Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

NuSiAaa
SuzyMummy
NuSiAaa
hej porannie....

a ja juz spac nie moge od nawet nie wiem już której....

siedze właśnie i nagrywam plyty... tzn. wszystkie dane z laptopa przenosze do braciszka na kompa i tu nagrywam... a powod?? laptop mi sie zrypal więc tera wogóle bede miała ograniczony doste p do neta... napewno bede mogła tu zaglądac do 15:00 a potem to juz dobra wola mojego brata ....(czyli ciężko bedzie)

Wczorak dziwnie sie czulam... juz nie wiedzialam co o tym wszystkim myslec... Fifi jakos tak dziwnie sie wiercil bo czulam jego ruchy tylko na dole... tam gdzie niby ma glowke...
teraz tez moze bym spala ale wariuje i wariuje... :love:

jejus mam juz dosyc...
musze na dniach pojechac do szpitala i wrazie czego zapytac ile dni po terminie trzeba sie u nich stawic bo jak zauwazylam roznie to sobie szpitale wymaja (5-14dni)
w poniedzialek wizyta u ginka...ciekawe czy doczekam

tak sobie myslalam ze jak mam sie wzorowac pierwszym terminem czyli 20 grudnia no to do stycznia nawet przenosic bym mogla :Padnięty::Histeria::Szok:

i zle i dobrze...

no nic...adi sobie spi w najlepsze..... a mnie juz zgaga meczy.. w nocy tez dawala o sobie znac ale nie az tak...

tak wiec ide zajac sie dalej przerzucaniem moich zbiorow i poszukac jakiegos jedzenia i picia :D

kurde dla mnie to sie wydaje całkiem idiotyczne takie przenoszenie po terminie od 5-14 dni... no bo patrzcie... juz 40 tydzien ... to znaczy ze dziecko jest w dobrej formie ! po co to czekac?!?!

moj lekarz mi od razu powiedzial ja nieczekam dluzej niz 3 dni... i bylam zadowolona no ale Michelle i tak zdecydowala ze chce tydzien wczesniej hehehe

a no widzisz suzy.. a skad pewnosc ze dziecko jest przenoszone.. masz przeciez ta rozbierznosc 2 tygodni.. nigdy nie ma sie 100% daty porodu...

Nusiaaa mnie sie wydaje ze to juz nie te czasy na takie pomylki 2 tygodniowe to raz !

a po drugie dwa tygodnie wczesniej to w sumie jak nie wczesniej ?????? !!!
a po co ryzkowac i siedziec te dwa tygodnie ???

takie moje zdanie

SuzyMummy
NuSiAaa
SuzyMummy

kurde dla mnie to sie wydaje całkiem idiotyczne takie przenoszenie po terminie od 5-14 dni... no bo patrzcie... juz 40 tydzien ... to znaczy ze dziecko jest w dobrej formie ! po co to czekac?!?!

moj lekarz mi od razu powiedzial ja nieczekam dluzej niz 3 dni... i bylam zadowolona no ale Michelle i tak zdecydowala ze chce tydzien wczesniej hehehe

a no widzisz suzy.. a skad pewnosc ze dziecko jest przenoszone.. masz przeciez ta rozbierznosc 2 tygodni.. nigdy nie ma sie 100% daty porodu...

Nusiaaa mnie sie wydaje ze to juz nie te czasy na takie pomylki 2 tygodniowe to raz !

a po drugie dwa tygodnie wczesniej to w sumie jak nie wczesniej ?????? !!!
a po co ryzkowac i siedziec te dwa tygodnie ???

takie moje zdanie

no wiesz.. o ile dobrze pamietam to ktoras z grudniowek co urodzila WCZESNIEJ pisala ze lekarz pediatra stwwierdzil po dziecku ze raczej jest przenoszone a nie niedonoszone..wiec roznie to bywa...

a i pomylki sie zdarzaja...

tinka_20
Nusiu moj nadal do brzuszka nie gada...:(((((
A czasem to nawet mam wrazenie, ze do niego to nadal nie dociera, ze zostanie tatusiem...

A co do terminu to i Nusia ma racje i Suzzy :)))))

a moj gada jak najety... smieje sie bo jak Fifi za mocno sie wypnie "na niego" to mu klapsiki sprzedaje (oczywiscie takie niby i to w moj brzuch ;p )

wczoraj wieczorem gadal z brzuszkiem i mowi tak " Filipku wychodz juz z brzuszka bo nie moge sie doczekac spacerow z toba i pochwaleniu sie wszystkim jakiego mam synka" ale to bylo mile :Nieśmiały:

co do terminu.. no przeciez nie bede sie klucic ze ma byc jak ja chce..po prostu roznie to bywa...

tinka_20
A mi niestety nie.....to tak w zartach. ale na powaznie, chcialabym urodzic wczesnie, bo tak to jak przyjedzie siostra z Wawy z blizniaczakmi to chcialabym i z nimi spedzic swieta, a tak to roznie bywa....

rozumiem cie dobrze....

tez bym chciala wczesniej a tu coraz blizej terminu i co...

no chyba ze moge po swietach...byle by na swieta w szpitalu nie byc :(

no witam
w ogole nie zmrozylam oka ;( chyba sie zaczyna u mnie albo tylko tak o moje cialo sobie zartuje ze mnie... cala noc co 2 minutki do kibelka , skurcze jakies takie nieregularne ale tak cholernie bolesne ... a czop to normalnie wylewa sie ze mnie...

qrde ja to nie wiem jak z tymi wodami plodowymi jest ja mam wrazenie ze sie sacza ale czy to to czy poprostu juz mi cewka moczowa szwankuje eh ....

dzisiaj wizyta u poloznej moze ona cos mi doradzi ... bo zeby te skurcze jakies takie mega bolesne byly to raczej nie.... ale meza do pracy nie poslalam tak na wszelki wypadek hehe

http://www.suwaczek.pl/cache/99235a4241.png