Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

:love:Moniq :love: Powodzonka w segregowaniu rupieci!!! nie pomogę, bo sama mam caly strych u mojej mamy zagracony :duren: Bede musiala to ruszyc na lato...blehh!!! zdrowka dla maluszkow!!! mam nadzieje, ze szybko przemina bolesne dolegliwosci!!! bardzo sie ciesze, ze szefostwo zostawia nasz watek w spokoju i zajmie sie czyms bardziej pozytecznym :lol:
Olimpijka ja tez dzisiaj kupilam na probe lody pinacoladowe - ciekawe czy sa smaczne. Ja kocham lody sorbetowe!!! zawsze latem robię pelna zamrazarke.
Kaska sliczne zdjecie niunki!!! fajna ma teraz fryzurke.

A ja wlasnie oglądam "Uciekające kurczaki" i jestem porobiona w gacie!! kocham ten film poprostu. Mężuś robi obiadek - żyć nie umierać.

Magda & Kajetanek
http://parenting.pl/galeria/data/500/thumbs/IMG_00263.JPGhttp://ticker.7910.org/as1cA6GrmRJ1110MzIxfDU2MWR8S2FqZWNpayAtIE91ciBMaXR0bGUgUHJpbmNlIGlz.gif4th B-Day

monikouette
uffff, wrocilam ze strychu
bo za tydzien u mnie w miescinie pchli targ wiec zaczelam przygotowywac pudla tego wszystkiego co sprzedaje, wszystkie ubranka do 9go miesiaca, sterylizator itp.... stare ksiazki, plyty, duperelki,
juz mam po uszy tego segregowania :duren: i konca nie widze

ja poprosze popcorn!!!! slodki czy slony???????? i lody tez!!!!!!!

slony oczywiscie bo lody byly slodkie :) a za duzo slodkiego nie przystoi heheh

madalenka
:love:Moniq :love: Powodzonka w segregowaniu rupieci!!! nie pomogę, bo sama mam caly strych u mojej mamy zagracony :duren: Bede musiala to ruszyc na lato...blehh!!! zdrowka dla maluszkow!!! mam nadzieje, ze szybko przemina bolesne dolegliwosci!!! bardzo sie ciesze, ze szefostwo zostawia nasz watek w spokoju i zajmie sie czyms bardziej pozytecznym :lol:
Olimpijka ja tez dzisiaj kupilam na probe lody pinacoladowe - ciekawe czy sa smaczne. Ja kocham lody sorbetowe!!! zawsze latem robię pelna zamrazarke.
Kaska sliczne zdjecie niunki!!! fajna ma teraz fryzurke.

A ja wlasnie oglądam "Uciekające kurczaki" i jestem porobiona w gacie!! kocham ten film poprostu. Mężuś robi obiadek - żyć nie umierać.

mogę spróbowac czy oby mdłe nie są :sofunny: :smieszne:

hej babeczki
troche czytalam i powiem tyle ze absolutnie sobie niewyobrazam zebysmy mialy sie teraz rozdzielic!!!!!!!!!!!!:Histeria::Histeria::Histeria::Histeria: i jestem strasznie zadowolona ze zostaje bez zmian pomimo tego ze nie pisze codziennie ale codziennie czytam
Wera juz odpukac zdrowa ale za to cala szyja wysypana w krostkach:Szok::Szok: morał 3dniówka a nie zęby ale ciesz sie ze juz koniec, od 3 dni nonstop i w nocy 39 stopni tragedia tak więc najwazniejsze zycze WSZYSTKIM POTRZEBUJĄCYM I NIEPOTRZEBUJĄCYM TEZ ZDRÓWKA
Dzisiaj bylam na zakupkach i do szafy doszla bluzeczka i komplecik bluzka ze spodnicą - wygląda jak z lnu z myslą na chrzciny które dalej stoją w miejscu :Rozgniewany::Rozgniewany: a i 2 pary butów
Mada Paula ile czasu chodzicie na steperze ? o widze ze moja kondycja jest do d..

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

nefertete, grunt ze zdrowie wraca:)
cos tej trzydniowki duzo wszedzie ostatnio:)
ja tam u nas obstawiam zeby bo do tego pupa jest w stanie katastroficznym, odparzona, prawie krwawiaca ale o dziwo wcale mu to nie przeszkadza :) i zrozum tu cos :)

pudla stoja juz poukladane, jeszcze tylko dwa i juz, no a potem nowa tura prania bo z tego wszystkiego znioslam wieksze ubranka dla Noasia
sama sobie roboty dokladam, taka glupia jestem :duren:

ale sie tu dzieje :Padnięty: nigdy za Wami nie nadaze w 100% (choc wszystko przeczytane), chyba ze na jakims urlopie od domu i pracy :Śmiech:

Moniq Zdrowka dla chlopakow!!!!!
ale Ty lubisz sobie dokladac pracy :Padnięty: ja sortowanie mam za soba, czesc wyslana do Krakowa, czesc odeslana do Szczecina i wieczorem jeszcze paczuszka dla forumowej ciezaroweczki Marcoweczki. I bede na biezaco. U nas ubranka kraza. Szymi czesc ma po Marcowkowym synku, Ula po mojej chrzesnicy, Uli ida do Marcowkowej dziewczynki itd.
Nefretete no to dobrze ze trzydniowka za Wami, super z zakupami, pokazesz?
Kaska super fryzurka Aluni

co do slodyczy, to ja znow tonami pochlaniam ptasie mleczko waniliowe

ann, ptasie mleczko waniliowe :duren: uwielbiam!!!

