Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

inka
martusia-ja tez mam aventu-ręczny i jestem z niego mega zadowolona- ratuje mi zycie teraz jak Maja chce z butli:)choc na poczatku tez mialam z nim problemy - nie można dopuscic by powietrze sie dostało bo wtedy nie zassa:)

a ile zajmuje tobie odciaganie. bo ja sie mecze z tym laktatorem jak nie wiem co. raz odciagalam, pompowalam non stop przez 20 min i tylko 40 ml.

Martusia-teraz odciagam ok 5-7 minut i ok 120 ml(mam mniej pokarmu-wczesniej w tym czasie około 160ml.Jelsi chodzi o ubiór-to ja podobnie do Was-jesli kurtka to rajstopki i spodnie...a jesli kombinezon to same skarpetyi spodenki, na góre body z długim rekawem,bluza i kurtkka (tu cieplej bo tu nie przykryta kocykiem)

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

inka
Martusia-teraz odciagam ok 5-7 minut i ok 120 ml(mam mniej pokarmu-wczesniej w tym czasie około 160ml.Jelsi chodzi o ubiór-to ja podobnie do Was-jesli kurtka to rajstopki i spodnie...a jesli kombinezon to same skarpetyi spodenki, na góre body z długim rekawem,bluza i kurtkka (tu cieplej bo tu nie przykryta kocykiem)

to w takim razie z moim laktatorem cos musi byc nie tak ze tak malo odciagam. mam uzywany od kuzynki wiec moze zepsuty...
moze sprobuje recznie

Martusia, super, że jedziesz do Polski :)
Ja tez ubieram Zu w kombinezon zimowy.Robie tak dla własnej i jej wygody, bo pod kombinezonikiem ma tylko body, rajstopki i bluzeczkę (czyli tak jak jest ubrana w domu), więc jest bardzo mało ubierania i rozbierania jej.
Właśnie chciałam zapytać (ale już odpowiedziałaś) jak planujesz przewozić Bartusia, czy w jakimś foteliku...
Bedzie dobrze, dacie sobie radę, a w najgorszym wypadku cycki na wierzch i juz :)

http://www.suwaczek.pl/cache/62866aa74e.png

http://www.suwaczek.pl/cache/726b9ca3f8.png

martusia
VeAnn przykro mi ze musialas usunac zdjecie z konkursu. tez uwazam ze to troszke niesprawiedliwe bo wiele zdjec jest tam obrabianych...
niemniej jednak twoje zdjecie jest naprawde swietne i stanowilo duza konkurecje dla wszystkich

dziewczyny niestety jak jest konkurs ktory ma regulamin to po to by wszystkich obowiazywaly takie same z gory ustalone zasady i nie bylo niedomowien, a tam jest ze mozna zamiescic tylko jedno zdjecie. Na watku konkursowym pisalam ze zwracamy uwage tym ktorzy nie doczytali regulaminu by dac im szanse wziac zmiany zdjecia i tym samym brania udzialu w konkursie. Rozne sa reakcje niemniej tylko zdjecia ktore sa zgodne z regulaminem biora udzial.
Swoja droga myslalam ze taki konkurs to zabawa a nie cos co moze porozniac jakos ludzi :Smutny:

ann, nie przejmuj sie, moze przez taki konkurs niektorych nauczysz dyscypliny ;) nie o Tobie mowie, veann!!!!!
to nic, ze sa inne zdjecia obrabiane, jak napisala na watku konkursowym Malgosia, nawet jesli te osoby tych zdjec nie usunely to nawet jesliby wygraly to nie dostana nagrod za niepodporzadkowanie sie regulaminowi.
a co do zdjecia veann, Twoja mala jest taka sliczna ze moglabys zamiescic ktorekolwiek z tych zdjec!!! jest jeszcze czas!!

Ann
dziewczyny niestety jak jest konkurs ktory ma regulamin to po to by wszystkich obowiazywaly takie same z gory ustalone zasady i nie bylo niedomowien, a tam jest ze mozna zamiescic tylko jedno zdjecie. Na watku konkursowym pisalam ze zwracamy uwage tym ktorzy nie doczytali regulaminu by dac im szanse wziac zmiany zdjecia i tym samym brania udzialu w konkursie. Rozne sa reakcje niemniej tylko zdjecia ktore sa zgodne z regulaminem biora udzial.
Swoja droga myslalam ze taki konkurs to zabawa a nie cos co moze porozniac jakos ludzi :Smutny:

pewnie ze to zabawa i mam nadzieje ze nikt sie tu nie obraza na nic :Uśmiech:

a ja zmykam do kosmetyczki zrobic sobie brwi.
milego popoludnia zycze