Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

dziendoberek

aniolku slicznie wygladasz. kacperek tez. moniq ma racje. wygladasz jakos tak doroslej. piekna kobieta :-)
mineralka trzymam kciuki za dwie kreseczki na tescie
moniq wspolczuje twoim przyjaciolom
justys gajunia jak zwykle sliczna
patusia ale z zuzki fajna kibolka :-)

MAJECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK

a u nas ok. bartus juz nie kaszle i ma sie dobrze wiec biega dzis w zlobku juz...
za nami fajny weekend ale dzis glowa boki (maly kacyk)

milego dzionka dla wszystkich

Już w domku

Po wizycie u lekarza a więc za tydzień mam kontrolę pani doktor pomierzyła wypisała co miała wypisac opatrunek zmieniac 2 razy na dzień w sumie to bardzo mi nie przeszkadza w pracy akurat przy tym co dziś robiłam jakby mnie bardzo bolało to na L4

JUSTYNKA spokojnej pracy,avatarek śliczny

ANULKA cieszę się że bez gorączki

MARTUSIA super że weekend udany

MINERALKA jak tam daj znac????????

Gość Agnieszka31

witam kochane

duuuza buzia dla naszej Majeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my po udanym weekendzie, mielismy bardzo sympatycznych gosci w postaci rodziny Ann,
bardzo dziekujemy ze przyjechaliscie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzie z racji wizyty A u dentysty w Wilanowie pochodzilismy po parku, dzieci zobaczyly jak wyglada park a nie tylko kartoflisko, hihihi

oficjalnie potwierdzam ze Pierozek juz sam przewraca sie z plecow na brzuszek i nazat,

jutro prawdopodobnie do ZOO ale okaze sie, (Ann- wiesz jak to z Zuzanna bywa, hihihi)

Patusia- niech reka zdrowieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anulka- super ze u Majeczki nie ma goraczki, aby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!! jak MIKI w przedszkolu????

Martusia- zdrowka dla Bartusia!!!!!!!!!!!!!!!!swoja droga to dziwne ze mamy wysylaja chore dzieci do przedszkola(np. z grypa zoladkowa) i wychowawczynie nie reaguja,
ale co kraj to obyczaj

Aniolek- sliczne zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciuki za dobre wyniki, pisz jak bedzie cos wiadomo, sciskam

Radosc- zdrowia, mam nadzieje ze dzis jestes z wysmienitej formie aczkolwiek lekko znudzona praca!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pierozek na macie probuje sie przemieszczac, powiedzialam mu ze jak doczolga sie do mnie to piwo dostanie, hihihi
Aliszonek spi, wiec pewnie do polnocy bedzie buszowala,

Justys- kawa?????

pozdrawiam

witam

MAJECZKO NAJLEPSZEGO ,SŁONKA I HUMORU A PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA DUŻOOOOOOOOO!!!:angel_star:

ZUZANKO I JASIEŃKU WAM RÓWNIEŻ NAJLEPSZEGO SPÓŻNIONE ALE SZCZERE DUŻO ZDRÓWKA I RADOŚCI:flower2::36_3_19:

mój Wikoś coś markotny ale chyba nie jest żle,w nocy zakaszlał ze 2 razy,troche dziś psikał mam nadzieje że nic z tego się nie rozwinie
musimy w końcu zrobić bilans 2 latka ,popytać o jakieś witaminki czy cóś

moi faceci teraz śpią,małża od 6 tyg jest 1 raz w domu bo tak ciągle na fuchach a od środy znów wiec odpoczywa ile wlezie,fajnie być razem w domku :11_9_16:

jutro chciałam jechać kupić bubie spodnie i sobie płaszczyk na zime ale nie wiem czy wypali

byty kupiliśmy na jesień adidaski i takie z CCC wysokie ocieplane ze skórki ale będą jako przejściówki

ja ciągle porządki a jakoś bałagan w domu,ale mam ładnie okna postrojone :D lubie przy nich kombinować :D

w tym tyg znów goście na kilka dni a w niedziele mamy u nas odpust wiec jest intensywnie ,mam zamiar zrobić kacze nadziewana i z nią maszerować do rodziców na obiados odpustowy

początek pażdziernika zjedzie do nas znów na troche teść (wraca z pracy z Holandii) a teściowa wczoraj dzwoniła do Wika pogadać bo bardzo za nim tęskni :36_13_1:

w sobotę pojechałam z rodzicami i Wikiem do siostry na grilla
niedziele tez sama bo mąż pracował