a co do ubranek, u nas tez zawsze kraza ale teraz niestety nie ma juz nikogo zafasolkowanego, i nie zanosi sie, wiec pare fajnych ubranek sobie zostawiam na pamiatke a reszta niech sluzy za grosze innym mamusiom:) no bo jakbym byla w Pl to bym na pewno nie jednej foremce mogla podeslac, a tak to bym sie wykosztowala za koszta przesylki wiecej niz za to co w paczce...

madalenka
Olimpijka
o obiad ugotowalam ......tyle ze sprzatania :)

za to mam chytry plan pokonac everest bo nastepna tura sie suszy i pierze a do prasowania ogrom:)

ja na stepie robie 3500 w 25min i di tego streching

Wychodzi, że robisz 2,3 kroku na sekundę.....masz tempo.....

tak madzia
staram sie robic kolo 120-140 na minute no i co wazne
2500 robie tylko do polowy i b. szybko a reszte na pelnym
no a po 11 latach biegania nie czuje nic oprocz lydek:)

kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wielkie ale to przeogromne SORRY zamoja nieobecnosć!
no naprawdę nie moge sie zebrać w sobie,żeby coś napisac na forum. dopiero dzisiesza reakcja Ann na gg mnie zmobilizowała,aby szepnać Wam kilka słów.

i ja ogromnie sie cieszę,że wątek sierpniowo-wrześniowy zostaje nierozdzielony:Oczko::Oczko::Oczko::Oczko::Oczko::Oczko:

przepraszam,ze nie odpiszę na każdy osobny post,ale niestety nie pomnę wszystkiego:Smutny::Smutny::Smutny::Smutny::Smutny:

wszystkim zdrówka zyczę,bo widzę,że co i rusz jakaś osóbka chora:Smutny::Smutny::Smutny:(Olimpia,Paula,Bartuś,Noaś, zdrowsza Weronisia,biedak Wiktorek,kochany Jasio i ktoś jeszcze nie najzdrowszy,bo mi chyba umkło?)

tak jak Ann napisała,byłyśmy wczoraj u lekarza,bo patula zaczęła pokasływać (na szczęście nie było żadnego dzieciaczka chorego w przychodni:Histeria::Histeria:).ale (odpukać) to tylko katarek i nie musimy się przejmować;)

każdego dnia widziałam piękniste zdjecia (a szczególnie tak rzadko widziane zdjecia Michałka Mkarasowskiej,piękny kostium Majeczki,śliczną fryzurę Alusi,braci N,Zuzanki an bujawce,Kajtula w pięknym KOLE?,karmiącej Ulci,Wiktorka z dziewczynami w palmiarni,Oliwki w różowych dzwonach,bosz bosze niepamietam więcej:Padnięty::Szok::Zakręcony:aaaaa i MAjuni na balkonie!!!!)

z nowosci Patulowych napiszę:
-stoimy przy wszystkim czym sie da (szafka,kanapa,stół,brodzik,sedes,kosz na brudną bieliznę itp...)
-machamy ręką na pożegnanie (po uprzednim zastanowieniu sie czy wogóle warto tej osobie pomachać; hihihi,mojej bratowej Pati nie macha,czym sprawia mi niezmierna radośc:Oczko::Oczko::Oczko::Oczko::Oczko:)
-same wychodzimy z fotelika samochodowego,czym przyprawiamy mame o zawał serca
oczywiście kręcimy głową "nie,nie,nie"-ale to już od kilku tygodni
no i chyba tyle naszych ciekawostek:Nieśmiały::Nieśmiały::Nieśmiały:

ja z moja odchudą czekam na poprawę pogody,gdyż wyciagnełam rower i wstawiłam go do nas do mieszkania (wobrażacie sobie kochne dziewuszki,że wstawiłam wielkiego górala do tej małej pścinki,jaką jest moje mieszkanie:Oczko::Oczko::Oczko::Szok::Padnięty:)
zamierzam gnac nim przez Warszawę,tylko jak ktos nam pożyczy pompkę do kół,bo oba sflaczały;)
no i L-karnitynka kupiona(ale taka z apteki w tabsach,bo ta co pokazywała mi Nefretete nie była dostępna dla mnie-sklep mi przed nosem zamknęli:Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły::Wściekły:)

bardzo sie cieszę,ze Mkarasowska sie częsciej udziela:D widać my tak na zmianę aktywne na forum;)

chciałam jeszcze powidzieć,że naprawde jestem z Wami każdego dnia i przeżywam wszystko z Każdą z Was na bieżąco,ale tak jakoś nie mogę sie udzielić:Płacz::Płacz::Płacz::Płacz:czasem nawet nie wiem co napisać!!wiem,ze to błaha wymówka,ale tak niestety jest :(czasem tak fajnie sobie piszecie,żartujecie sobie,ze aż cały ekran potrafię zafaflunić sliną od śmiechu,a sama nie potrafię czegoś tak elokfentnego napisać;(nawet nie wiem ,zcy dobrze napisałam to oststnie słowo???:Szok::Szok::Szok::Szok:
no dobra nie zaśmiecam i ide powyciagac płyty spod biurka,które patrych nawrzucała mi podczas pisania tego postu:Szok::Zakręcony::Padnięty::Histeria:

całuję Was gorąco!!!

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

Nefretete cieszę się że Wercia czuje się już lepiej. Pochfelisz się zakupami?? :)

Olimpijka no ja bym nie dała rady jestem pełna podziwu dla ciebie :brawo:

Ann, Moniq będę wredna i wproszę się na ptasie mleczko :Nieśmiały: :Oczko:

justyna@ ja daję Ali surowego banana w różnej postaci, albo daję w łapkę do ciumkania, albo wcieram do jabłka z biszkoptem, ostatnio nawet wtarłam do kaszki malinowej i wcina z apetytem.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/24565.png