Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

brrrrrrrrrrr wlasnie sobie skasowalam posta:(

witam:)

widze,ze wczorajszy wieczor byl pelen zwierzen...
aniolku trzymam za was kciuki,za wasza milosc , ktora juz niejedno przetrwala i a i jeszcze niejedno wytrwa:) jesli moge zapytac -to ile lat w sumie M. mial do odsiadki?
jestem z Toba kochana:Usteczka:

justynko, patusiu, olimpijko zdrowka!

mineralka powodzenia w diecie! dlaczego Twoja rodzina nie pomaga Ci w sprzataniu domu?! do cholery niech tesciowka ruszy tylek! przeciez ty masz male dziecko, ktorym musisz sie zajmowac!

madus gdzie sie ukrywasz?!

u mnie juz lepiej, rozmowilam sie rano z rodzicami, wiec wszystko na dobrej drodze, szkoda tylko, ze mam tak malo empatycznego meza... no ale jak to mowia, rodzicow sie nie wybiera,a meza zawsze mozna sobie zmienic :):):)

buziole, ja ide poprac, poprasowac, wyszorowac BMW kLAUDKA...w koncu jutro swietujemy:)

https://www.suwaczki.com/tickers/qb3c20mm3qjwdkik.png

https://www.suwaczki.com/tickers/klz9gu1r7qog6xz9.png

dzien dobry, czytalam Was na raty robiac jednoczesnie kilka rzeczy i czuje ze nie spamietalam :duren:

Oliweczko buziaczki

Aniolek, k8i dziekuje za zaufanie, dzielne z Was dziewczyny i dzieki temu wszystko sie dobrze ulozy. A swoja sila mozecie obdzielic jeszcze wiele z nas.
K8i ...:Całus:
Aniołek ja to chyba czarownicą jestem bo czułam że Ci z tym właśnie ciężko... i trudno pisać

Fajne fotki Wikiego widzialam
Moniq fajny susełek u Ciebie, mój rano 30 minut jak ma wolę (bo przecież fajniej jest patrzeć co robi Siostra), potem na spacerku 40-60 minut, a wyjatkowo dluzej i do wieczora juz raczej 6 godzin aktywnosci. No ale nie mogę mieć pretensji, widać geny Mamusi
Inka masz znajomych w W-wie? Może Wy ich odwiedzicie i nas też?

Warszawianki patrzę za okno, deszcz nie nastraja radośnie, ale może jakoś przełamać tę pogodę, co byście powiedziały na poniedziałkową kawkę u mnie? Jeśli Wam pasuje to dajcie tylko znać czy np ok. 12.30 to nie jest za późno? (myślałam by jak będzie pogoda wcześniej wybiegać trochę Uliśkę i potem móc pogadać z Wami)

hej dziewczyny

my juz po obiadku.
aniolku ciesze sie ze nam powiedzialas prawde. przykro mi ze twoj maz jest w ZK. mam nadzieje ze szybko wyjdzie i bedziecie razem jako jedna szczesliwa rodzinka :Uśmiech:
k8i wspolczuje problemow finansowych. moze daj jakies ogloszenia do gazet ze podejmiesz prace.... albo moze wez jakies dziecko do opieki. bedziesz wtedy w domu ze swoim dzieckiem i dodatkowo wpadnie grosz :Uśmiech:. tu w irlandii matki czesto tak robia ze daja ogloszenie ze zaopiekuja sie dzieckiem.. a i dzieciom razniej :Uśmiech::Uśmiech
ann ja popijam taka herbatke. na szczescie mam tu polski sklep i bez problemu moge sobie tu kupic. a jak z twoim karmieniem piersia? dlugo jeszcze zamierzasz?

zycze wam milego popoludnia.. ide sie zdrzemnac bo objadlam sie jak swinka i umieram

Cześć babolki

Widzę że nadal zero wieści od MADY:Smutny:
Dziękuję za życzonka dla Olisi w jej imieniu:Śmiech:
My już po zakupkach domowych a teraz Olisia na spacerze z babcią a ja z M bierzemy się za gruntowne porządki bo nam chata się lekko zmechaciła:Kiepsko:

K8i Trzymam kciuki żebyś coś znalazła....Może zamieść ogłoszenie na pracuj.pl albo coś w tym stylu...
A tak swoją drogą to z tymi książkami niezła jatka, w życiu bym nie pomyślała że zatrudnią firmę windykacyjną za książki z biblioteki:Zakręcony::Szok:
Ściskam mocno i mam nadzieję że wyjdziecie na prostą.