w połowie pażdziernika bedzie nam remontował gościnny pokój bo już patrzeć na niego nie można 5 lat nie ruszany (mam głowę pełną pomysłów a to i tak wsio od kasy zależy):36_27_1:

mój Wiktorek sisi robi przeważnie do kibelka ,staje na paluszkach i sika prosto do muszli,otrzepuje pisorka i jest to przesłodki widok :D siadamy też na nocniczek albo na stojąco do niego celuje ale kupka niestety jesio w pampol :16_5_42:

sprzedałam znajomym ciuszki Wika i pokupiłam mu troche nowych ubranek na jesień bo powyrastał mi bardzo

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

agnieszka jak tam po zabiegu Pierożka (bo chyba nie doczytałam ) ale już na pewno po,no i brawa dla małego zucha :brawo:
patusia ja kiedyś sobie poparzyłam buzie gorącym olejem,tylko kilka kropek a ból był więc wyobrażam sobie Twój ból,ściskam mocno!!!:Całus:
gda czytałam wspaniałe wieści o nowym lokum,BARDZO SIĘ CIESZĘ :smieszne: jest takie powiedzenie :" dał PAN BÓG zajączka da i łączka" coś w tym jest prawda ? :oczko:
mineralka 3mam kciuki za brak @ a ja już po (troche mi się tylko spóżniła)
aniołek bardzo ładne fotki,ślicznie wyglądacie a TY coraz piękniejsza kobieta!!!:love:
martusia super że Bartuś już bez kaszelku oby coraz lepiej było :Całus:
kronkiś Pyzulka ma gwarantowane 1 miejsce na wszystkich balach przebierańców :o_master2::brawo:
ann cieszę się że u Was ok :D masz racje mamy teraz cudne ciepłe jesienne dzionki :usmiech: oby tak dalej ,fotki urodzinowe superowe :Podziw:

madal kochana jak czytasz daj znaka co u Was!!! jak Patyczak?? wielki całus dla Was :Całus::Całus::Całus:

http://www.suwaczek.pl/cache/d9d1ec63f0.png

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09zbmhehorvy1y.png

Wiktorku jesteś nasza wielk

Ogarnęłam mieszkanie ufffff,Natalka na treningu T jeszcze w pracy Zuza bawi się lalkami
Zajrzałam do Natalki zeszytów i chyba do 24 nie skończymy tych zadań to jest straszne ile Ona ma codziennie na zadanie

KATIA niech katarek szybko minie,super że udało Ci się sprzedac ubranka Wika a w zamian kupic większe,

MOJA TO ZA NASZE WSZYSTKIE ZGUBY CO BY W KOŃCU DAŁY ZNAC CO U NICH
ZA NASZYCH WSZYSTKICH CHOROWITKÓW

tato woła do mnie z kuchni:
"Ola ty dałaś Kacprowi tą nutelle?"
ja:
"jaką nutelle?"
tato:
"a to sam sobie wziął!"
a kacper:
"mniaaaam!!!!!":Padnięty:

młody ma coraz dłuższe ręce...

katia zdrówka dla buby:)

patusia spokojnej nocki...

ja znów dziś z bólem głowy... teraz muszę się zarejestrować na wizytę do pani doktor:Padnięty: dzisiaj tak się nalatałam że nic oprócz zmywania w domu nie zrobiłam co do mnie nie podobne:Histeria:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

dobry wieczór, padam na nos, dzień dał mi mocno w kość, nie chcę już tu opisywać szczegółów ale m.in jak wychodziłam na RR dostałam @ a jak wracałam zacięłam się z dziećmi oraz sąsiadką w windzie (skakałam potem z półpiętra) na szczęście udało mi sie uniknąć zostania przewodniczącą Rady Rodziców
Zadzwoniłam natomiast do K8i i Nefre, obie żyją zdrowo, ale czasu brak, chociaż Nefre obiecała się pojawić jeszcze
Agnieszko i my bardzo dziękujemy. A wracaliśmy od Was równo 2 h wraz ze wszystkimi wrającymi z weekendu do stolicy
Katia intensywnie u Was jak widzę

pozdrawiam Was serdecznie, czasobrak mi się nasila bo B codziennie w domu nie wcześniej niż koło 21 więc muszę sobie radzić niemal ze wszystkim sama starając się pracować równocześnie (a Szym wciąż śpi tylko godzinkę w dzień i wstaje o 6)