Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

ja się na szybko witam i od razu żegnam na dzisiaj, myślałam, zę poczytam, ale Kuba ma tyle zadane, zę siedział do teraz nad zadaniem, a wycinanie i zrobienie kart piotrusia muszę zrobić ja, bo nie zdąży do jutra za nic.
Normalnie padam na pysk
AKcper już dzisiaj był w przedszkolu, wiec gonitwa straszna

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

no i już daje popalic jest śpiąca ale chcem aby do 20 wytrzymała a potem:wanna:,i do łóżeczka!!!ja muszę też wypocząc bo jutro do gina.( na rano) ciekawe co powie???
za 30min.T wróci i już chyba nie zajże!!!trzeba się nim nacieszyc:Uśmiech::Oczko:tak mało się widujemy!!!:Smutny::Smutny::Smutny:
życzę spokojnej nocki!!!
no i nie piszcie dużo!!!!!

Witam wieczorem, nie nadrabiam bo nie dam rady, szkoda ale jestem padnięta :Padnięty:
Nie wiem co się dzieje z moim dzieckiem ale wyjście na spacer to ryk, kąpiel ryk, wieczór ryk, chcem na rączki ryk, mam dość i wprowadzam dyscypline niech ryczy rączek nie będzie a cyc na początek raz na 2h a nie jem kiedy chcem i ile chcem, jak się przegłodzi to zje więcej. Pewnie trochę późno na nowe zasady i sama sobie jestem winna ale mam dość, a dziś przy kąpaniu tak ryczała jakbym ją ze skóry obdzierała a nie kąpała, J się wściekł i wyszedł, ja się poryczałam a Majka darła się jak opętana. Mam dość i też łapie mnie deprecha, którą zaliczyłam zaraz po porodzie jak przyjechałam z małą do domu a ona ryczała 12h, potem się trochę uspokoiła a teraz znowu się zaczyna, mam dość dość dość :Płacz::Smutny::Kiepsko:
Sory za takie smutasy nie dość że wpadam jak po ogień to tyle mam tylko do powiedzenia, niezła ze mnie forumowiczka :erf:

Magda, Maja i Kingusia

http://www.suwaczek.pl/cache/373167d4cb.png
Maja ur.23.09.2007 3390/54
http://www.suwaczek.pl/cache/885a393640.png
Kinga ur.29.11.2011 3300/55

madziutek, no to chyba przez to wprowadzanie nowych zasad tak mala placze, bo czuje ze ja odstawiam i trzymasz lekko na dystans. moze to wlasnie dlatego, a jak na dodatek plakala przez pol dnia i z tego nie spala, to z nerwow tak potem sie rzucala, bo juz nie potrafila sie uspokoic i najmniejsza rzecz ja draznila....
trzymaj sie kochaniutka, na pewno nie jest latwo ale nie daj sie!!! poplacz, wylej troche z siebie tej zlosci to sie i przez to troche odstresujesz... trzymam kciuki za wytrwalosc i konsekwencje! musi sie udac skoro nam sie udalo...

a ja tez na smutasa wieczor mam, mialam sobie przysiasc do scrapa to nawet nie mam ochoty, jutro sobie przysiade, jak sama z Noah bede w domu...
w czwartek dzien kolorowy, ide do przedszkola za pomocnice, nauczycielka poprosila rodzicow zeby przyszli bo bedzie atelier malowania nogami!! :) no i potrzebuja osoby do pomocy. wiec tesciowka przyjezdza zajac sie maluszkiem a ja do szkoly. a potem reszte dnia z nia spedze, moze mi sie uda pojechac te nieszczesne spodnie kupic... jak mi malego popilnuje:)