Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

super Zuzia i Oliwka.
Agnieszka ja kiedy Wy emocjonowałyście się (dawno) kopniaczkami, oczekiwaniami, USG itd, czułam że u mnie inaczej - zajmowała mnie Uliśka i nie było czasu na takie celebrowanie swojego stanu. To norma! A Ty masz jeszcze Marianka :sofunny:

pozdrawiam gorąco, dobrej nocy i do jutra

witam i zmykam

martusia, witaj znowu, sliczne fotki!

piekna tez i Zuza i Gajka i Oliwka!! z depilatorem :lup: :D

oli,na Twoje foty sie nie zalapalam, poprosze o linka na gg plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

starletka, znowu do lekarza?? to do kontroli?? buziaki dla maluchow!!

aniolek, jak tam M?? dostal prace??

ann, to Marianek jeszcze u Agnieszki? wow!

co do mniejszego zainteresowania druga ciaza, tez potwierdzam, niestety mamy duzo innych rzeczy na glowie i nie mozemy zyc tylko ta fasolka, bo jedna -juz wykluta- jest przyczepiona do spodnicy i wola MAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

dobra, zmykam :D
juz nawet nie wiemgdzie co pisalam, szwy Natankowi sciagamy w poniedzialek za tydzien, w domu na dodatek, zeby dziecka nie stresowac nowa wizyta w szpitalu lub u lekarza...
no i Pan leniwiec Noah zaczyna sie puszczac stolu i innych podporek i chyba juz niedlugo zacznie czlapac sam. a ja wezme i wywale ten nasz salonowy stolik :lup: bo to nie na moje nerwy taki stres.....

buziaki!

dzień dobry :lol:

kolejny dzień "lenistwa na L4" czuje się coraz bardziej wyspana :Oczko:
chociaż wczoraj o 23.30 odwiedził nas mój wujek który jechał z czech.... myślałam że zawału dostanę... nie widziałam go jakieś 10 lat:lol::Padnięty:

justyna@
Aniołek a dajesz jakis syropek na kaszel ?

na kaszelek oprócz syropku prawoślazowego mamy też kropelki Tartephedreel

paula :lol: słodka Olisia:brawo:

gda, patusia spokojnego dnia

kacper pożarł kinderka i już cały brudny!!!!

moniq zaraz napiszę jak u M.

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob

Anulka- to poprosze o wiesci jak tylko wyniki beda w reku, trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

Moniq- moj leniwiec stoi przez 2 sekundy i tylko na miekkim, wiec pewnie na pierwsze kroki jeszcze musze poczekac, a moglaby juz zaczac chodzic, w wozku be a jak raczkuje to w ciagu sekundy mokre spodnie ma

milego dnia

Witajcie. W koncu mam chwilke zeby usiasc, ostatnio bardzo intensywny czas w moim życiu. W sobote urodzinki Amelki, bylo fajnie. Dostała szczeniaczka uczniaczka, grający nocnik fisher price, śliczną kurtkę i czapkę na zimę, trochę pieniążków i złote kolczyki. Mam opory zeby isc z nią do kosmetyczki, ale podobno teraz jest najlepszy czas, bo dziecko jest malo świadome i nie bedzie pamietało. Złapała się za pieniążki, czyli ma cos po mamusi :D
Na uczelni mam spore problemy, bo wszystko załatwiam na wariata. Z praktykami tez był cyrk ale juz jest dobrze. Po jutrze idę do onkologa i to mrozi mi krew w żyłach. dzisiaj zrobiłam sobie wolne bo ten dzień chcę przezyć z Amelką.dzisiaj się niczym nie przejmuję.
Miłego dzionka , bo ja zamierzam taki mieć :D

Gosiu- musi byc dobrze, daj nam znac po wizycie u onkologa i nie znikaj na tak dlugo, na uczelni pewnie wszystko sie powoli ulozy, tak jak z praktykami,
powiem szczerze ze nie przekulabym uszu dziecku, wole jak samo kiedys zdecyduje, jak bedzie swiadome tego, ale to moja opinia
poprosze zdjecia z urodzinek, dawno Amelki nie widzialam

Mada- fajnie z tym koncertem!!!!!!!!!!!!u mnie tez nocka do bani, pewnie sie dlugo to nie zmieni

AMELKO- sto lat!!!

Ja juz po lekarzu..........czekam na wyniki o 18tej :( Poki co serducho nadwyrezone i zmeczone,do tego paradoks bo niskie cisnienie 80-90/50-60......alarm odwolany z zapascia.....nerwobole zostaly...zaczynamy od magnezu i relaksu. Zobaczymy jak krew i mocz.

Aneczka-ja nie mam problemow z myciem zebow olisi, sama otwiera buzke i kaze szczotkowac. Tylko teraz jak ma tkliwe dziasla otwiera buzie i boi sie czy bedzie bolalo wiec ograniczam higiene do wacika.....

Milego dnia mamuskom :)