Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dobry wieczor

nadrobilam ale sil niestetyy brak
jutro wizyta u fryzjera i kosmetyczki i solarium bo zimno sie zrobilo i lece tylek wygrzac :) dzisiaj bylam u okulisty i wiecie co???...... mialam wade -0,75 na kazdym oku a teraz prawe 0 a lewe -0,25.......hurraaa nie musze nosic okularkow juz do kompa :) balam sie ze po porodzie sie pogorszy a tu prosze :)

jutro odpoczne za to w srode kuchnie mi przyjezdzaja montowac wiec sajgonik bedize ale DR :)

buziaki...my z tych co prob;emow dzieciowych nie mamy wiec nic nie pisze o Oli bo ona ksiazkowa az za bardzo :)

WSZYSTKIEGO NAJ NAAAAJ NAAAAAAJ DLA KAJETANKA I OLIWIERKA

martusia
a my juz jutro z rana lecimy do polandii. troszke sie boje leciec samolotem.. na dodatek lece sama z bartusiem. mam nadzieje ze sobie poradze.. zeby tylko nie byl glodny w samolocie bo nie chcialabym wyciagac cyca przy obcych ludziach..

Martusia sciagnij moze mleczko, pisalas, ze ci ciezko laktatorem wiec moze sprobuj recznie...

martusia
dziewczyny nie wiem jak ubrac malego na podroz. jak wy ubieracie malenstwa jak jest tak zimno?

ja mojej julce zakladam body z dlugim rekawkiem, pajacyk, spodnie i kombinezon
Ann
dziewczyny niestety jak jest konkurs ktory ma regulamin to po to by wszystkich obowiazywaly takie same z gory ustalone zasady i nie bylo niedomowien, a tam jest ze mozna zamiescic tylko jedno zdjecie. Na watku konkursowym pisalam ze zwracamy uwage tym ktorzy nie doczytali regulaminu by dac im szanse wziac zmiany zdjecia i tym samym brania udzialu w konkursie. Rozne sa reakcje niemniej tylko zdjecia ktore sa zgodne z regulaminem biora udzial. Swoja droga myslalam ze taki konkurs to zabawa a nie cos co moze porozniac jakos ludzi :Smutny:

Ann mnie tam nic nie poroznilo :) A ze wyszla taka sytuacjaa to tylko i wylacznie moj blad bo nie przeczytalam regulaminu. Nie mam do nikogo zadnego zalu i wszystko jest ok :) Naprawde :)
madalenka
Moje dziecko ćwiczy dzisiaj moją cierpliwość, ale nie zamierzam się poddawać. Napiszę Wam tylko dla przykładu jak wygląda "trenowanie" mojego syna (kto tu kogo trenuje...eh) w jedzeniu:
- 8.00 - 80ml mleka,
- 9.30 - 30ml herbatki,
- 10.30 - 60ml mleka,
- 13.10 - 40ml mleka,
- 14.40 - 40ml mleka,
- 15.30 - 30ml herbatki,
- 16.30 - 70ml mleka
.....i za każdym razem sprawia wrażenie śmiertelnie głodnego...wrrrr.
Nie jest w stanie mnie dzisiaj wyprowadzić z równowagi, więc luzik.

Mada jakbys pisala o dzisiejszym zachowaniu julki... :)

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

no i mnie caly dzien zszedl i tez zyczen nie zlozylam, ale plama!!!

wszystkiego najlepszego dla swietujacych maluszkow, Oliwierka i Kajtusia!!!!
zapomnialam odpowiedziec, paula, moj kroliczek to Natanek jak mial pol roczku :)
i tak w ogole, generalne podziekowania dla WSZYSTKICH ktore na tego zajaczka zaglosowaly!!!!

olimpia, no to super wiesci od okulisty! ;)

witam i ja wieczorowa pora ;)

bylam dzisiaj z Dominikiem u lekarza... z moja laktacja nie jest tak zle.. Dominik przeszedl lekka infekcje gornych drog oddechowych i prawdopodobnie byl problem z uszkiem - wszystko samoistnie bez leczenia wrocilo do normy... :surprised: i to by tlumaczylo dlaczeto nie chcial piersi...

