Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

justyna@
inka
justyna@

Mada
musze śmiać sie cicho pod ręka mam butelkę coli stolik edukacyjny Gieni nie wiem na co sie zdecydować :sofunny::sofunny::sofunny:

stolik... stolik!!!:lol:

no pięknie to może zrobie ankietę czym walnąć męża jak chrapie :sofunny::sofunny::sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

monikouette

MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH MAM
czy ktoras z Was ma konflikt serologiczny z malzonkiem?? tzn, czy macie dwa rozne rh krwi???
moja siostra wlasnie dzis sie dowiedziala ze jej grupa krwi to rh- a jaj chlopak oczywiscie ma rh+
(choc poki co to ona dzieci nie planuje)

ciąża musi byc pod kontrolą, a obecnie coraz częściej prowadzi się profilaktykę konfliktu serologicznego podając ciężarnym około 28 tygodnia ciąży 300 mikrogramów immunoglobuliny anty-D, wczesniej robiono to tuż po porodzie

monikouette
ja jak chrapie (ale w lozku jak juz tez tam jestem) to szlizguje moja dlon pod jego plecy po czym zwijam dlon w piesc, ZAWSZE DZIALA i go gniecie wiec sie przekreca na bok i przestaje chrapac :lol:

dobre :36_2_1:

justyna@
madalenka
justyna@
Pytanie 2 abc :love::love::sofunny::sofunny:

gdanszczanka_27
Justys obecnie wystarczy go ta ruchoma klapa od kibla zdzielic i nie bedzie chrapal... :D
Mada 2 pytanie - odp. c :D

Popłakałam sie ze smiechu !!!!!!!!!!!! buhahahahahahaa!!!!!!!

:sofunny::sofunny::sofunny:

Mada tak masz racje zdecydowałam sie najpierw walnąc go stolikiem a potem wylać zawartośc butelki tłumacząc że go cuciłam :sofunny::sofunny::sofunny:

:sofunny::sofunny::sofunny::sofunny:

nie pamietam czy Wam powiedzialam, chyba nie, nawet jak tak to kto spamieta wszystko co wypisuje :D
pamietacie ze w niedziele mialam zamiar zrobic roczek Noasia??
no to po roczku zostal tylko zamiar

moja kochana szwagierka (jak podejrzewalam) robi urodziny swoich dzieci o czym dowiedzialam sie dzis wieczorem jak sama do niej zadzwonilam zeby ich zaprosic do nas!!!
jakbym nie zadzwonila to kto wie kiedy by nas zaprosila... moze przeddzien??
mowilam Wam juz ze ja KOCHAM te moja szwagierke?????
nie mowilam??? wcale sie nie dziwie wrrrrrrrrrrrrrrrr

inka, dzieki za solidarnosc!!!

tak, przeniose na wtorek o 16stej :)
to zeby im na zlosc zrobic (bo wiem ze oni nie lubia w tygodniu) a i tez dlatego ze moj tesc pracuje w week endy a w tygodniu ma akurat wolny ten wtorek. wiec bardziej dla tescia to robie. a poza tym jestesmy jeszcze na urlopie wiec dla nas tez ok.
jutro ide zamowic placek :) a w piatek z tesciowa kupic prezenty, tzn ich prezent bo my nasz juz mamy.
po dlugim zastanowieniu postanowilam kompletowac kolekcje LITTLE PEOPLE z Fisher Price, Natanek dostal pierwszych chlopkow jak mial roczek i bawi sie nimi do tej pory. wiec mysle ze Noas bedzie tak samo zainteresowany bo juz jest w temacie.
wiec babcia najprawdopodobniej kupi to
Zagroda - Merlin.pl
Little People - Muzyczny pociąg zoo - Merlin.pl

od drugiej szwagierki dostanie prawdopodobnie to
Maison Des Formes Cotoons-Smoby S.A. - Jeux - Achat et vente sur PriceMinister

a jak sie kochana szwagierka zapyta co ona ma kupic (o ile zapyta) to jej powiem to
Jouet Train De Campagne sur king-jouet.com
i bedzie mial mlody na pozniej

MAJECZKO WIELKI BUZIAK DLA CIEBIE :36_4_9:

Dzień Dobry

Moje dziewczynki demolują od rana mieszkanie (ale młodsza zaraz do żłobka )a z Natalką wybierzemy się dziś na zakupki

