Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Dzieki kobitki;)
byliśmy na pomocy doraźnej i nie jestm nic madrzejsza tzn lekarka stwierdziła ze osłuchowo ok gardło też, zapisała bactrim ale na razie sie wstrzymam z podawaniem wydaje mi sie ze to jest za silne a jak ja słysze no podamy tak zapobiegawczo to az mnie strzyka.
zęby do tej pory przechidziła bezobjawowo wiec cieżko stwierdzic zy to zebiska czy 3dniówka, poczekam do srody i zobaczymy teraz bidula padła i śpi.

krawatek- super ze z Radziem lepiej.

cafe- zazdroszcze spcerku, ja wyszłam na chwile i na prawde było pieknie a my niestety w domu;( no ale co zrobic mus to mus.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

o kule... ale noc...
rado sie budził co godzinę z wrzaskiem... dziwne że teście nie słyszeli...

pojechali już. wstali po 5 i po 6 już pojechali, nawet śniadania nie zjedli... nie wiem co zrobie z tymi wszystkimi kielbasami...łazanki?? :P
rado już broi, ja ledwo siedzę.
w sumie było miło, teściowa do rany przyłóż, teściu mi nie przeszkadzał, szwagierka spoko, moja rówieśniczka,a nawet starsza o kilka miesięcy ;)i trochę mi jej żal, bo teraz ją porównują do mnie, że rodina, że dziecko, a ona nawet chłopaka nie ma... a niech se każdy robi co chce ;)

Agnisia jak z Ulką?? my mieliśmy bactrim, ale jakoś nie pomógł....chyba za słaby jest.

muszę się pochwalić:Rado robi kroczki!!! oczywiście jak się trzyma łóżka albo barierek w łóżeczku, ale to jest takie fajne :) :P :D mój kochany :)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Dobry
Koszmarna nocka za mną..
Dziewczyny(Pati i Karola) co chwile budziły się z płaczem-jak nie jedna,to druga.
Nim je uspokoiłam to Weronika się budziła- i takie kursowanie z jednego pokoju do drugiego.

cafe moja różnie spi w dzień.
Raz potrafi do 2 godzin ale częściej są to drzemki pół godzinne.
Agnisia jak Ulcia?U nas lekarka Bactrim przepisuje na wszystko.
krawatek Brawo dla Radzia za kroczki-niedługo będzie śmigał:D

Arisa a czemu tak się dziewczynkom robiło?? oglądały wieczorem jakis film ??
zapomniałam napisać, że Radowi się oczywiście dostało:) dostał sorter w kształcie samolotu i jest nim zafascynowany :) i jaeszcze super czapkę z reserved. plus cały wór użwyanych ubranek. jakaś koleżanka teściowej dała po synu:) większosc jest fajna, jakieś bluzy, spodnie itd.. cęśc zniszczona, ale tesciowa sama mówiła ze na smaty albo coś :P wogóle to bała się że się obrażę, że mi używki daje, a ja się baaardzo ucieszyłam, bo rado bardzo się brudzi i niszczy, to ma teraz mnóstwo ciuchów do niszczenia i brudzenia:) extra :) no i oczywiscie zostawili radowi kupe kasy. kupie mu za to bujak albo coś ;)

Zebym to ja jeszcze wiedziała co im sie działo?
Nic nie oglądały-ja wczoraj na tasiemce się gapiłam(no chyba,że po nich:D).

No to się Radziowi dostało:wink:.
Masz już jakiś bujak na oku?
Moja też strasznie niszczy ubranka:frown:.
Na szczęście po domu mamy takie szmatki.

Hej dziewczynki :)

Krawatek - super prezenty :) - ja też używkami bym nie pogardziła, ale mimo wszystko zawsze sama muszę dzieci obkupić :) - na prezenty nie mam co liczyć :)

Arisa - mi Adaś ostatni źle sypia - właśnie przebiły mu się górne jedynki - dwójki są już duże, więc wygląda bosssko :)

Agnisia - niech się Twoja córcia trzyma zdrowo!

