Skocz do zawartości
Forum

STYCZEŃ 2009 - zaczynamy

Rekomendowane odpowiedzi

Aj. Agus... Tak wyszlo.
Ale na kreseczkach wszystko bylo na bierzaco co u mnie. :le:
Najpierw dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, jeszcze tego samego wieczoru trafilam do szpitala - poronilam. Pozniej odcieli mi neta. Pozniej jeszcze zmarla Haneczka. :le: :le::le:Siostrzenica Marzenki. Teraz w czwartek byl pogrzeb. Jedyne co dobre to ze Oli juz po operacji i juz w domu. Byl kryzys pewnego dnia i szykowali na najgorsze ale wyszla z tego i w piatek wrocily z Marzenka do domu.

Witam Was :)
tak chciałam wczesniej zajrzec ale sie pochorowałam. W czwartek całą noc wymiotowałam i głowa mni bolała jak niewiem co.... 6 tabletek zżarłam i nic nie pomogło... ale juz jest ok.

adus i mi przykro bo naprawde życie Cię nei oszczędza :( Ale fajnie ze pomału juz cos sie układa. Praca a i napewno jak pójdziecie na swoje to będzie Wam lepiej bo niema jak swoje. "ciasne ale własne". A to gdzie bedziecie mieszkac?

agalilia zazdroszcze Ci chciałabym na takim "pustkowiu" mieszkac :) cisza spokój :) Chyba ze cos mi sie pomyliło

adriana8899
Wiesz co? Ciezko to okreslic. Po zachowaniu widac ze sie ocieplilo. Ale po slowach i stosunku do mnie wszystko po staremu.
A jak tam Lilus?

Adus pomalutku a bedzie ok :) zapytała bym dlaczego masz takie stosunki z rodzicami ale po co rozstrząsac to, ważne ze pomału cos sie zmienia :)

Szani
adriana8899
Wiesz co? Ciezko to okreslic. Po zachowaniu widac ze sie ocieplilo. Ale po slowach i stosunku do mnie wszystko po staremu.
A jak tam Lilus?

Adus pomalutku a bedzie ok :) zapytała bym dlaczego masz takie stosunki z rodzicami ale po co rozstrząsac to, ważne ze pomału cos sie zmienia :)

Bo ucieklam z domu. Ojciec mnie bil i ponizal wiec jak mialam mozliwosc i bylam pewna ze Krzysiek mnie kocha i ja jego tez i ze chcemy byc razem to ucieklam.

Ada odwazna z ciebie kobitka. Moja Lila to juz prawdziwy cwaniak zaczyna stawiac pierwsze samodzielne kroczki, na paluszkach niczym baletnica.
Szani ja nie mieszkam na pustkowiu a w malym miasteczku kolo granicy z niemcami. Choc ogolnie to tu wokolo wszedzie sa lasy. Nie mieszka sie zle tylko ze czasami nuda moze zabic i nie ma zadnego supermarketu wiec na wieksze zakupy musimy jezdzic 20km.

http://www.suwaczek.pl/cache/c367ad7e73.png

Aniu no zle wyszly. W czwartek i piatek robilam testy a w poniedzialek bylam u lekarza. Stwierdzil ciaze. We wtorek mialam jechac na usg, mocz i krew. Pisalam Wam ze krwawilam co jakis czas. Wieczorem w poniedzialek zaczelam krwawic mocno i okropnie bolal mnie brzuch. Pojechalam do szpitala. Przy przyjeciu na samolocie powiedzieli ze jest zle a na usg po paru godzinach ze tam juz nic nie ma...
Z testami jest tak ze jak sa negatywne to jeszcze nic pewnego, ale jak pozytywne to juz 100%.