ogolnie z laktacja zle nie bylo bo Dominik przybiera dosc dobrze... obecnie 6950

noo ale zeby nie bylo za kolorowo to mamy tez przyczyne dla ktorej ostatnio jest taki niespokojny... mocno rozpulchnione dziaselka - jednym slowem czekamy na pierwszego zabka ;)

a u mnie wreszcie rewelacyjnie - Maja dzis spisała sie na medal-z zegarkiem w ręku jadła co 3-4h i za kazdym razem ponad 100 ml ....ciekwe ile pospi w nocy:)Niestety i mojego pokarmu coraz mniej wiec je 2 x dziennie bebilon od dzis:)-a reszta posiłków serwuja ja:)

Blomoo-ciesze sie ze doszły-mam nadzieje ze jeszcze Kajtus w nich obleci bo były dosc małe....ale najwyzej obetniesz stópki i zrobisz z nich spodenki:):)
Aniołek - super wiesci po lekarzach:)
Ala- umnie tez teraz często łapki w buzi i sama zastnawiam się czy Maja ma je poslinione czy spocone:):)

Aja jak planowałam wyrwałam sie na zakupy-myslałam cos poszukac pod chrzciny...ale oczywiscie sobie nic nie kupiłam a Maji kurtke,czape i skarpety:):)hehe...chyba teraz juz tak bedzie-jak sobie mam cos kupic to mega niezdecydowanie,ale dla Maji bez zastanowienia biore:)
Miłego wieczorku:)

szybko nam te 200 stronek poleciało:yes:

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

Starletka Super wieści - synek twardziel skoro sam przeszedł infekcje a na ząbki jeszcze za wcześnie ale czy my mamy na to wpływ...?
Powodzenia:pasta:

MONIQ Natanek to prześliczny chłopiec i teraz i wczesniej - słodziak na maxa!!!

Inka: Chyba wszystkie mamy ten sam problem zakupowy....
Ja też skupuje multum rzeczy dla Oliwki a dla siebie ostatnio prawie nic.
Chyba trzeba to trochę wyrównać bo o zmianie nie ma mowy - uwielbiam kupować rzeczy dla maluszków:yes:

No to zmykam lulu:sen:

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png

VeAnn dzieki za garsc otuchy na koniec dnia
Inka super czytac ze u Was lepiej
Starletka ladna waga i dobre wiesci laktacyjne
Olimpijka super z oczami i swietne plany na jutro
Moniq swietne fotki

Wszystkim z tygodnia lekarskiego oby wizyty byly z dobrymi wiesciami, a szczepionki bez bolu.
I zmykam powoli bo padam na nos a jeszcze kilka rzeczy musze zrobic, dobrej nocki

witam wieczornie :)

troszku nadrobiłam ale nie za duzo...

bebaczku kochanie... proszę nie smutaj:* to wszystko się robi żeby maluszek był zdrowy... niedługo się skończy nawet okiem nie mrugniesz :) aż mi się łezka kręci w oku jak czytam to co przeżywasz... ale każda mama musi być silna, żeby maluszkowi było lżej jak na nią popatrzy...

Skarletka :) jejuśku... pierwszy żabek :o gratuluję mam nadzieję że szybko pójdzie i bez większych problemów... i praiwe 7kg :o no jak on ci ładnie rośnie :)

inka no ja dzisiaj chciałam kupić sobie coś... wyszły śpioszki na 62 bo mam jakoś tak mało... tzn kacperek ma mało ;)

co do ubierania maluszka to body z długim rękawkiem, półśpiochy lub rajtki, skarpety, spodenki lub śpiochy i bluzeczka z kapturkiem... no i kombinezon... czapeczka taka ciepła ale nie za gruba jak jest temp. powyżej zera... jak poniżej to zimowa grubaśna ;)

monikouette świetny ten twój króliczek :) aż miło się na takie foteczki patrzy ;)

