Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

czesc...no niestety, nie udało sie. ale tez nie było źle.

zastanawiam sie czy kupic sobie karnet z basenem i sauna czy na fitness i zumbe...ale chyba zacznę pływać, bardziej się relaksuję. muszę się za siebie wzziąć, bo mnie depresja łapie. m. shcudł już na dukanie 13kilo!! kosztem paznokci, codziennego bólu głowy i bólu brzucha. już nie mam siły do niego gadać i tłumacyć.... ja za to znowu 2kg na plusie. siedzenie w domu mnie zabija, nie chce mi sie nic oprócz płaczu i wpieprzania czekolady. muszę się stąd wyrwać .

u nas też pięknie. pójdziemy z Radem na chwilkę, chyb już można...nie kaszle i nie ma kataru...tylko jesszce troszkę rzęzi...ale o wiele mniej :)

cafe, dopiero teraz do mnie dotarło że masz w domu 4 chłopow!!!!i Ty sama, bidulka! :)

wyśnił mi się dzisiaj w nocy remont.... tylko skąd na niego wziąć?

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Dzień dobry :)
U was dziś ładna pogoda a u mnie ciemno i mgła.

Cafe daj znać jak po lekarzu.

Fajnie że ze zdrówkiem Radka już lepiej.

Zdrówka dla Ulci. Jak się dziś miewa?

Eulalio jak się dziś czujesz?

My wczoraj jak zwykle rodzinnie. Adaś miała jakiś gorszy dzień i marudził po południu strasznie. Jak powiedziałam m. że czasami mamy takie całe dni to widziałam że z ochotą wychodził dziś do pracy hihi.
A nocki już lepsze bo ząbki wyszły i już nie męczą w nocy.

Wczoraj teściowa zaprosiła na urodziny teścia ale oczywiście kto ma upiec ciasto - JA!!

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

cafe no, wyglada super, przystojniaczek;) ale co z tego jak paznokcie, to nie dość że się łamią, to go bolą. optrócz tego to ciągłe narzekanie na ból głowy... jak bedzie tak dalej to go siłą na badania zaciągnę, żeby wiedział co sobie robi.

cafe i luz. nie ma co się przejmować :)
my będziemy "roczkować" w styczniu. jeszcze kupa czasu :)

radziul śpi... budzi się to idziemy na spacer :) i po pastę do zębów bo reszcina zostałą :P

No właśnie dziewuszki - jak wasze maleństwa? Jak Ula, jak Radzio? - spacer kiedy jesień taka piękna jak najbardziej :)

Cafe - oby Ci chłopcy jak najszybciej wyzdrowieli! Najważniejsze, że osłuchowo w porządku

A ja kiedy kładłam się spać przedwczoraj myślałam, że to dopiero początek choroby i co?
I okazało się, że rano obudziłam się jak nowonarodzona. Dlatego spokojnie mogłam jechać do pracy, a później pojechalismy na cmentarze. Piękne są w to święto - znicze to takie świadectwa pamięci. To takie optymistyczne w ludzkim losie.

Krawatek - dzisiaj robię zakupy na allegro przez Ciebie zareklamowane. Wreszcie :)

Miłego dnia :)

Dzień dobry

Koszmarna nocka za mną.
Werci idą zęby..marudna,nie spi...tragedia.
Teraz usnęła a ja pomału sprzątam,chociaż najchetniej poszłabym spać.
Dobrze,że gotować dziś nie musze(wczoraj wszystko sobie porobiłam).

cafe zdrówka dla chłopaków.

Dla Wszystkich dzieciaczków zdróweczka

witam Dziewczynki.

u mnie nastawienie raczej średnie, głowa mnie boli jak szlag. wczoraj gratisowo potworna kłótnia z m. już mi dzisiaj troche przeszło, ale zobaczymy jak przyjdzie z pracy. osioł.

zaraz do urzędu idziemy, bo mamy przeterminowany dowód tymczasowy :P był ważny do wrzesnia, ale jakoś nie było nikomu po drodze żeby odebrać zwykły....także idde w koncu z Radziem na spacerek.

hihihih właśnie kichnęłam... a że miałam kawę w buzi to wszystko splułam:D

no właśnie, Eulalia, co kupujesz??

życzę grzecznych i zdrowych dzieci!!!

cafe dobrze wiem co to brak weny. ja muszę oddać książki do biblioteki śląskiej a nawet do nich nie zajrzałam. jestem wstrętnym leniem. tkże dzisiaj chyba pojadę z Radem do katowic, a przy okazji może do smyka?? ciocia dałą Radziulowi bon na jakieś ciuchy cy cos, trzeba wykorzystać;)
a jak Twoje prawko??

a ja na etapie poszukiwania prezentow i na roczek i na swieta
bo wszsyscy pytaja co kupic,co kupic
z chrzestna czarka ustalismy,ze kupuje wieeeelkiee pudlo lego duplo,fajnie to to prezent na lata a i mozna pozniej rozbudowywac - bo jest masa ciekaweych zestawow
olek nie ma duplo
ale juz buduje ze zwyklych lego i pewnie przez wiele lat jeszcze bedzie budowal

nie chce pierdol,bo to strata kasy

Kupuję grę planszową dla mnie i męża.

Lego - super sprawa - bawię się z Piotrusiem praktycznie codziennie :D - a niedawno kupiliśmy i baaardzo fajna sprawa.

Wszędzie tak pięknie?
Świeci słońce, pewnie syn zmusi mnie na spacer :)

A Wasze dzieciaczki też zgrzytają z zadowoleniem nowowyrośniętymi zębolami? :)

WITAM SŁONECZNIE
pogoda u nas piękna a my w domu;(
Ulka już lepiej, dziś nie ma temp :D:d ale wczorajsze usypianie było prawdziwą męką skromne 2 godz się z nią męczyłam za to kochane dziecko spało dzis do 10 :) w nocy też bez pobudek takze zrekompensowała mi wczorajszy wieczór.n a teraz dorwała sie do miski z prasowaniem i robi rozpierduche na całe mieszkanie.

ehhh nic 3ba wziąść sie za obiad, niechce mi sie jak diabli i pewnie bym nie robiła ale D załatwil sobie wolne wiec obiad musi byc;/

miłego dnia

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png