ANIOŁEK Brawo za odwagę, ciesze się że tak nam zaufałaś.
Mam nadzieję że wszystko wam sie ułoży jak najlepiej i ta jego odsiadka nie zaważy na dalszym życiu.
Najważniejsze że to dobry człowiek.

INKA Kiecka diabelnie mi się podoba - serio - serio:Śmiech::Śmiech::Śmiech:
A Olisia przy ząbkowaniu lekko marudna ale bez przesady, obywa się na razie bez maści i środków przeciwbólowych.

OLIMPIA Świetna impreza.
Ale ty kinderbali zaliczasz kochana, jesteś naszą liderka bez dwóch zdań:Śmiech::Śmiech::Śmiech:

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png

Justyna, Martusia nie kończę, ale nigdy nie używałam, jakoś się samo produkuje i jak widać po Szymim chyba nie jest źle :Oczko: Moja Mama chciała zrobić dobry uczynek i mi kupiła, postawiłam w szafce i stoi, wczoraj wpadła mi w oko jak sięgałam po rzadko uzywane kakao. Martusiu chciałabym jak Ulę do roku, a może nawet chwilę dłużej bo odstawienie byłoby w chwili kiedy Ula pójdzie do przedszkola czyli zaczną się infekcje.

Dzień dobry - chociaż dla mnie nie jest dobry ale co tam..

justyna gratulacje ząbkowe

k8i - przykro mi bardzo - gdybym tylko mogła to pomogłabym - trzymaj się dzielnie -niestety wiem jak w życiu bywa ciężko :(

Aniołek :brawo: za odwagę - - dobrze jest napisać prawdę - to nic nie kosztuje - no może za wyjątkiem przełamania się - z całą pewnością będzie Ci teraz lżej - trzymam kciuki aby ten czas rozłąki szybko minął

Hej Gaduły!!!
Ale naklikane.
Ja nie mam ostatnio weny do pisania, więc jakoś się nie udzielam.
Chodzą słuchy, że egzaminu może nie być w tym roku, więc chodzę lekko wściekła, ale wszystko się ma okazać wkrótce.
Od września wracam do pracy, jeśli się okazę, że egzamu nie ma albo jesli sie nie dostane.
Od 5 maja będzie przychodziła niania do Kajtka. Będziemy mieszkać u mojej mamy - opiekunka z nim na dole a ja w gabinecie na górze nad książkami.
Kajtkowi idą dwie górne jedynki, ale jakoś bezobjawowo (oby tak jednak zostało).
Od środy zaczynam chodzić z kumpelami na salse, więc jeszcze się poruszam troszku.
Trochę Was podczytywałam, ale niestety za dużo tego było.

Aniołku, K8I szkoda, że mogę Wam tylko napisać, że będzie lepiej, że nie mogę tego obiecać. Szkoda, że mieszkam tak daleko i, że nie mogę Wam namacalnie pomóc. Musicie jednak wiedzieć, że jedno Wasze słowo, jedna prośba i macie we
mnie pomoc i dozgonnego przyjaciela. Trzymajcie sie Kochane - jestescie naprawde wspaniale i tego nie mogą zmienić żadne przeciwności losu :love:
Nefretete, Kronkiś :love::love:

Sorry, że tak skrótowo, ale jakoś się dużo dzieje.

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

Gość Agnieszka31

witam ponownie

Alka juz spi wiec chwilka dla siebie przed TV, na nic innego nie mam ochoty i sil

Ann- ja niestety nie moge spotkac sie z Wami i bardzo tego zaluje, niestety na 13.30 weterynarz do zwierzakow przyjezdza szczepic i odrobaczac cale towarzystwo. Bardzo mi przykro z tego powodu!!!!!!!!!!!!

Moniq- owocnego jutro handlowania!!!!!!!!!!!!!!!

Mada- witaj kochana!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje ze opiekunka sie sprawdzi