Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patusia23

Witam po południowo już po pracy było fajnie :Uśmiech:ale upały :Kiepsko::Psoty:
Kurcze tyle stronek naklepałyście :Podziw::Podziw:nie nadrobię

AGNIESZKA a co do pytania to Zuza była bez pampersa darowałam jej to :Uśmiech:

Zaraz zmykamy do mamy bo jutro jedzie nad morze :Uśmiech:

Zajrzę wieczorkiem

:Całus::Całus::Całus::Całus::Całus::Całus:

Gość Olimpijka

Gda rewelacyjne fotki z krasnoludkiem w tle :)

mialysmy mila wizyte bylych sasiadow ale to i tak nie zmeczylo olisi na tyle zeby zrobic sobie drzemke :( i nic ja to nie interesuje ze mama chce chwili dla siebie a w zasadzie dla obiadu ....

10 stron... chyba nie uda się nadrobić...

paaadam po pracy...
jajca jak berety... nasz inżynier pomagał nam :Śmiech: niestety chyba zauważył że na 9 osób plan troszkę za duży mamy:sofunny: ehhh no nie mogę już w tej pracy... co za ludziska:Śpiący:

idę jeść do póki młodziak śpi...

aniu noooo pracuję już prawie 4-ry miesiące... kacperek w większości z nianią albo z moją młodszą siostrą... czasami z babciami lub dziadkiem...

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Witam kochane sierpnióweczki i wrześnióweczki.

Długo mnie nie było aż za długo. Przez ten czas nastukałyście tyle że nie dam rady nadrobić, więc nie gniewajcie sie na mnie że nie będę nadrabiała. Obiecję że pooglądam wszystkie zdjęcia dzieciaczków jak się zmieniły. Wieczorem zaś jak Alicja zaśnie to powklejam kilka fotek

Na razie internet mam taki z doskoku (w sumie od piątku), tzn. playa i nie zawsze mam do dyspozycji laptopa. Postaram się jednak być częściej niż to było przez ostatnie dwa i pół miesiąca.

Ale się za wami stęskniłam, nawet sobie tego nie wyobrażacie.

Całuski i uściski dla wszystkich:Całus:

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png

Aniołek Łysego

paaadam po pracy...
jajca jak berety... nasz inżynier pomagał nam :Śmiech: niestety chyba zauważył że na 9 osób plan troszkę za duży mamy:sofunny: ehhh no nie mogę już w tej pracy... co za ludziska:Śpiący:

aniu noooo pracuję już prawie 4-ry miesiące... kacperek w większości z nianią albo z moją młodszą siostrą... czasami z babciami lub dziadkiem...

a gdzie takie fajne nianie się znajduje?? ;)

Gość Olimpijka

hahahahaha ale jazda
mój kochany mąż zaklepał hotel w Boyle i podal domowy nr do potwierdzenia.I wlasnie dzwonila kobieta z hotelu potwierdzic pobyt i platnosc karta no i kolacje w restauracji na 9 sierpnia hehehehe
czyli wychodzi na to ze moje kochanie planuje mi urodziny 250km od domu hehehe
8-10 sierpien :) ...............mam nadzieje ze to urodziny a nie tak poprostu :lol:

no to za super partnerów :)

Olimpijka
Agnieszka31
Karolka- ja tez i dlatego siedze, juz tylek mnie boli od krzesla ale sie nie ruszam!!!!!!!!!!!!!

:sofunny:

Poczekajcie jak Moniq i inne kobietki z pracy wrocą hehehe........najpierw nasz pastor da nam kazanie ze tyle musi nadrabiac a pozniej sama nas zaleje postami :lol:
no jestem, Anulka do nas dolaczyla to chyba bede musiala sie z pracy zwolnic bo inaczej nie nadaze... :duren:

Agnieszka31
w takim razie zorganizuje sobie poduszke pod tyleczek zamin nasz pastor sie pojawi!!!!!!!!!!

jak mnie natchnie to zarzuce jakims kazaniem :lol:

justyna@
Agnieszka31
w takim razie zorganizuje sobie poduszke pod tyleczek zamin nasz pastor sie pojawi!!!!!!!!!!

amen :sofunny::sofunny::sofunny:
AMEN

buziaki dla dzisiejszych miesieczniakow!!

gda, widzialam piekne zdjecia Wasze!!!

paula, zdroweczka dla Oliwki, oby na prosta!!

justyna, ale mialas przejscia, a to w PL na karcie kredytowej jest zdjecie????

ineczko, milego wypoczynku!!!

oli, kurde, daj formule do teleportacji, przydalaby mi sie :lol:

a ja ostatnie odliczanie, do pracy jeszcze trzy najblizsze dni a potem URLOP!!!!!!!!!!

Anulka
Aniołek Łysego

paaadam po pracy...

a gdzie takie fajne nianie się znajduje?? ;)

hehe wsród znajomych mojej mamy... moja mama kiedyś w żłobku pracowała i dużo koleżanek ma z tamtych czasów z pracy :) to i jedna szukała zajęcia i ma naszego kacperka:)

kaśka :Całus: w końcu :love:

oli a to ci facet:Podziw: fajowo :)

mada skąd ja znam uroki remontów:Wściekły: współczuję serdecznie

padam... kacper wykąpany śmiga po domu jeszcze... kaszka 225 ml zjedzona... byliśmy dziś na spacerze z moim byłym który na wakacje z holandii wrócił... fajnie się pogadało... niby były facet a jedna z bliższych osób... taka zaufana... ajjjj sama nie wiem jak określić... ale nawet o moim M. potrafimy porozmawiać :)

idę jeść bo dziś prawie cały dzień na ciastkach, bułkach słodkich i cukierkach:Histeria: bleeeee aż mi niedobrze...nie wiem czy uda mi się jeszcze zajrzeć ale z rana na pewno wpadnę:)

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob