Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Tinkuś... dobrze by było jak byś najpierw dała nick ..potem suwaczek a potem date porodu... tak zeby wszystko bylo kolo siebie :) a na końcu albo gdzies w środku płeć dziecka :love:

aa.dziewczyny jak bedziecie tince wysylac kody suwaczkow to nie wysylajcie jej calego bo dostanie w formie obrazka . zrobce gdzies jakas przerwe czy cos...., zreszta w pw mozecie tez podejrzec jak wyglada wiadomosc :)

no to chyba na tyle .... :D

agmi
Izabelin, wszystkiego naj z okazji Twojego święta :D
Niech się spełnią Twoje marzenia, spokojnej ciąży i dużo radości w grudniu :)

Ojojoj na grudzień to się nie wyrobię :Śmiech: pełnię tu rolę obserwatora, dobrego duszka i wróżki :Oczko::Uśmiech:

Cisza spokoj... ja już w łóżeczku....

pojawie sie tutaj jutro....

no i przy okazji... Tinkus daj znać jak tam po usg... jestem strasznie ciekawa czy nosisz pod serduszkiem chłopaczka czy dziewuszke :love:

No i oczywiście wszystkiego naj z okazji rocznicy.... :Całus: oby każdy kolejny rok był coraz bardziej szcęśliwy i pełny miłości :love:

No to dobranoc :Całus:

Oj Tinkus Tinkuś... też bym się martwiła gdyby to mnie pszczoła użądliła. Tyle że ja mam taki problem,że strasznie puchne od użądleń. Dlatego gdy w poblizy mnie jest jakaś pszczoła zawsze panikuje ;p

A... tak pozatym dziewczynki witam z rana.... Ja się obudziłam z adriana budzikiem czyli o 5:15, a skoro nie mogłam zasnąć postanowiłam się nie męczyć. Dzis pogoda do bani. Naprawde jest chłodno. Ale to dobrze bo wczoraj duszno było.

Wczorajszy dzień miło spędziłam. Wkońcu sporo sobie z Adim poważnie pogadałam, przegrałam z nim dwa razy w monopol :Zły:

Standardowo w nocy spac nie moge ... :Smutny: a juz myślałam że chwilowo mam to z głowy :Padnięty:

Martwi mnie tylko ciągle ta ostatnia wizyta u ginekologa. Mam nadzieje że usg w czwartek uspokoi moje nerwy.

Tinkuś czekam z niecierpliwością aż ty dziś z usg wrócisz... koniecznie daj znać!!

Tata nie obija się z remontem... napwno w tydzień się uwinie :) i dobrze bo nie moge sie doczekac kiedy wkońcu skończy się ten bałagan i kurz... a najgorsze przedemną...czyli szlifowanie scian :Histeria:

Dobra ide poleżeć... może zdrzemne się ;p