Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

k8i dwa to raczej standard, a niekiedy jak ugotowałam więcej to mroziłam porcję
Radzimy sobie, muszę. Ale lepiej by mi było jak nacieszę oczy Waszym widokiem
Gda zdrowiej, Zu słusznej wagi.

Szymulina bez zalegań w oskrzelach, mały katarek, antybiotyk do środy, możemy spacerować. Może pokasływać jeszcze jakiś czas, bo tak jest po takich chorobach.

a tu jeszcze prośba, zajrzyjcie i może macie swoje pomysły, sugestie
http://parenting.pl/do-admina-i-moderatorow/3483-co-chcecie-zmienic-lub-dodac-w-parentingu.html
Dobranoc

bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi:):love_pack:

Gda-no no:)to Ci panna urosła!:15_5_16:gratuluję dobrych wyników!a Ty bidaku kuruj się szybciutko.wiem,jak paskudne mogą być przeziębienia..a może skonsultowałabyś to cholerstwo z lekarzem???

agnieszka-ja pofarbowałam włosy w 4 tyg ciaży (nie wiedząc o tym) i straszne miałam wyrzuty sumienia,że zrobiłam tym małej krzywdę.ale lekarz mnie uspokoił i powiedział,że nic się nie stalo i mam żyć NORMALNIE (nawet w duchyu chyba sie ze mnie trochę śmiał).więc śmiało farbuj włoski!!Ala szaleje???dajesz sobie jakos radę?

kaśka-dobrze,że wypad Wam sie udał.jak brzuch?nadal boli?heheheh,biedny kot!napewno przeżył traumę po notorycznym "głasiu,głasiu"!:alajjj:

anulka-a MIki ma tylko katar??czy jakieś inne objawy??zdrówka dla Synka i sił dla Ciebie na walkę z jego chorobą

ann-my też bardzo spragnione spotkania z Wami!!juz oczy sobie za Wami wypatrję:36_11_1:a Ty jak sie miewasz?jak ręka i serce?aaa juz poszłaś spać,to życzę dobrej nocy!!

moniq-super niania po polsku czy po francusku???ja oglądałam chirurgów,ale potem zmieniliśmy kablówkę i nie mam juz możliwości:(:(a szkoda:(

mineralka-pomyślnych wykładów życzę:komputery:ucz się ucz,abyś potem nie zastanawiał sie na jezdni (tak jak ja czasem),"co ten czerwony znak z białą krechą na środku oznacza;)" (joke):36_2_39::36_1_21:

oli-witamy!!odpoczywajcie i wracajcie cali i zdrowi!!

mada-brakuuuuje nam tu Cię!!!

u nas nic się ciekawego nie dzieje!codzienna monotonia!!!więc nie ma o czym pisać:(

chyba pójdę juz spać

dobranoc Wszystkim!!!

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png