Olimpijka no z tym wzrokiem to dobre.. i to jeszcze przy takim siedzeniu przed komputerem ;)

mada tak to już z mamusiami jest ;)

to ja sobie posączę herbatkę dla mamuś karmiących co by małemu się lepiej pierdziało ;) posiedzę na naszej klasie :D i wskoczę jeszcze na kilka for... później tu wrócę:whip::whip:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

aniolek, no piekny program na wieczor, a ja mialam z K film ogladac a tu slysze ze chrapie na kanapie !
ja tez bede pomykac bo jeszcze trzeba pocwiczyc, obchod domu zrobic i do spania!

dobrej nocki jesli juz nie zajrze...

acha, i dziekujemy za komplementy dla chlopakow!
a co do zakupow to juz kiedys mowilam, teraz jak bedziecie z domu wychodzic to rzadko cos dla siebie kupicie. ja nic nie kupuje, az moja mama 2000km ode mnie mnie ubiera. ja cala kase na ubrania dla moich trzech chlopakow wydaje a sobie, no, jak cos na koncie zostanie.....

Wpadłam tylko na chwilke....
Aniołek - wiesz co, wyjątkowo piękniusi Twój Kacperek, te jego śliczne oczka :Psoty: No a główkę podnosi konkursowo!!!! Ucałuj piękniusiego synka od forumowej ciotki (ajjj....wiem, że o chłopcach raczej się nie mówi, że są piękni...ale co zrobić jak rzeczywiście są... :Śmiech: )
Niestety nie nadrobiłam nic prócz Aniołkowych zdjęć bo siedziałam w galerii konkursowej...aż potem musiałam napisać do moderatora bo się troszkę zdrzaźniłam...:Wściekły: No ale już jest ok.
No a na marginesie - już się czuję o niebo lepiej i zapalenie powoli odchodzi w zapomnienie :Śmiech:
Buziole na dobranoc moje kochane :Całus:

Kasia
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdj44jnokqoctj.png

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nzbmhthgffw6s.png

Ah ja to mam..........wpada w srodku nocy bo spac nie moge ze nikt nie potrafi vatu rozliczyc.Wczoraj ok 22 dzwoni pracownik ze mu cosik nie wychodzi.Postanowilam wyjezdzajac ze nie bede im "pomagac " w papierach bo wkoncu za cos im place a tu masz babo placek.Siedze i rozliczam - ale to raczej dlatego że nie chce sie znowu w US tlumaczyc i kar placic :) a wiecie co moj m z tesknoty sprzedal moj samochodzik i teraz pod choinke chce mi cos kupic :) oszlal mi tam normalnie......

Starletka-no no Domi rosnie jakby co najmniej golonke dziennie wcinal :) super wiesci tylko z tym ząbkami mniej super........

Kaska-nerwy do konserwy!!! :) juz sie pewnie doczekac nie mozesz kiedy w pl bedziesz?? jak dla mnie to poki co żadna rewelacja :(

Aniolek-maly model Ci rośnie hehe widac ze ma parcie na szklo....cudasny :)

Inka- z zakupami to ja sie wykiwac nie dalam i Oli mimo ze ma pokażną graderobe to i mnie nie stanela w miejscu :) nie ma to tamto musi byc po rowno :)

Moniq-co tu pisac ..... udaly Wam sie te chlopaki :)

Ann- nie zapomnij przy tym zabieganiu odpocząć....mówie to ja ......zabiegana na 102

hehe i tym rymem czestochowskim mówie adijos i byle do wschodu slonca :sofunny:

Witam się,u nas biało i dalej pada śnieg!!!
po wczorajszej wizycie u ortopedy wszystko ok,lekarz powiedział że Zuzia ma zgrabne bioderka:yipi::Oczko::Uśmiech:następna wizyta po nowym roku!!!

BLOOMOO kochana głowa do góry będzie dobrze My tu trzymamy kciuki!!!!
KRONKIś superaśna fotka!!!!
ANIOłEK zdjęcia rewelka,i dobre wieści od lekarzy!!!!
MONIKOUETTE króliczek pierwsza klasa!!!!
OLIMPIJKA dobre wieści od lekarza!!!

Zyczonka dla LENKI,IZABELKI I WIKTORKA