Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Ann- mama przylatuje dokladnie za 2 tygodnie ale tylko na tydzien, potem w swieta my do niej lecimy a nastepnie to nie qiem co bedzie, mama powiedzialam ze moze uda je sie dostac wolne w kwietniu jak urodze, zeby pomoc mi, nie chcialabym doprowadzic do sytuacji ze Ala czuje sie odrzucona poniewaz ja caly czas zajmuje sie noworodkiem, ale pewnie wszystko wyjdzie w praniu. Jak sie mamie nie uda to pewnie jakos dam sobie rade, bede musiala
licze ze kwiecien bedzie juz cieply i cale dnie bedziemy spedzac w ogrodku badz na spacerach

Radosc- Piotrus rewelacyjny!!!!!!!!!!!udanej imprezki jutro, niech sie jubilat wyszaleje i wybawi

Paula -śliczne jesienne zdjęcia...uwielbiam takie z pleneru:)...oczywiscie cała rodzinka super - łacnzie z psiakiem:) (A jA znów jakbym widziala swoja żabe na fotkach)
Kaska-super Alunia
Radosc-cudny Piotrus

PIOTRUSIU, ALU STO LAT!!!

no to ponadrabialam....jedynie foty:)...padam dzis i jakos weny brak
U GIN OK - glukoza w porzadku wiecmoge sie nadal obzerac słodyczami:taniec1: (czy ja poczatku ciazy cos mowilam ze slodycze sobie odpuszcze bo dzidziulec tego nie potrzebuje?;))
spadam spac-buźka

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

witam

Anulka- milego i owocnego brzybobrania, kiedy mamy przyjechac na zupe grzybowa????hihihi

a ja nie wiem kiedy mi sie dzien zaczal, czy o 1.00 czy moze juz liczyc ta przerwe miedzy 3.00 a 5.00, myslam ze Ala pospi dluzej a tu przed 7.00 pobudka

od 3.00 byl ryk, marudzenie, nie wiem czy przez zeby czy dlatego ze chciala kaszke, w kazdym razie nie dostala, jak sie obudzila o 7.00 to dalam jej mleko (kaszki nie bylo w sklepie, wiec od 3 dni pija mleko mod znowu) ale wypila tylko 50-60ml, znaczy ze nie glodna badz znowu bunt z mlekiem, W kazdym razie o 9.00 kaszka,

to sobie popisalam, jakos tak mam ze zmeczenia ze zamiast milczec to sie rozpisuje

Paula- zdjeciam jestem usatysfakcjonowana!!!!!!!!!!!!!