A ja wylądowałam w łóżku. W nocy wymiotowałam potwornie nawet po napiciu się wody. I do tego biegunka - koszmar. A teraz bolą mnie nogi jak na grypę.

Oczywiście przyszła mi myśl o ciąży. Ale raczej nie. Tym bardziej, że te objawy grypy mam teraz

Miłego dnia :)

widzię, że to dziwny i marudny okres życia naszych dzieci :)

Eulalio, współczuję, pewnie jelitówka...ehhh..

disiaj jest przepiękna pogoda, ale chcę jeszcze 1 dzień z radem w domku posiedziec, już mu katar przeszedł!!! pierwszy raz od 2 miesięcy nie ma kataru.....w sumie to i tak jesteśmy sami. M. pojechał z rodzicami na groby do włoszczowy.

Arisa a co do bujaczka, to mi sie podoba taki, ale m. by mi łeb urwał...spróbuję przzeforsować, ale zobaczymy ;) podoba mi się że jest siedzisko i niewielka możliwość żeby się uszkodzić :) :
BUJAK EMILY KNORR BABY wysyłka gratis ! (1908417254) - Aukcje internetowe Allegro

no niestety myślałam, że wstanę - nie dam rady

Pogoda rzeczywiście piękna, szkoda, że z niej nie skorzystam. Ale może uda mi się mężusia namówić, żeby dzieci na spacer zabrał.

Poza ryżem nic nie jadłam, głowa mnie boli i leżę półżywa.

Dzięki za życzenia zdrowia. A jutro muszę działać na 100%

Krawatek - bujaczek śliczny - nawet nie wiedziałam, że takie są. Ale chyba bałbym się, że mi się Adaś wygnie i przewróci. Ale wiesz - jeszcze rok temu bałam się, że Piotruś spadnie z konia bujanego, więc może to problem z moją głową ;)

witam i ja
nocka kiepska mała poszła spać grubo po 1 walczyliśmy z tem 39,2 koszmar. dzis poszłam z nia 2 raz na pomoc draźną ale zadz ze chce pediatre i faktycznie przyjeła ja bardzo fajna lekarka obadała obejrzała na wszystkie str powiedziala to sam co ja ze na pewno nie zebe na tak wys tem. i sie okazało ze ma garło i migdałki zawalone. a wczoraj kobieta nam powiedzial ze jest czysto :Real mad:
ale ta zrobiła na mnie dobre wrażenie i wierze jej. dała antybiotyk.

Eulalia- zdrówka życzę, może herbate z imbirem sobie zrób.

krawatek- bujak super ale cena też przynajmniej jak dla mnie. Rado pierwsze kroczki a Ula dopiero odkrywa do czego służa kolana, nadal woli pełzać niż raczkować

teraz kochana się bawi słoneczko moje :*:*

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Biedna Ulcia - zdrówka dla niej!
Krawatek - super, że Radzio robi takie postępy :)

A ja próbowałam wstać. Ale po pół godzinie wróciłam do łóżka.
Moje chłopaki na dworze, a ja padam. Jestem maruda, wiem, ale czuję się bleeee i ręce mnie bolą jak to piszę.

Agnisia - herbata z imbirem na moje rewolucje żołądkowe by mnie ewidentnie zabiła.

Życzę wyspanej nocy - ja też o takiej marzę. Dwie ostatnie były koszmarne, ale teraz udało mi się uśpić Adasia, Piotruś już z godzinę śpi, a mężuś sobie film ogląda na dole.
Wszystko w porządku. Szkoda tylko, że czuję się tak strasznie - głowa najbardziej mnie boli

eeeeeeee

K mial miec dzisiaj wolne ale odwiozl olasa do przedszkola i na 2 godzinki zajedzie do klienta,ehh
a pozniej do lekarza...chlopcy znow mi kaszla-nibyh katar im splywa ale wole osluchac,jeezuu minimum raz w tyg sie badamy:Histeria:
ale tez chce,zeby K osluchala,bo tez go kaszel meczy

ale pogoda za to pieeeeekna
mogloby juz tak do swiat zostac