Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

ja tylko wpadam powiedziec DOBRANOC i OLIMPIJKO WITAJ!!!

mkarasowska-trzymaj się dzielnie z tymi ząbkami!!pomyśl sobie,ze kiedy my będziemy borykać się z tym problemem Ty i Michalek będzieciemieli już za sobą ten mało przyjemny (choć nieunikniony okres)!!!ucałuj maluszka od nas!

Dzieki, to naprawde jest jakies pocieszenie, juz go ucalowalam...

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

Witam z rana!!!
nocka spokojna Zuza dała pospac,moje skarby śpią a ja już od rana na nogach dziś goście będą i trzeba troszkę posprzątac!!!!
ANN zdrówka dla Uli!!!!!
tak że nie wiem czy dziś zaglądne(może się uda)
miłego dnia życzę!!!!!

Witam,
nadrobiłem zaległości w czytaniu... dużo tego. Pieska bardzo szkoda i na kolejny umierający eksponat proponuje pomysłodawce uśmiercenia pieska na oczach człekokształtnych... bo ludzi tam nie było - musieli by zareagować na taką zbrodnie.
Sam mam pieska (fotki w galerii) i wiem jakie to wdzięczne i czujące zwierzaki.
Nocka ok. Ja spałem od 22.20 do 5.20 a żonka od 22.20 do 3.30. a następnie od 4.30 do 6.00... i pobudka równoczesna dzieciaczków.

Pozdro i miłego dnia życzę

Hello :)
Plan narazie dziala... wczoraj po ostatnim poscie jeszcze raz zjadla i poszla spac kochana corunia :D Dzisiaj jestesmy juz po cycyu i szalejemy :D Zobaczymy co dalej...

Olimpia witaj :)
Ann zdrowka dla malej i dawaj znac czy juz lepiej...

Lece bo malej sie nudzi samej... troche sobie pogadamy w jezyku "aguuuuuuuu" :)

Największym szczęściem jest dziecko! Może stu inżynierów postawić tysi

dzien dobry, dziekuje za wszystkie dobre slowa.
Uliska do 1.30 co pol godziny miala torsje, potem dobry sen do rana 6.45 i duze pragnienie, ale zgodnie z zaleceniem lekarza dajemy co jakis czas kilka lyzeczek. Po wizycie w toalecie Ula powiedziala - siusiu i kupka zmielona jak pasztecik :)
Szymus na moje szczescie pospal do 4.40, zjadl i obudzil sie znow o 7.40.
Jak karmilam Szymka spotkalam w necie Olivie :Uśmiech: ktora prosila by Was pozdrowic (nie wiedziala czy da rade zajrzec bo jak zawsze ma duzo roboty)

witam środowo!!!

ann-szybkiego powrotu do zdrówka dla Was obu!!a jak Ty sie dziś czujesz?trochę lepiej ?czy nie bardzo!!!

co do pieska-tak jak Paula,przywiązałabym faceta za jaja i zagłodzimłabym go na smierć!!!ciężkie słowa cisną mi się na usta:whip::slap::slap:

madziutek-poszłabym i ja do lekarza z tymi kupkami!!dodam tylko,że jak się karmi mlekiem mod to kupki są takie jak musztarda!!konsystencji i kolor bardziej zielony !!

moniq-heheheheh,niedługo kazda z nas postawi cię na piedestale i obsypie kwiatami za te tysiące pomocnych rad!!

veann-szalejcie szalejcie!!!zrealizowania planu życzę !!!w 100%!!

mkarasowska-mam nadzieję,że Michaś lepiej??pokaż ząbka jak wypełznie!!

no my to dzisaj nockę mieliśmy dziwną!!małą tak żewnie popłakiwała przez sen chyba ze 3 razy!!ale o dziwo się nie budziła!!!spała od 21 do 7.30 i od 8.00 (po jedzonku) do teraz!!!!rany-dziękuję bogu,ze ona spanie ma po mnie!!!może rano spać i sapć:brawo::brawo::brawo::brawo::sen::sen::sen:
ja jestem wykąpana,potem posprzatam,pójdziemy na spacerek kaczki nakarmić starym chlebusiem,a po południu wybywam na male buszowanko po sklepach!!!
na razie się żegnam

papatki

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Dobry...
Niestety nocka u nas mocno do bani!!! Kajtek budził się co 3 godziny z zegarkiem w ręku!!!Na szczęście chodziło o żarcie, więc za każdym razem szamał 120ml. Od 3.00 do 5.00 dał tak czadu, że rzucałam mięsem na lewo i prawo a mój mąż ledwo nerwy powstrzymywał :Wściekły::Wściekły:
Nie wiem czy z Wami dzisiaj popiszę, bo jestem na mega nerwie i nie chcę psuć nastrojów.

