Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wieczornie gajuna śpi coś nie ma apetytu zjadla tylko 110 ml mleka z drugiej strony dobre i to
z tego względu że mnie jutro rano nie bedzie mam na 8 rano na zajęcia
Agnieszko kochana mam nadzieje że data 6 grudnia przyniesie wam jak święty Mikołaj tylko same radosne prezenty aby wasza dalsza wspólna droga była usłana tylko różami tego wam życzą Justyna Marek i Gajunia :love_pack::love_pack::love together::love together::love together::zwyrazami_milosci::36_3_28::36_3_28::36_3_28::36_3_28::36_3_28::36_3_28:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

Anulka
rozpędziłam się żeby z 5 stron nadrobić i skoczyło sie na 5 ale...postach :Szok:

k8I jesli uda mi się podjechac do Ani i za nimi pojechać autem tak bym nie zbłądziła to z ogromna przyjemnością :Śmiech:

fajnie,ze będziesz jutro:)w końcu się poznamy:)

aniołku-nie zawsze to co nęcące jest dla nas dobre ;)
justyna-oby wykłady szybko minęły!
olimpijka-zapomiałam pogratulować Szkraba u zanjomych :)niech rośnie duży i radony :)

lecę do ksiażki,bo samotność mnie zje :(
dobrej nocy życze wszem i wobec :*

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Gość starletka

Aniołek :Całus:

kobietki te które będą jutro uczestniczyły w tym ważnym dniu dla Agnieszki proszę ją ucałować i złożyć najlepsze życzenia od nas

Aguś tutaj też życzę Ci wszystkiego najlepszego oby Wasza wspólna droga usłana była szczęściem

Anulka
starletka
Anulka
witaj Mikołaju, masz jakieś prezenty dla nas? :Oczko:

kochana cały worek - o ile byłaś grzeczna :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:
ja???? ja zawsze jestem grzeczna :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

mało tego...za ten rok, który wreszcie się kończy to mi sie cały worek własnie należy...za wytrwałość :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:
chociaż w sumie podzielę się z Tobą na pół :Oczko: Ciebie też los nie oszczędzał

Gość starletka

Anulka
starletka
Anulka aleś Ty hojna noo i skromna przy okazji :sofunny:

musimy ten stary rok ostro zapić :Oczko: żeby nowy był lepszy i weselszy
oj tak :Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

tylko szkoda że tak daleko mieszkasz....
ale to nic będziemy myśleć osobie opijając stary i witając nowy rok :Oczko:

Gość Olimpijka

Agnieszko-wszytskiego najlepszego,spokoju w sercu i samych radosnych dni dla Ciebie,Adama i Alunii w Waszym waznym dniu zyczy rodzina Olimpijska :D:36_3_3::36_3_3::36_3_3::36_3_3::36_3_3:

i rowneiz prosze o przekazanie najszczerszych zyczen dla Agnieszki,Adama i Alusi :) please,please,please :D

niestety kiedy każda z nas mieszka w różnych częściach Polski trudno o DOBRE miejsce na spotkanie i w miarę neutralne...niestety kiedy wybrałysmy większością głosów Kraków (koleżanka miała wszystko zorganizować, nocleg, miejsce) koleżanki z nad morza podniosły szum...poprosiłysmy więc o wybranie przez nie miejsca i o organizacje tego spotkania, wtedy nastała cisza...oczywiście po drodze nie obyło się bez potyczek słownych ale o tym to mozna książke napisać :Oczko:

Gość starletka

Anulka no tak jest to pewien problem.... jedna ma bliżej druga dalej trzecia jest na miejscu..
dla jednych kwestia wygody (długość podróży) dla drugich finansowa....

ja jak tylko będę w stanie to zjawię się w Wawie :Śmiech: chciałabym dzieciakom stolice pokazać Łazienki itp :Oczko::Oczko::Oczko:

zartuje :)
mozecie robic i beze mnie bo jak byscie mialy czekac to kupa czasu minie.. choc nie ukrywam ze baaaaaardzo chcialabym sie z Wami spotkac

jestem zmeczona, to zdanie to bardzo rzadko w moich ustach ale dzis wyjatkowo, zabiegana, w poludnie na przerwie obiadowej zamiast jesc to dom sprzatalam, konczylam po powrocie z pracy a potem do rodzicow po Noasia
wrocilismy po 23ej, mam dosc :lup:

oli, wyobrazam sobie maluszka ktory zwie sie w sumie jak?? Joshua?? fajne imie :)

paula, ja raczej z tych ostroznych i skolonna bylabym siejednak obawiac glebokiej wody ale jest tylko czujesz sie na silach to idz w ogien!! moze to byc bardzo korzystne!!

jutro Mikolaj, tutaj sie nie praktykuje...

Aniolku, kurcze, az tak bardzo Ci namieszal???? bez glupstw tylko poprosze!!! :D

i ja poprosze o wycalowanie i wysciskanie Agnieszki w tym szczegolnym dla Niej (dla Nich) dniu!!!!!!!!!!!!!!!!!