Co do odsmoczkowania to u nas definitywny jego brak od 3 tygodni już :36_2_27::36_2_27: Poszło bezbolesnie, wczesniej był używany tylko do zasypiania, lae zawsze... Teraz nie ma tematu ;)

Teraz wieczór z mężem ;) Więc wybywam...

Dobrej Nocy :sen:

Pozdrawiam

http://suwaczki.maluchy.pl/li-27827.png

Gość Agnieszka31

witam kochane

zdjecia cuuudowne!!!

my dzis wybralismy sie na zakupy ale oprocz butow dla siebie kompletnie nic nie kupilismy (oprocz ubranek dla Ali)

Olimpia- niestety w Next juz nic nie bylo, puste polki, buuuuu

Radosc- super ze odsmoczkowanie poszlo bezbolesnie!!!

Moniq- czekamy na wiesci!!!!!

Gość patusia23

Wpadam powiedziec DOBRANOC

Byliśmy u ciotki T na wsi wróciliśmy nie dawno,było super

JUSTYNKA
śliczne zdjęcia (szopka rewelacyjna)a Gajka jak zawsze super a te pończoszki :36_19_2:

STARLETKO
zdjęcia świąteczne piękne,a śniegowe jeszcze lepsze zazdroszczę tego śniegu bo u Nas ani grama

KAŚKA czekam na wiadomości co tam u Was

AGNIESZKA dobrze że chociaż buty są

RADOŚC super ze smoczkiem

Miłego i spokojnego wieczoru

dobry wieczór

My dzis cały dzien u rodziców a wieczór na imieninach u cioci. Jutro rano znow podgladam fasolinke-mam nadzieje ze juz nie fiknela i ciągle pikuje głową w dół:) Dzis sie wreszcie zwazyłam-i ide z wagą tak jak z Mają czyli 16 kg do przodu-ojjj bedzie co zrzucac:)

OLIMPIA, ANN, KRONKIŚ, STARLETKO-piękne, cudne rodzinno-świąteczne fotki
PAULA, JUSTYNA-obydwie kombinatorki świetne:) i jakie słodkie w tym kombinatorstwie!:)
MONIQ-jak Wasz dzien? i czekamy na fotki:):):):):):):):)
AGNIESZKO-ciesze sie ze choc polowicznie zakupy udane:)

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

witam się

obżarta po świętach ale szczęśliwa :36_2_53: bardzo rodzinne i wspaniałe ,tak chyba jest gdy są w domu dzieci...magia jakaś taka :36_3_8:

ann paula inka sarletka kronkiś justynka patusia olimpia widziałam wasze fotki .przefantastyczne są nasze dzieci,tak miło się ogląda roześmiane śliczne buziole a z choinkami w tle to już pełnia szczęścia :36_11_20::36_3_1:
inka jak patrzę na Twój suwaczek to mi ciepło na serduchu nie mogę uwierzyć że to JUŻ :noooo:
agnieszka mam nadzieję że Ala już spokojniejsza i jeszcze sobie zakupki fajowe zaserwujesz :D

jutro pofotczę bo mam załączone ściąganie i komp muli...ściągamy Teletubisie bo to idole Wiktorka :D:lol:

dobranoc :love:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

kochane moje
dziekuje slicznie wszystkim za zcisniete kciuki
POMOGLY :)

dzien minal,nogi mi do tylka wchodza i we lbie kolata ze zmeczenia
wczoraj poszlam spac o 2.20, ale wszystko bylo zapiete na prawie ostatni guzik
dzis rano tylko ostatnie przygotowania

chrzest super, szalona baba nadgorliwa nawet nas nie zdenerwowala a ksiadz super gosc, nie przeciagnal za bardzo calej ceremonii

obiad (od 13.10 do 19tej :lup: ) generalnie dobrze, zdjec duzo nie zrobilam, jakos calkiem wycieta z oprawy fotograficznej tym razem... ale przerzucilam kilka zdjec od szwagierki wiec cos dla Was mam jednak :)no chyba ze interesuja Was moje zdjecia stolu czy tez niektorych serwowanych dan :lup: :lol: (no bo wiecie jaka ze mnie estetka co zdjecia robi nawet talerzom :lup: )

jutro kochane, justro pokaze:!!
tym bardziej ze jak wieceie mam u siebie mame i siostre, mamy nie widzialam od ponad dwoch lat wiec gadulstwo jak najbardziej (choc przyznam z reka na sercu ze takie rzadkie widzenie nie sprzyja lekkosci kontaktow, ale to nic )
jutro wybywam z nimi na pol dnia, restauracja itp, Natanek na caly dzien do swojego przedszkolnego kolegi, tata z Noasiem w domu..

sorki, ze tak tylko o mnie :lup:

widzialam przesliczne zdjecia,justyna, co Ty dziecku na glowe wkladasz!!
gratki pozbycia sie smoka :D ja z tym poczekam

ineczko, sliczne foty, po prostu boska Maja, sliczne zdjecie z dziadkami, tez o takim marze dla moich dzaieci, niestety nierealne...