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

madalenka
Dobry...
Niestety nocka u nas mocno do bani!!! Kajtek budził się co 3 godziny z zegarkiem w ręku!!!Na szczęście chodziło o żarcie, więc za każdym razem szamał 120ml. Od 3.00 do 5.00 dał tak czadu, że rzucałam mięsem na lewo i prawo a mój mąż ledwo nerwy powstrzymywał :Wściekły::Wściekły:
Nie wiem czy z Wami dzisiaj popiszę, bo jestem na mega nerwie i nie chcę psuć nastrojów.

Madalenka plakal? Moze go cos bolalo? Jakies wytlumaczenie musi byc - moze zabki sie pchaja? U nas do samego konca lekarze mowili ze o zabkowaniu nie ma mowy - jeden dzien u lekarza a w nastepnym jedynka byla na wierzchu...

mada, jak porzebujesz sie wygadac to pisz, czy tutaj czy na gg, bo nikomu humorku nie zepsujesz, po to jestesmy!!
jak sie budzil i plakal, to powinno cos w tym byc, jak mowil starletka... nasz wczoraj pod wieczor tez byl na nerwach jak pisalam i zupelnie nie widzialam o co chodzi i zasnal po kapieli.
a o 23ej poszlam go nakarmic i biedulek takie baki puszczal! w prawdzie bezbolesne ale mysle ze to one wlasnie go po zaladku laskotaly pod wieczor...
a sama na to nie wpadlam no bo niby zjadl jak zawsze bez lykania powietrza... a tu prosze...
wiec moze i TwojemuKajtkowi cos bylo... no chyba ze nie plakal no to wtedy chodzilo o jedzonko...

starletka
Madalenka plakal? Moze go cos bolalo? Jakies wytlumaczenie musi byc - moze zabki sie pchaja? U nas do samego konca lekarze mowili ze o zabkowaniu nie ma mowy - jeden dzien u lekarza a w nastepnym jedynka byla na wierzchu...

nie mam pojęcia co mu było...przez chwilę się wystraszyłam, że mi się rozreguluje w nocy i w ogóle będzie jazda.

Właśnie tak się osrał, że poszła paczka chusteczek. Śpi...ciekawe jak długo...

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

madalenka moze wlasnie przez ta kupe byl taki niespokojny... no bo jelitka mial pelne, a do tego jeszcze jadl... tyle tego musialo sie w takim malym brzuszku pomiescic...

A moja spi od godziny, ale rano ja przetrzymalam poltorej godziny bez snu, a z reguly jest to raptem pol godziny wiec uwazam, ze to sukces! Jak sie obudzi to znow ja przetrzymam i planuje tak w kolko, az w koncu wieczorem padnie o normalnej porze :) I wcale nie zamierzam byc cicho jak spi, jak sie obudzi-trudno... ale jestem wyrodna matka, nie dam spac dzieciakowi ;) Juz mi jej troche szkoda, ale trudno-nie mam innego wyjscia, musze tak zadzialac, bo to nie jest normalne zeby chodzic spac o 2 w nocy a pozniej spac do 12...

mada a swoja droga skoki rozwojowe tez moga byc... a do tego pragnienie (no bo grzejniki chodza). Moze to tez byc zbieranie zapasow przed mrozem... tylko sie nie smiej, ja wlasnie tak mam-jak ma byc zimno to kilka dni wczesniej wcinam i pije jak najeta, nie wiem moze to jeszcze sie odzywa jakis instynkt ludzi pierwotnych ?? :duren:

spoczko to taki barometr z Ciebie :Śmiech: Być może ta kupa go tak męczyła, ale straszne w takim razie jest to, że walczył z nią od prawie 3.00:Zakręcony::Zakręcony: Teraz poszedł spać - pewnie się zaraz obudzi, więc muszę szybko sniadanie jakieś montować. Bardzo serdecznie gratuluję wdrażania planu...też bym tak chciała.

Zasuszanie cycków idzie nawet nieźle - karmię raz dziennie i raz dziennie mam pokarm. Od przyszłego tygodnia będzie tylko butla. Bye bye breasts :Oczko:

Magda & Kajetanek

madalenka

Zasuszanie cycków idzie nawet nieźle - karmię raz dziennie i raz dziennie mam pokarm. Od przyszłego tygodnia będzie tylko butla. Bye bye breasts :Oczko:

mada pewnie wiesz, (napewno wiesz, wiec po co ja ci to pisze, no ale napisze :duren:) ale zeby nie bylo pokarmu to jedz duzo suchego-ziemniaki, chleb itp