ANULKA śliczne masz dzieciaczki uśmiech mnie powalił

MONIK prezenty super

MARTUSIA współczuje,biedny Bartuś,uściskaj Go mocno

Czym zdzielic męża żeby nie chrapał... posmarkałem sie ze śmiechu... Jaka macie pewność, że Wy nie chrapieci ?. Mąż śpi twardo więc nie budzi go Wasze chrapanie... a Wy jak śpicie to tego nie słyszycie...
Na chrapanie polecam (żartuje oczywiście) elektryczna obroże antyszczekową dla psa :-).
Jak pies szczeka to dostaje impulsem elektrycznym i go to boli. Po pewnym czasie pies zaskoczy, że ból jest powiązany ze szczekaniem i przestanie szczekać... z chrapaniem powinno byc podobnie...
Osobiście tym co w ten sposób oduczają swoje psy szczekania powyrywałbym nogi z d... ale moze NA FACETÓW TO DZIAŁA ?

Jedna z Was pokazała zdjęcie uśmiechniętych synów - super
pozdro

cogito
Czym zdzielic męża żeby nie chrapał... posmarkałem sie ze śmiechu... Jaka macie pewność, że Wy nie chrapieci ?. Mąż śpi twardo więc nie budzi go Wasze chrapanie... a Wy jak śpicie to tego nie słyszycie...
Na chrapanie polecam (żartuje oczywiście) elektryczna obroże antyszczekową dla psa :-).
Jak pies szczeka to dostaje impulsem elektrycznym i go to boli. Po pewnym czasie pies zaskoczy, że ból jest powiązany ze szczekaniem i przestanie szczekać... z chrapaniem powinno byc podobnie...
Osobiście tym co w ten sposób oduczają swoje psy szczekania powyrywałbym nogi z d... ale moze NA FACETÓW TO DZIAŁA ?

pozdro

elektryczna antyszczekowa obroża dla psa :sofunny:

cogito ja pokazałam i nie dwóch synów a córeczkę i synka :smile1::smile1::smile1:

cogito

pozdro

ale się uśmiałam:sofunny::sofunny::sofunny:.przecież nikt nie powiedział że kobiety nie chrapią

ANULKA pokazała zdjęcie Swoich dzieci ale to jest Maja i Miki

Anulka
a tak w ogóle to
dzień dobry

nocka w miarę, ale Maja obudziła się z zaklejonym oczkiem ropą i spuchniętym na maksa...podobno S widział jak wczoraj coś w tym oczku miała...i teraz nie wiem czy jakieś cholerstwo zostało pod powieką czy spuchło bo zatarła :36_2_6::36_2_10: o 13 okulista :36_2_49::36_2_49:

Mam nadzieje że to nic poważnego,Zuza też tak miała i co się okazało zapalenie spojówek

patusia23
Anulka
a tak w ogóle to
dzień dobry

nocka w miarę, ale Maja obudziła się z zaklejonym oczkiem ropą i spuchniętym na maksa...podobno S widział jak wczoraj coś w tym oczku miała...i teraz nie wiem czy jakieś cholerstwo zostało pod powieką czy spuchło bo zatarła :36_2_6::36_2_10: o 13 okulista :36_2_49::36_2_49:

Mam nadzieje że to nic poważnego,Zuza też tak miała i co się okazało zapalenie spojówek

ale to tak nagle? kurcze...wczoraj jak ją wyciągałam z wanny to miała czerwone oczko...myslałam, że w wannie podczas zabawy Miki ja szturchnął :36_2_49::36_2_49::36_2_49::36_2_49:

Gość Agnieszka31

witam kochane

Anulka- oby to nic powaznego i szybko zeszlo!!!!

Ala cos zaczyna mi charczec, mam nadzieje ze to przejsciowe i minie!!!
teraz siedza z psem pod balkonem i chca wyjsc. dobraly sie we dwie!!! i jakiegos robaka mecza!!!
ide mu na pomoc

ANULKA Zuza też nagle w piątek było ok a w sobote rano wstała z zaropiałym oczkiem myślałam że jak jej przemyje będzie ok ale co chwilkę jej ropiało i poszliśmy do lekarki no i kropelki i maśc ale już na drugi dzień było ok