Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Samo krzesełko - nocniczek mamy podobny - taki tronik (Piotrusiowy) - bardzo polecam - później robisz z niego podstawkę i nakładkę do toalety.
A krzesełko wydaje dużo różnych śmiesznych dźwięków, kiedy naciskasz na kredki, jest po polsku i angielsku.

Kasia - może za dobra jesteś ;) - poważnie - może się boi, że nie będzie już tak łatwo.

A problemy nie miną szybko. To barfdzo poważne problemy zdrowotne. Piszę tak tajemniczo, bo wiem, że nikt wtajemniczony nie życzyłby sobie, żebym cokolwiek pisała. Ale o dziwo ja - zawsze szybko w panikę wpadająca, jeszcze żyję. Mało tego, po czterech ciężkich dniach mam wreszcie dobry dzień. Pomimo, że wiadomości są coraz straszniejsze.

Agnisia - szybciutko ten czas mija, ale i jeden i drugi to moje dzidziusie ;)

kdrt- a z tymi facetami tak już jest tak źle tak nie dobrze. do mnie wczoraj dzwonił D szef czy niechce przyjść na jeden dzień(D ma dzis wolne) to zaczol zaczoł stękać że woli zeby została w domu ze to ze tamto bla bla bla. a jak tak to medzi ze dobrzebyłoby zebym jakaś prace miała bo kasa potrzebna kurde i badz tu mądry!

Eulalio- będzie dobrze, 3ba w to wierzyć a co do Twoich dzidziulków będą mieli po 20 lat a dla Ciebie i tak będą tacy malutcy hihi taka juz natura matki w ogóle to mi sie wydaje ze kobiety bardziej za synami nie zrozumcie mnie źle ale jak obserwuje moich znajomch to matki za synami a córki za ojcami chyba bardziej nie wiem może źle myśle

kdrt a jaka fontanne zamówiłaś?

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Kasia pytasz ile razy dziennie dajemy mleko.
My ok 3 razy, ale Adaś rano i wieczorem dostaje kaszkę też na mleku modyfikowanym.
A Ty karmisz piersią jeszcze, prawda?
Myślałam, że mi będzie trudniej, bo naprawdę miło wspominam dłuższe karmienie Piotrusia, ale nasza więź z Adasiem jest meeega mocna :)

I niestety, ale biorąc pod uwagę to, co pisałyście o mężach ja powinnam czasami wziąć do siebie. Mój mąż wstaje od dłuższego czasu do Adasia. Nie wiem ile to trwa. Dwa miesiące?
Dlatego twierdzę, że nam dobrze śpi...

Ja na głowie mam Piotrusia, który od czasu urodzenia Adasia bardzo się do mnie zbliżył.
W nocy targa kołdrę i poduszkę :) i wrzuca to wszystko na nasze łóżko ;) i do rana mamy pasażera na gapę :)

Cafe - poprostu módlcie się proszę - jeśli wierzycie - za osobę, która mi się rozchorowała. Módlcie się proszę. I za osoby, które przy niej są 24 godziny na dobę.

A mi Piotruś na kolanach przy oglądaniu zdjęć usnął. Maleńki mój.
Mężuś Adaśka usypia.

Biorę się właśnie za przeglądanie i obróbkę zdjęć do albumu, bo z Adasiem nie mamy ani jednego zdjęcia wywołanego. Masakra, co?

Tak jeszcze tylko powiem - zdrowie to przepustka do wielkich rzeczy.

A co u Ciebie Cafe, dawno nie rozmawiałyśmy

Agnisia taką PLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁKAMI PIŁEK BESTSELLER (2033555681) - Aukcje internetowe Allegro
A co do obrażenia się na kaszki przerabiałam to 3 tyg temu hihi. Odstawiłam kaszki całkowicie na 1,5 tyg i teraz Adaś znowu wcina je z wielką chęcią.

Kurcze to ja nie wiem czy mleka za mało nie daje mleka bo Adaś dostaje 1 butle, 1 cyca i 1 kaszke na mleku.

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

kdrt mysle,ze ok
nasi tez jeszcze kache wcinaja,obowiazkowo
a mleka pija dwie flachy a nie trzy
czasem jeszcze trzecia rano ale rzadko
raczej dzien zaczynamy od kaszki wlasnie

u nas szalu nie ma z innym jedzenie,zupy sa ok
ziemniaki z ryba czy z miesem i warzywami juz srednio
ale pracujemy nad tym
chleb tez bez szalu-na pewno nie stapi sniadania czy kolacji