oli, Wasze foty rewelacja, a Ty to wykapany tata, normalnie az mna wstrzasnelo, takie podobienstwo :D slicznosci

kronkis, i Wasze foty sliczne!!!

starletka, mnie wyswietlily sie tylko zdjecia Natalki :( ale i one sliczne, reszte sobie wyobraze :D

Radosci, gratki i u Was pozbycia sie smoczka !!

katia, tak dawno Cie nie bylo!!! dawaj foty kiedy mozesz!!

kogo pominelam?? wybaczcie bo padam na pysk :lup:

Gość patusia23

Dzień Dobry Kochane

T poszedł do pracy Zuzanka właśnie się obudziła i pyta gdzie Tato,dziś muszę skoczyc na miasto i zajrzę do mamy,a jak T wróci to mamy podjechac na zakupy sylwestrowe :guitar:

INKA śliczne świąteczne zdjęcia,ale domagam się więcej

MONIK zdjęc proszę o więcej ale te i tak śliczne,Noas jaki spokojny,i cieszę się że wszystko się udało

KATIA widzę że i u Was teletubisie,ja na dziś mam 3 nowe odcinki,więc Zuza będzie szczęśliwa

Miłego i spokojnego

:kawa::kawa::kawa:

Witam
Moniq tak sie ciesze że wszystko udało sie zdjecie cudne a ty jesteś bardzo podobna do mamy
Patusia u nas teletubisie poszyły w kąt teraz Bob budowniczy to jest to
Inka cudowne zdjęcia twojej rodzinki a ty kwitniesz
Katia :Całus:
ja po nie fajnej nocy Gajka budziła sie z płaczem kilka razy meczy ja ta 4 za chwilke śniadanko bob i do złobka a ja rzucam sie w wir papierów
ale wcześniej zapraszam na poranną :kawa::kawa:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Gość patusia23

justyna@
patusia23
JUSTYNKA Witaj Bidulka Gajka żeby 4 szybko wyszła i nie męczyła Jej,my do żłobka dopiero za tydzień

Zmykam robic śniadanko

ja jestem niedobra matka :Oczko::Oczko:i daje dziś niestety sama z Gajka nie dała bym rady napisac tych stosów papierów

Jesteś super mama ja gdybym miała coś ważnego do zrobienia to też bym dała :36_4_9:

Zmykam suszyc włosy póki Zuza je śniadanko

Witajcie.U nas pochmurny i mglisty dzień, ale i tak idziemy w plener- mam dosyć lenistwa w domu. Amelka odkąd zaczęła sama chodzić buszuje w łóżeczku, i wstaje w nocy i byłoby wszystko oki gdyby nie fakt że z położeniem sie z powrotem są ogromne problemy. nie potrafi tego zrobic i budzi połowę kamienicy. Poza tym wychodzą jej dwie dolne trójki- myślałam że te zęby wychodzą dużo później
Teraz bedę Was zasypywałą zdjęciami. M dostał w prezencie od szefa bardzo dobry aparat- więc nie będzie wstydu za jakość zdjęć:36_1_21:
Justyna, Starletka, Paula, Ann, Moniq, Olimpia, Inka, Kronkiś śliczne fotki
Justyna nie jestes wyrodna matka, jak ja zaczne pisać pracę, to też będę na parę godzin oddawała małą do mamy. Wiem, że nie dałabym sama rady.Brawa za odsmoczkowanie
Moniq super, że wszystko się udało
Ann obyście się nie doczekali tej ospy
wszystkim miłego dnia:36_3_15:

Moja to za Nowy Rok- oby był bardziej udany od poprzedniego

Gość Olimpijka

Witajcie

Moniq- mama po lewo tesciowa po prawo :D sliczne zdjecia i b.sie ciesze ze impreza udana mimo zmeczenia a i ja prosze o zdjecia zastawy i potraw :lol:

Straletko i Inus - boskie dzieciaki...mi sie udalo wszystkie zdjecia zobaczyc a Dominik w krawacie przystojniak jakich malo :D

Szopkowe zdjecia Justynki tez super a Gaja zalotnica jakich malo....

Moniq- a myslalam ze do mamy jestem podobna bo wsyzscy mnie z znia myla i ponoc jka ona byla w moim wieku to jak 2 krople wody...do tej pory mowia do mnie "tereska"

Ja do pracy jutro zasuwam z racji poswiatecznych uszkodzen szczek :D za duzo orzechow hehehe ale dla nas kupe pracy .....

Katia- czekam na zdjecia , Gosia Wasze rowniez.

Justynka- milego pisania....Patusia-udanych zakupow...
Ann milego dnia i spokoju w sercu :D

Buziaki i sciski dla Wszystkich.......