Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość starletka

monikouette
starletka, ja tez sie ciesze ze jutro piatek
a jutro ostatni dzien K w starej pracy...

o to od poniedziałku nowa??

inka
ja tez myślałam ze u mnie cisza-ale Maja od 20,00 przebudzila sie juz 2 razy...chyba ciezka noc se zapowiada

to ja poprosze o jakis dobry przepis na pierniczki:36_4_10:

ja piekłam pierniczki rok temu - można było zęby połamać :sofunny::sofunny: taka zdolna jestem

witam wieczornie!

olimpijko-gratuluję uruchomienia biznesu!niech Ci się wiedzie w pracy.spełniaj się i rozwijaj :)
paula-jak po rozmowie z szefem?
ann,justyś-piekne zdjecia:)
ineczko-nie załamuj sie!wiem,ze teraz jest ten najcięższy okres zarówno fiz.jaki psych.ale zobaczysz,ze będzie dobrze.nie serwuj Dzidzi złych emocji zwiazanych ze stresem.trzeba mysleć pozytywnie.ja gorąco Was ściskam!!i całuę
ann-oby ospa Wam nie zapanowała w domu! (choc z drugiej strony pomyśl,że teraz jest lepszy czas na posiadówę w domuz rozchasaną-szaro,buro i ponuro).oczywiście nie życzę choroby!!!
martusia-super,że prezenty masz z głowy!!jak Bart się ma?
mineralka-witaj.super,ze pokoik prawie skończony.zaglądaj częściej!
Aguś-już Ci sms puściłam.jeszcze raz Gratuluję CÓRY!:)
anulko-i zapomniałam co miałam Ci napisać !wybacz :(

żeby nie było,że wczoraj powiedziałam,ze ten rok był dla nas ok.....
G miał stłuczkę(baba mu w tyłek wiechała-na szczęście nic G nie jest)
dzisiaj mojemu Tacie na rękach zmarł kolega,z którym pracował 30 lat!:36_2_58:
z moją siostrą jest coraz gorzej i lekarze rozkładają ręce (na szczęście wylkuczyli HIV i białaczka też odpadła).dziewczyna od 2 lat spędza każdy dzień u dentysty.od ponad miesiaca nie goi jej sie zębodół po wyrwaniu i boli,tak,ze Ula chodzi po ścianach.przez 1 miesiąc schudła 25 kg,bo nic nie może przełknąć.wszystkie możliwe badania nie dają diagnozy,a ona po prostu ginie w oczach.jest tym wszystkim załamana i nie chce juz walczyć o swoje zdrowie.ja staram się jak mogę robić dobrą minę do złej gry.dziś byłam zapisać ja do specjalisty od chorób dziaseł i wymusiłam na pigule najbliższy termin.nie pytajcie jak,bo się tego wstydzę! ale moja desperacja sięgnęła zenitu!!przepraszam,ze tutaj tak sie wylewam,ale sama juz nie dam rady dźwigać ten cieżar.:36_2_58:ja chcę jej pomóc a nie wiem jak??????!!!!

POZA TYM BYŁYŚMY DZIS NA SZCZEPIENIU.PATI MIERZY 82 CM A WAŻY 1020(nie wiem czy tyle powinno ważyc dziecko w jej wieku,lekarka też nie odpowiedział mi konkretnie.chyba trochę przymało jak na taki wzrost?co Wy o tym sądzicie?)

jeszcze raz przepraszam za smęty:(

na dzis chyba koniec i czas spać :( dobranoc kochane

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

po chwili przerwy, antywirus sie zawiesil i nie pozwolil na lazenie po necie, ale juz ok :)

k8i, kochanie!:! chyba nie ma takiego sposobu co bylby zly by uzyskac pomoc bliskiej osobie!!!! ja tym naklamala ile wlezie zeby tylko dostac co chce!!!! zycze Ci duzo sil i zdrowia!!!!!

przepisu poszukam, jest bardzo prosty :) na naszych kulinariach, ale jeszcze tam nie dotarlam, :)

starletko chyba Tobie lezala sie ta 2000 stronka!!

i niech 2009 bedzie lepszy od mijajacego!!!!

aha, zapomnialam napisac ze u nas dzis na stanie tylko jedno dziecko bo babcia zabrala Noasia na noc do siebie, dwa dni "dyzuru" babci i odwoza go nam jutro wieczorem
a mnie spacja w klawiaturze tak nawala ze juz ide bo cale serie liter mi zzera i nie wyskakuja, chyba pod chonke poprosze o klawiature

pa
(a co z rozmowa pauli??)

Gość starletka

Ann
Starletka nie masz tego przepisu w swoich notatkach? http://parenting.pl/kulinarnie/457-pierniczki-swiateczne.html

K8i sił dla Ciebie i zdrowia dla Uli (jakbym mogła jakoś pomóc to daj znać) Co do Patuli to duza dziewczyna jak na swoj wiek, spojrz na siatki centylowe i bedziesz spokojna

muszę przekopać notatki bo mam jeden przepis ale wyszły mi że tak powiem kamienie
:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały: